Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
19Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Despre Candida Cancer

Despre Candida Cancer

Ratings:
(0)
|Views: 167|Likes:
Published by ady67

More info:

Published by: ady67 on Jun 07, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/26/2014

pdf

text

original

 
1
Cancerul este o ciuperca
 
si poate fi vindecat 
 
Cifrele sunt de neinchipuit. Pe plan global, in jur de 8 milioane de oameni mor de cancerin fiecare an, numai in Statele Unite cifra este de peste jumatate de million de victimeanual.
Se preconizeaza ca pana in anul 2030, aceasta cifra va ajunge la 12 milioane de decese pe plan global, anual din cauza cancerului.
Cancerul este prima cauza de deces a persoanelor sub 85 de ani, iar in Statele Unite opersoana din patru moare de cancer  una din patru!
 
Zilnic se introduc noi legi care reduc libertatile cetateanului sub justificarea protejariipublicului impotriva terorismului in timp ce acesti oameni sufera si mor in fiecare andin cauza unei boli pe care familiile de elita si cartelele lor farmaceutice, in modsistematic, refuza sa o vindece.
 
Impreuna putem, DA, dar nuputem atunci cand companiile farmaceutice sunt implicate.
 
A
nual se colecteaza sume imense de la diverse acte de caritate pentru a sustine studii degasire a curei pentru cancer pe care organizatiile elitiste de fapt, nu au nici o intentie sao gaseasca.
 
A
m aratat intr-un articol publicat pe 9 august 2009, faptul ca un anumit om, dr. RichardDay care era seful organizatiei Planificarea Familiei (organizatie eugenica sustinuta defamilia Rockefeller) a tinut o intalnire restransa pentru medici in 1969 in Pittsburg,unde a relatat despre transformarile societatii globale care urmeaza pe viitor.Inainte de a expune o lista lunga de schimbari care vor avea loc in societatea globala, elle-a cerut celor prezenti sa nu inregistreze si sa nu ia notite. Insa un medic a luat notite simai apoi a facut public parte din cele spuse la acea intalnire.
 
A
cum, dupa 40 de ani, putem vedea cata acuratete exista in spusele dr-lui. Day pe care leputeti citi in articolul din 9
A
ugust 
in engleza pe site-ul www.davidicke.com
 ).
Motivul pentru care il amintesc pe dr. Day si in acest articol este pentru ceea ce a spus referitor lacancer in cadrul acelei intalniri din 1969:
A
cum putem trata aproape orice forma de cancer. Informatiile se gasesc in dosar laInstitutul Rockefeller, daca se va decide vreodata ca sa fie dat publicitatii.
 
Richard Day spunea ca lasand oamenii sa moara de cancer se va incetini crestereanumarului populatiei. E ok.. oricum trabuie sa mori de ceva.. asa ca de ce sa nu fiecancer pana la urma urmei?
Cam asa gandesc acesti oameni care nu au suflet si de aceeafac ceea ce fac.
Cartelurile farmaceutice (Big Pharma) nu au nici cea mai mica dorinta sa tratezecancerul cand ei castiga sume imense din vanzarile de medicamente, citostatice caretrateaza doar niste simptome in acelasi timp omorand si celulele sanatoase si chiar sioamenii cu aceasta otrava  chimioterapia. Dar nici macar nu este vorba de bani inprimul rand. Familiile elitiste care conduc lumea, de fapt vor ca oamenii sa sufere si samoara mai devreme decat le este vremea aceasta fiind o metoda de reducere apopulatiei.
 
 
2
 
De aceea cand cineva din afara gastii Big Pharma, descopera o metoda eficienta detratare a cancerului, acesta imediat devine o tinta a organizatiilor medicale dar si aagentiilor guvernamentale.
 
Un astfel de caz este doctoral Italian,
Tullio Simoncini
, un om deosebit dar si curajos,care a refuzat sa cedeze presiunilor imense care s-au facut asupra lui si care inca se maifac din momentul in care el a realizat ce este cancerul si cum putem scapa de el.
 
A
sa zisa crima comisa de Simoncini a fost aceea ca a descoperit faptul ca boala decancer este o ciuperca cauzata de candida, care este un organism micotic si care oricumtraieste in organismul uman in cantitati mici, chiar si in oamenii sanatosi. In modnormal, sistemul imunitar tine aceasta ciuperca sub control, dar cand Candida din corpmetamorfozeaza intr-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave sichiar cancerul.
 
Prietenul meu, Mike Lambert, de la clinica Shen situata aproape de casa mea din Insulalui Wight 
sudul Marii Britanii)
spune urmatoarele despre Candida:
 
Fungi, si in special Candida, se dezvolta mancand din corpul gazdei (corpul uman) astfeldizolvandu-l incet dar sigur. Deasemenea, candida are nevoie de corpul uman ca sa seinmulteasca pentru ca nu o poate face fara acest mediu. Nu este de mirare ca in cazurilede oboseala cronica, care in majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat sesimte foarte rau fizic dar si mental.
 
Tullio Simoncini spune clar ca boala cancer este in final aceasta infectie fungala si caexplicatiile conventionale medicale cum ca boala cancer se datoreaza unei functionaridefectuase a celulelor este pur si simplu gresita.Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist in diabet si boli demetabolism, dar este chiar mai mult de atat. El este un adevarat medic care urmareste sadezvaluie adevarul pentru beneficiul pacientilor si refuza sa repete precum un papagal,versiunea oficiala a ceea ce trebuie doctorii sa gandeasca si sa spuna.
 
El provoaca dogma conformismului intelectual si toate asumarile nefondate,minciunile, manipularea si falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizatiilormedicale care continua sa caute tratamente false si ineficiente pentru tratareaepidemiei globale de cancer.
 
Inca de cand a intrat la medicina, el si-a dat seama ca ceva nu este in regula cu cancerulsi cu modul in care acesta este tratat. Simoncini spune:
 
Vedeam suferinte teribile. Eram in sectia de oncologie pediatrica si toti copii au murit.Sufeream si eu vazand cum saracii, saracii copii mureau de la chimioterapie si radiatii.Frustrarile si tristetea lui din cauza a ceea ce vedea l-au determinat sa caute alte cai de aintelege si a trata aceasta boala devastatoare. Si-a inceput explorarile cu o mintedeschisa si cu o pagina alba de hartie in fata nepatata de nicio teorie rigida impinsa infata sau indoctrinata de curentul principal, conventional l amedicinei si stiintei.
 
ati oare mai trebuie sa sufere pana cand oamenii vor inceta sa se mai uite la medici ca la
 zei a tot stiutori 
realizand scara imensa a ignorantei care are loc? 
 
 
3
 
Simoncini a realizat ca toate cancerele se comporta la fel indiferent de localizarea incorp. Toate cancerele au un numitor comun. El deasemenea a realizat ca toate tumorilecanceroase sunt intodeauna albe.
 
Ce altceva mai este alb? Candida.
 
Simoncini a realizat ca ceea ce crede medicina conventionala ca este o crestere celulecanceroase iesita de sub control, de fapt este reactia sistemului imunitar de a protejacorpul impotriva atacurilor de Candida astfel marind productia de celule.
 
Simoncini spune ca lucrurile decurg in felul urmator:
 
y
 
Candida este in mod normal tinuta sub control de sistemul imunitar, dar candacesta devine slabit si / sau compromis, Candida se extinde si poate dezvolta o³colonie´
y
 
Candida, in cele din urma, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie saraspunda acestui atac in alt ³mod´
y
 
Acest ³mod´ este de a construi o bariera defensiva de celule si aceasta bariera,acest cumul de celule este ceea este denumit cancer.
Se spune ca raspandirea cancerului la alte parti ale corpului este provocata de migrareaunor celule maligne de la sursa originala. Simoncini spune ca lucrurile nu stau asadeloc. Raspandirea cancerului este declansata de cauza reala a cancerului, adica de FungiCandida care migreaza de la sursa originala.
A
ceasta migrare poate fi declansata chiar labiopsie sau in timpul operatiei.
 
Ce anume ii permite cancerului sa se manifeste, dupa cum am spus si in multe dintrecartile mele?
Sistemul imunitar slabit.
Cand sistemul imunitar functioneaza eficient, vaadresa orice problema inainte de a scapa de sub control. In acest caz, tinand Candida subcontrol.
 
Echilibrul sistemului imunitar
 
Dar iata ca numarul bolnavilor de cancer creste pe plan global si continua sa creasca.Exista un razboi bine calculat impotriva sistemului uman imunitar si care a devenit dince in ce mai prezent.
 
Sistemul imunitar este slabit si atacat de mancaruri si bauturi cu aditivi, chimicaleagricole, vaccinuri, tehnologie cu frecvente electromagnetice si de microunde,medicamente farmaceutice, stresul vietii moderne si altele.
 
Va imaginati ce deficiente pot avea copiii din ziua de azi cand ei primesc 25 de vaccinurisau combinatii de vaccinuri pana la varsta de 2 ani
aceasta este situatia in America, inRomania copii primesc 10 vaccinuri pana la varsta de 1 an si inca 5 pana la varsta de 14ani)
si toate aceste vaccinuri se fac in timp ce sistemul imunitar inca este in formare.
 
A
cesta este modul in care familiile de Iluminati urmaresc sa declanseze reduceri masiveale populatiei - prin demolarea mecanismelor de protejare naturala a corpului.
 

Activity (19)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Andreea Deea liked this
tamara_constantin added this note
mulțam fain
drnaturadan9268 liked this
tamara_constantin liked this
tamara_constantin liked this
drnaturadan9268 liked this
vasilealecsandri liked this
valeanucarmen31 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->