Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Grine Flip!

Grine Flip!

Ratings:
(0)
|Views: 47|Likes:
Published by Holstebro Bibliotek
Latter er sundt, og humoren kan komme til udtryk på mange sjove måder. Der er sort humor, den tørre humor, falden-på-halen-komik, den sjove cirkusklovn og der er masser af sjove film. Bøger skrevet af standup komikere eller bøger fyldt med latterfremkaldende vittigheder.
Ja, det er i det hele taget sjovt at gå på biblioteket, og det gør ikke noget, hvis man kommer til at grine imens.
Det vil du opdage, når du tager denne folder med i hånden.
Latter er sundt, og humoren kan komme til udtryk på mange sjove måder. Der er sort humor, den tørre humor, falden-på-halen-komik, den sjove cirkusklovn og der er masser af sjove film. Bøger skrevet af standup komikere eller bøger fyldt med latterfremkaldende vittigheder.
Ja, det er i det hele taget sjovt at gå på biblioteket, og det gør ikke noget, hvis man kommer til at grine imens.
Det vil du opdage, når du tager denne folder med i hånden.

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: Holstebro Bibliotek on Jun 24, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/24/2010

pdf

text

original

 
 
Bøger 
Pelle er undermåler og bliver mobbet i skolen. Han er Terror-tvillingernes yndlingsoffer, men en dag bliver han bidt af entissemyre - bliver til superhelten Antboy - Myredrengen. Og såsker der ellers ting..1. del af serie. 
Historien om de sammenvoksede tvillinger Iph og Thokarsky,der går under navnet Arveslynglen. Om deres ukendte kusine,
den smukke Zmaralda, som har en nger med i spillet og om
oraklet Filomena, pigen der kan se alt. Hvordan skal det doggå?
Du kender sikkert historierne om den søde Sally Sukkertopog hendes bedstemor Bob. Men nu skal du lære Bøh-Bob atkende, for det er lige så smadder sjovt! Men læs også om tvil-lingerne Palle Pip og Pille Pap, frække frøken Frilledille og fyrigeFlambert Bålesen i et nyt univers. 
To hårde og seje hunde Carlo og Simba oplever sammen medkillingen Røvlund de mest usædvanlige ting. Carlo bliver bidtmidtover og kommer på sygehuset i to dele med blod over dethele. Killingen Røvlund får en lidt uhyggelig godnathistorie ogmå til cykelog, og sådan sker de mest bemærkelsesværdige ting- tæt illustreret af Dorte Karrebæk.Serie på 4 bøger. 
Her bliver eksperimenteret med pruttepulver, så det står efter.Den skøre professor Doktor Proktor prøver sammen med Bulleog Lise at lave et pruttepulver, der kan erstatte kanonsaluttenpå Norges nationaldag, men det bliver næsten forbudt. Et par dumme tvillinger, en kæmpe anakonda og kodyle kanonslagdanner det sublime plot, der ruller ud over alle grænser.1. del af serie.
Latter er sundt, og humoren kan komme til udtryk på mange sjovemåder. Der er sort humor, den tørre humor, falden-på-halen-komik, den
sjove cirkusklovn og der er masser af sjove lm. Bøger skrevet af stand-
up komikere eller bøger fyldt med latterfremkaldende vittigheder.Ja, det er i det hele taget sjovt at gå på biblioteket,og det gør ikke noget, hvis man kommer til at grine imens.Det vil du opdage, når du tager denne folder med i hånden.
 
 
Giraffer er altså ikke altid så gode som dem med girafsprog. Dekan bide hinanden, men kan giraffen Lennart sluge sin bror?
Når uen Heino alt på kun tre dage? I ”Hallo! hvem slukkedelyset?” får du besked om dette og meget mere i en serie super 
sjove dyrefabler, som du næsten bliver nødt til at læse op for dine venner. Men spring ikke den sidste fabel med kattefestenover, for den er måske den sjoveste. 
Klassen skal på lejrskole, og ertallet har bestemt turen skal gåtil Sverige. Det regner bare hele tiden og konikter er der nok af,
- sjovt og underholdende fortalt af Emmy.Del af serie. 
Gud vil gøre verden til et bedre sted at leve, og derfor sender han en af sine sejeste engle Engelbert H til jorden med en SonyNokia 6700 XL og missionen: red verden på 7 dage, eller denvil gå under. Her går det stærkt, og det bliver ikke kedeligt, når verden skal reddes. Ellers vil kun enkelte få lov at genopståpå en anden planet. (Kun de rare bibliotekarer og kattekillinger forlyder det) 
Om en far der ikke er helt almindelig. Harald og Saras far er nemlig kannibal og en grådig en af slagsen. Alt bliver ædt,- lærere, legekammerater og naboer. Men der er behandlings-hjem for kannibaler i dette skæve og sjove univers, hvor mankan bytte kannibalisme ud med alkoholisme, uden det bliver for tungt. Tværtimod bryder humoren et ofte svært tabu. 
David og Jocke gør alt, hvad de kan for at blive Sveriges bedstesnowboardere, så de kan gøre indtryk på Noah’s lækre kusineCharlotta fra Østrig, der er en af de bedste i branchen. Dette
kræver træning dag og nat, fra kælkebakken til garagen. ”Anddon’t eat yellow snow!”
1. del af serie 
Henning har re brødre, de hedder alle sammen Henning og er 
rødhårede med fregner. Henning er et rent geni, når alle fem er på banen på én gang, men i timerne, når der kun er én Henning,er det lidt mere snævert. Fatima er en af tre burkaklædte kusi-ner, som også kan super meget, når de er sammen... Men enhund, der også hedder Henning og svære udfordringer, holder alle i position. 
Tilde kommer til at lyve og gøre sin far til astronaut. Det får hende rodet ud i en masse grufulde og skøre episoder, menhavde hun ikke sagt det, havde hendes mor ikke fået en nymand, og så...2. af serie.
 
Sjove talemåder med overvejelser over hvad det egent-ligt er vi siger...
Sjove ord
Alt mellem himmel og jord er med og forklaret her.Og på den mest humoristiske og skæve måde du kanforstille dig, så det er bare om at slå op.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->