Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
30Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Sexologie Si Tantra

Sexologie Si Tantra

Ratings:
(0)
|Views: 409|Likes:
Published by Chinadoll1vlm

More info:

Published by: Chinadoll1vlm on Jun 03, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/30/2013

pdf

text

original

 
Ce este continenţa sexuală?
 
Continenţa sexuală
presupune un control deplin conştient al funcţiei sexuale în cuplu careimplică trăirea plenară a actului amoros cu posibilitatea atingerii unui număr nelimitat deorgasme de către cei doi iubiţi, dar nu se finalizează prin ejaculare la bărbat sau prindescărcare explozivă a fluidelor erotice sexuale la femeie.Aceasta tehnică mai este cunoscută şi sub numele de
coitus rezervatus
(abţinerea de laejaculare) sau
karezza
.Ambii iubiţi, bărbatul şi femeia, se încarcă unul pe celalalt cu energia dorinţei, dar se abţincomplet de la orgasmul cu ejaculare, admiţând să trăiască această formă de orgasm cuejaculare doar atunci când vor să conceapă un copil. Acest tip de uniune sexuală a fostnumit de Dr. Stockham “coitus rezervatus” sau “coitus sublimat” şi este cunoscut de cătreclericii catolici ca “amplexus rezervatus”.Karezza mai recomandă în momentele de maximum ale plăcerii erotice pauze totale derelaxare cu Lingamul în erecţie în Yoni – timp în care iubiţii savurează transferul reciproc alfluidelor energetice sexuale.Dr. Stockham afirma că această tehnică are ca rezultat prelungirea tinereţii, mărireavitalităţii şi, deci, prelungirea vieţii.La
femei
, suspendarea pierderii fiziologice a fluidelor ce însoţesc orgasmul, este adeseaspontană şi implică în cazuri foarte rare un antrenament minim. Pentru
bărbaţi
, controlulenergiei sexuale şi suspendarea ejaculării pe un interval cât mai lung, de săptămâni, luni,ani a acesteia implică însă o antrenare gradată şi perseverentă.(v. Tehnici de control a energiei sexuale)
Atenţie!
Suspendarea descărcării energiei sexuale, prin fluidele sexuale corespondente - atât labărbat cât şi la femeie – nu conduce la imposibilitatea de a procrea. Într-un cuplu, bărbatulpoate trăi orgasmul cu descărcare – ejaculare atunci când cei doi iubiţi îşi doresc un copil.Cercetările au demonstrat că, în cazul cuplurilor care au practicat continenţa, copiii născuţisunt mult mai viguroşi şi mai sănătoşi.
Ce se petrece cu lichidul spermatic la un bărbat care practică cu succes continenţasexuală ?
De obicei, aceasta este cea mai frecventă întrebare pe care şi-o pune un bărbat care aude
 
pentru prima oară de continenţa sexuală. Departe de a fi nocivă, o retenţie seminală defoarte lungă durată însoţită de tehnici adecvate de ridicare a energiei în etajele superioareale fiinţei (practici yoga, eforturi intelectuale intense etc.) va conduce la transmutaţiabiologică a spermei şi, prin energia uriaşă rezultată, se va face cu putinţă sublimarea ei sprenivelele superioare ale fiinţei. Aşadar, prin transmutare, sperma este transformată înenergie şi, deci, nu este vorba de o stocare prelungită a acesteia care ar conduce în timp ladereglări somatice.În funcţie de nivelul la care este sublimată energia, se produce trezirea şi armonizareacentrului de forţă respectiv, fenomene care vor fi însoţite de stările şi efectele beneficecorespunzătoare. (v. centrii de forţă)
Efectelele amorului cu continenţă
 
Vă confruntaţi cu multiple probleme existenţiale care vă perturbă viaţa şi vă aducenefericire? Continenţa sexuală este soluţia care vă readuce fericirea şi vă echilibrează viaţa.Învăţaţi alături de noi să fiţi fericiţi!
Mici trucuri în arta amorului cu continenţă
 
Maeştrii tantrici spuneau că: “a crede că fiinţa îţi este limitată doar la corpul fizic reprezintăun serios dezavantaj dacă vrei să trăieşti amorul tantric”. Vă vom prezenta în continuarecâteva sugestii concrete ce au drept scop o dilatare a conştiinţei care să iasă dincondiţionările şi limitările corpului fizic. Aşa cum se va putea constata, adeseori maeştriitantrici par să aibă un inepuizabil simţ al umorului şi foarte multă imaginaţie. Cu toateacestea însă, jocurile amoroase pe care tradiţia tantrică, adeseori adaptată condiţiilormoderne, le propune dovedesc un spirit de observaţie foarte sănătos şi profund spiritual.
Puterea celui de al treilea ochi
 
În momentul atingerii orgasmului concentraţi-vă asupra celui de-al treilea ochi sau AjnaChakra (situat în zona din mijlocul frunţii) şi vizualizaţi în această zonă o lumină albă şistrălucitoare iradiind cu putere şi cuprinzând totul în jur. Nu vă gândiţi la modul în careurmează să procedaţi. Acţionaţi pur şi simplu, spontan şi cu fermitate. Veţi vedea căintensitatea şi forţa orgasmului se va transforma foarte rapid într-o iluminare interioară carevă va cuprinde întreaga fiinţă.
Respiraţi sincron
 
În timp ce faceţi dragoste focalizaţi-vă asupra respiraţiei şi urmăriţi să o sincronizaţi cu ceaa fiinţei iubite. Veţi simţi cum acest lucru se va face cu uşurinţă şi fără prea mare efort.Respirând la unison veţi simţi că deveniţi o singură fiinţă, dizolvată în beatitudinea fuziuniicu propria sa frumuseţe şi fericire. Veţi intra într-o dimensiune a eternităţii iubirii în care elşi ea se dizolvă într-un unic eu, veşnic şi divin.
Centraţi-vă în Inimă
 
Faceţi dragoste. Vă iubiţi. Simţiţi cum plăcerea se amplifică şi senzaţiile intense vă cuprindtrupul, fiecare celulă a fiinţei, mintea… Orgasm… Orgasm prelungit… Plăcere… Iubire…STOP!
 
Opriţi-vă în această culme a plăcerii şi concentraţi-vă intens asupra zonei centrale apieptului, în zona de proiecţie în plan subtil a lui Anahata Chakra. Aici, în inima proprieivoastre fiinţe, restrângeţi toată plăcerea, toate senzaţiile, stopaţi-vă mintea, opriţi-vă aici.Totul se va dizolva într-o bucurie extatică a lui a fi, într-o tăcere sublimă a unei iubiri pure şieterne. Vă veţi regăsi aici, în inima voastră într-o beatitudine a fericirii supreme.
Topiţi-vă în iubire
 
Simţiţi cum toată iubirea din univers vă curge prin vine. Fiinţa iubită pe care o adoraţidevine o forţă cosmică universală în care vă dizolvaţi cu totul. Vă lăsaţi cuprinşi debeatitudinea fuziunii, a orgasmelor care devin din ce în ce mai intense şi mai plăcute. Topiţi-vă cu toată fiinţa în fiecare sărut, în fiecare îmbrăţişare, pielea vă este fluidă şi dispareasemenea untului topit. Ce bucurie mai mare poate fi decât să simţiţi cum vă contopiţi cufiinţa iubită şi prin ea cu tot universul
Plăceri colorate
 
Imaginaţi-vă că trupul şi aura fiinţei iubite se schimbă luând pe rând toate culorilecurcubeului. Opriţi-vă şi alegeţi culoarea care vă place cel mai mult. Menţineţi ochii închişi şipercepeţi fiecare senzaţie de plăcere, fiecare orgasm ca o explozie extrem de puternică carevă cuprinde întreaga fiinţă. Lăsaţi-vă cuprinşi de această explozie a culorii care atât de multvă place şi care vă umple de fericire. (Atenţie! Folosiţi numai culorile din spectrul de culoriprincipale!)
Întâlniri la oră fixă
 
Începeţi să faceţi dragoste exact la aceeaşi oră timp de cel puţin 7 zile. Veţi simţi cumsenzaţiile erotice încep să apară din ce în ce mai intense cu cât ora întâlnirii se apropie.Aceasta generează apariţia unei ciclicităţi a pasiunii erotice de care veţi putea beneficia.Chiar şi după ce veţi finaliza această perioadă, veţi resimţi atunci când se apropie ora cândfăceaţi dragoste cum intraţi într-o zonă a erosului şi cum vi se actualizează trăirile erotice pecare le-aţi avut. Chiar şi atunci când nu aveţi timp să faceţi dragoste sau când nu vă puteţi întâlni cu fiinţa iubită din diverse motive puteţi evoca aceste “întâlniri la oră fixă” pentru asavura amintirea plăcerilor trăite.
Plăcere spirituală
 
Imaginaţi-vă că zona din creştetul capului este cea mai senzitivă şi mai erotică parte atrupului. Simţiţi cum vă deschideţi din punct de vedere sexual în această zonă. Şi desigur cădacă aveţi vreun gând, el nu vă poate veni decât din zona perineului. Aşadar, fiţi conştienţide această legătură dintre cap şi zona perineului, urmăriţi să o simţiţi, dar nu încercaţi să ocreaţi în mod artificial. (Posturile yoghine inverse vă pot ajuta în acest sens.)O dată creată această conexiune între aspiraţia spirituală şi sexualitate veţi putea trăi întimpul actului erotic stări de iubire şi de aspiraţie de Dumnezeu copleşitoare. Veţi începe să învăţaţi o nouă manieră de a simţi sexualitatea, o manieră mult mai elevată, spiritualizantă.
Faţă în faţă
 
Aşezaţi-vă faţă în faţă, astfel încât să vă puteţi plasa cu uşurinţă fiecare mâna sa stângă pepieptul celuilalt. Respiraţi încet, în mod sincronizat, închideţi ochii şi adoraţi-vă reciproc cafiind Iubire, Fericire, Beatitudine. Simţiţi prin intermediul mâinii ritmul respirator al fiinţei

Activity (30)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Irishu Modvala liked this
natura_sanat_ro3240 liked this
vitad13 liked this
prad1973 liked this
Eugen Avdeenco liked this
john2608john liked this
nemuritorul liked this
dulce_ingeras4803 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->