Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
28Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Auntie Lim Cerita Lucah Seks

Auntie Lim Cerita Lucah Seks

Ratings: (0)|Views: 6,170 |Likes:
Published by leong_yin

More info:

Published by: leong_yin on Jun 28, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as TXT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/28/2013

pdf

text

original

 
Auntie Lim : CERITA LUCAH SEKSFind the Hottest Singles, Wildest Couples andSexiest Groups in Find Men - Find Women CERITA LUCAH SEKSCerita Lucah Sex Boleh Melayu Awek Bogel Bohsia Kisah Benar Seks Ghairah Skandal FantasiaHome Cerita LucahFind Cerita Lucah Seks : Categories :Cerita Lucah (563)Uncategorized (4)Cerita Lucah ArchivesNovember 2008 (1)October 2008 (1)September 2008 (406)August 2008 (20)July 2008 (5)June 2008 (1)May 2008 (19)April 2008 (114)Post Terkini :Teman Di Hospital 2Penangan JandaNorhayatiMain Dengan AtukRosmahTingkat 16LancapMak Su Dengan SayaLin Promoter Ais Krim2 Hot GirlsSi Hamil Yang SeksiOral Affair Akak IparSugar Bohsia 2Zuriatku Anak PendermaPendatang AsingCerita LucahAsian Girls GalleryAwek Bogel PicturesAwek Cantik Young GirlsAwek Sexy MelayuAwek Tudung CantikCelebrity PicturesCerita Dewasa 17 TahunCerita Picture Film Adult FreeCollection Girls Picture MySpaceFaceebook Sexy galleriesFriendster Face GirlsFunniest Pictures GalleryGirl Sexy LingerieIndia Miss BollywoodKabar Hot HumorKisah Cerita LucahKumpulan Cerita Seru CompleteLingerie Women Sexy InfoMiss Malysia UniversePurefaces Girls GalleryWallpaper Pictures FreeComment Terkini :ijal on Aku Asmah
 
Anonymous on Oral Affair Akak Iparhakim on Ayuwan on Lancapkan Abang AngkatAnonymous on Norhayatishah on Mak Su Dengan Sayaoly on Isteri Jirankuwan on LancapYOPPY on Kenduri HayatibediKelisa@yahoo.com on Perkosaan Bertudung Labuhisabell on Ayunet on Awie & Erraijal on Abang...... Sedapedy on Aduhai Isterikumindirt's on NorhayatiSep4Auntie LimSeptember 4, 2008  Aku tak pernah terfikir dalam seumur hidup aku untuk adaaffairdengan wanita cina, berumur pulak tu. Tapi nafsu betul-betul dah ubahsejarah hidup aku. Firstly, ianya bermula ketika aku sedang menungguwife aku habis shopping baju kat sebuah pasaraya. Sambil menunggu tuaku pergilah ke kedai CD. Saje nak survey, bukan nak beli pun. Tengahaku survey dan pilih-pilih CD, ada seorang perempuan cina tegur aku.“Cari CD?” tegurnya.Aku pandang, seorang wanita cina yang agak berumur dalam lingkunganhamper 50- an menegurku. Wajahnya tak berapa cantik sangat, oklahsetakat nak buat stim. Kedutan sedikit nampak timbul di mukanya walaupun kulit pipinya kelihatan masih tegang dan cantik.“Ohh.. saya tengok-tengok je auntie.. Tunggu wife habis shopping” jawab ku.“Pilihlah… “ jawabnya sambil tersenyum dan berdiri memerhatikan ku.Aku pun terus memilih kalau-kalau ada CD yang aku minat. Aku rasamacam diperhatikan. Aku toleh, wanita cina tadi masih terus berdirimemerhatikan ku. Masih tersenyum sewaktu pandangan kami bertemu.Sesekali dia memusing-musingkan tubuhnya macam perempuan gelenya. Timetu lah aku baru perasan, bontot dia power gile!Terus terang beb, muka memang out, kalau setakat untuk blowjobmemang tak ada masalah. Tetek kecik je, biasalah setakat nasi lemakseringgit. Janji ada. Body cutting memang marvelous. Time tu dia pakaibaju blouse cotton lengan panjang. Agak body shape jugak dengan skirtyang agak sendat sampai paras lutut. Time dia bergerak-gerak sambilmeninjau-ninjau keadaan kedai CD, bontot dia yang power tu terpaparjelas di pandangan mata aku.Bagi aku memang powerlah. Yelah, kalau setakat lebar tu perkarabiasa, tapi ini tonggek beb! Berteguk-teguk air liur aku telan malamtu. Pehhh… kalau dapat ni, sure doggy beb!Pastu aku blah lepas wife aku datang terkedek-kedek dengan baju-bajuyang dah habis di shopping sakan. Dan itulah pertama kali aku jumpadengan auntie tu. Sampai rumah je, aku belasahlah wife aku, yelah,jumpa pun seminggu sekali. Esok aku dah nak kena balik ke bandar N.Then, next week aku datang lagi. Kita orang tinggal berjauhan time tu.Aku stay kat rumah aku sendiri sementara wife aku stay rumah kuartersdengan member-member dia.Time aku belasah wife aku atas katil, bayangan auntie cina tadi takhilang-hilang dalam ingatan. Puas aku cuba buang jauh-jauh, tapi gagal.Hasilnya, bayangan auntie cina tu datang mengganas time aku mendoggiewife aku yang dah lembik klimaks. Menggigil aku lepas air mani dalamcipap wife aku yang pada bayangan aku adalah bontot auntie cina tu yangtengah aku sebat.Then, sekali lagi aku nampak dia lepas beberapa bulan dari kejadianpertemuan aku yang pertama dengannya. Aku nampak dia sedang berjalan
 
dengan seorang lelaki cina yang juga dah agak berumur di depan deretankedai. Lelaki yang bersama dengannya kepalanya botak sikit. Perutboroi, dengan kemeja yang tak butang habis dan seluar pendek. Akususpek laki dia. Umurnya aku rasa lebih kuranglah dengan dia, dalam 50lebih. Aku nampak auntie tu jalan dulu sebelum laki dia yang sepertiditinggalkan di belakang, menuju ke tempat yang aku tak pasti. Aku nakpantau lebih lanjut line tak clear pulak, aku tengah drive slow masatu, wife pulak kat sebelah. So, aku tak ambik kisah jelah.Sampailah ke pertemuan aku yang memang dah ditakdirkan. Aku tengahsaja survey barang-barang plastic kat kedai. Tetiba aku nampak kelibatauntie tu tengah pilih barang di rak barangan plastic. Aku pun sajategur dia.“Hai auntie, nak beli Tupperware ke?”Dia tengok aku dan kemudian dia tersenyum.“Ye.. saya macam pernah nampak awaklah. Kat mana ye?” Tanya auntie cina itusambil tersenyum.“Saya pun rasa macam tu juga. Dulu you kerja di kedai CD kan?” Tanya aku.“Ye.. oh ye.. kamu yang saje datang nak tengok-tengok CD kan?”“Ye.. auntie sorang je ke datang sini?” Tanya ku lagi.“Iye saya sorang saje. Kenapa” Tanya dia lagi.“Hmm.. kalau lepas ni saya ajak auntie pergi minum nak tak?” pelawa ku.“Boleh juga” jawabnya.Dipendekkan cerita kami pun pergi minum. Time minum tu aku layanlahborak dengan dia. Baru aku tahu nama dia. Auntie Lim je panggilannya.Umurnya 52 tahun. Anak 5 orang dan sekarang tinggal dengan lakinya dananak perempuannya yang masih bersekolah menengah. Lakinya bukak kedairuncit kat taman yang dia tinggal. Lepas aku korek rahsia dia, akhirnyadia dedahkan bahawa laki dia sebenarnya ada affair dengan perempuanindon yang kerja kat kedai runcit dia tu. No wonder lah time aku nampakdia kali kedua dulu dia dengan laki dia jalan jejauh je. Ada krisisrupanya. Ada peluang rasanya nak rasa body perempuan cina tua yangbergetah ni. Jangan fikir mukanya, fikirkan barang baik yang melekatkat body dia tu. Hmm. Nyam nyam nyam! Hehehe! Jahatkan aku nih!Sepanjang aku borak, aku berkali-kali katakan aku simpati dengan diadan laki dia tak patut buat camtu. Dia suka aku layan dia. Lebih-lebihlagi bila aku asyik cakap dia cantik. Tersipu-sipu dia sambil cakap diadah tua, tak ada siapa nak kat dia lagi. Hmm… ye ke? Aku perhatikeliling, ramai jugak lelaki yang syok tengok body dia yang dudukmelentik kat kerusi tu. Terutamanya mamak yang tebar roti canai tu.Lepas tu aku offer nak hantar dia balik sebab jam menunjukkan lagi 3jam wife aku nak habis kerja. Aku tak kerja hari tu. Ambik annualleave, berehat. Nampaknya aku tak berehat hari tu, ada seseorang yangaku perlu ‘kerja
’kan. Hehehe…Aku drive sambil borak-borak dengan dia. Sesekali aku cuba cucukjarum. Camne aku cucuk jarum tu tak boleh ceritalah, itu rahsiaperibadi, nak berguru dengan aku kena ada pengerasnya. Huahahahah…(macam ketawa bomoh dalam filem).Akhirnya trick aku menjadi. Sambil aku drive aku genggam tangan dia.Bagi dia kata semangat untuk mengharungi hidup rumah tangga yang penuhpancaroba itu, chewahh! Aku melencong ke tempat lain, keluar daribandar. Dia tak kisah kalau aku nak bawak dia ke mana je pun. Dia dahpercaya kat aku. Tangan aku mula digenggamnya. Semakin kuat.Aku parking di sebuah belukar di tepi sungai. Tempat aku biasamemancing dengan kenalan-kenalan aku di bandar tu. Tempat tu memangline clear, aku dah biasa dengan kawasan tu. Auntie Lim langsung taktanya apa-apa. Dia ikut je mana pun aku nak bawak dia.Lepas dah parking, aku tatap muka dia yang tak lawa tu. Aku pegangdagu dia. Kemudian aku usap bahu dia. Auntie Lim pejamkan mata, akutahu keinginan dia. Terus aku kucup bibir dia. Lidah kami bersatu danbermain-main di dalam mulut. Tangan aku dah mula menjalar ke tubuhnya

Activity (28)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Amirr Top liked this
Idris Jamal liked this
cycode liked this
EpolWafi liked this
Ambe' Libu liked this
Samsul Ariffin liked this
Shamsiah Hamzah liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->