P. 1
Обезвреднување на трудот

Обезвреднување на трудот

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 1,729|Likes:
Published by lenka_dsp
Со константна посветеност, сите досегашни влади без исклучок, и оние предводени од СДСМ и оние предводени од ВМРО ДПМНЕ, ги намалуваа работничките права. Дури и кога правата беа намалувани по малку, незабележително, кога ќе се набљудува тој процес кумулативно, ќе се забележи дека се работи за далеку од занемарливо намалување на работничките права.
Со константна посветеност, сите досегашни влади без исклучок, и оние предводени од СДСМ и оние предводени од ВМРО ДПМНЕ, ги намалуваа работничките права. Дури и кога правата беа намалувани по малку, незабележително, кога ќе се набљудува тој процес кумулативно, ќе се забележи дека се работи за далеку од занемарливо намалување на работничките права.

More info:

Categories:Types, Research, Law
Published by: lenka_dsp on Jun 15, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial No-derivs

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/22/2013

pdf

text

original

 
  
  -    
-     
 
д-р Здравко СавескиДимитар АпасиевАлександар КовачевскиКире Василев
ОБЕЗВРЕДНУВАЊЕ НА ТРУДОТанализа на трудово-правната легислатива во периодотна транзицијата
 
Издавач:
Движење за социјална правда – Ленка
Во соработка со
:
Компјутерска подготовка:
Александар Ковачевски
Печати:
Југореклам, Скопје
Тираж:
400 примероци

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->