Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
7Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Shoqatat Mjedisore

Shoqatat Mjedisore

Ratings:

1.0

(1)
|Views: 2,570 |Likes:
Published by filan1a
Liste e shoqatave mjedisore ne Shqiperi
Liste e shoqatave mjedisore ne Shqiperi

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: filan1a on Jul 03, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/23/2013

pdf

text

original

 
Page 1Arhus6/21/2010 11:28:51 PMhttp://www.aic.org.al/?fq=brenda&gj=gj1&kid=25
o Kreu o Rreth Nesh o Lajmerime o Aktivitete o Kontakt
QendratAarhusMMPAUDokumentaStrategjikeVNMOJFPublikime
AdresarKomunikimii OJF-ve meAC
Botime
Shkarko Librin
LAJMENE E-MAILINTUAJADRESA E-MAIL :
AdresateShoqataveMjedisore
1. KlubiEkologjik, LushnjeLgj. "Kongresi i Lushnjës", Pall.60, Ap.18, LushnjeDrejtues: Kujtim IsufiTel: (+355-35) 22 696E-mail:berti-lushnja@aep.org.al2. Shoqata"Egnatia
 
", LibrazhdLgj. 2, Pall.19, LibrazhdTel: (+355-514) 24 74 / 37 07Faks: (+355-514) 24 09Drejtues: Agim Blloshmi3. Shoqata"Rruzullii Gjelbër
 
", DurrësRr."Skënderbej", pranëShkollës së Muzikës "Jan Kukuzeli", DurrësTel/Faks: (+355-52) 24 959Drejtues: Pëllumb Hoxha4. "Klubii Ambjentalistëve Pogradecarë"Rr."Reshit Collaku", Lgj.2, PogradecTel: (+355-83) 227 26Drejtues: Vullnet Mullaj5. Agjencia e Zhvillimit Ekonomik të Qëndrueshëm, TiranëRr."Vaso Pasha", Pall.13/1, Ap.3, TiranëDrejtues: Genc MyftiuTel: (+355) 38 20 20 319Faks: (+355-4) 257 623E-mail:seda@albnet.net 6. Edukimimjedisor "Eko Grup", TiranëRr."M.Mara
 
", Lgj. 1, Blloku "M. Grameno", nr. 37, TiranëTel: (+355-4) 223 930 / 
 
372 792Faks: (+355-4) 223 930Drejtues: Erida Luka7. Shoqata“Eko Integrim Retina
 
”, LezhëShkolla e mesme "H. Lezha", LezhëTel: (+355-215) 22 94Drejtues: Ali Brahimi8. Shoqata“Ekologu i Ri”, TiranëRr. "AsimVokshi", Pall.141/1, Ap.14, TiranëDrejtues: AmaMinoTel: (+355-4) 226 276E-mail:ama_mino@yahoo.com9. Instituti i StudimeveAmbjentale, TiranëRr. "Qemal Stafa", nr. 130, TiranëDrejtues: Agron DeliuTel: (+355-4) 223 935 / 
 
0692311018Faks: (+355-4) 235 301E-mail:agrondeliu@yahoo.com10. Instituti Për Studimin e Natyrës dhe Edukimin Ambjental në ShqipëriRr. "Myslym Shyri", Pall. 130/1 Ap. 8, TiranëDrejtues: NasipMeçajTel: (+355-4) 242 635Faks: (+355-4) 242 635E-mail:nmecaj@abissnet.com.al11. Shoqata
 
“Juristët për Mbrojtjen e Mjedisit
 
”, TiranëRr. "Maliq Muço", Pall.46, Shk.1, Ap.4, TiranëDrejtues: Enio HaxhimihaliKERKO:
 
Page 2Arhus6/21/2010 11:28:51 PMhttp://www.aic.org.al/?fq=brenda&gj=gj1&kid=25
Tel/Faks: (+355-4) 238 853E-mail:enio3000@hotmail.com12. KlubiAmbjentalist, KurbinShkolla e mesme e përgjithshme "20 Nëntori
 
", MilotTel: (+355-62) 430/361Drejtues: NduePreçi13. KlubiEkologjik, ElbasanLgj. "Aqif Pasha", Pall.494/ 
 
1, Hyrja 2, nr.15, ElbasanTel: (+355-545) 86 98 / 0692295883Drejtues: Ahmet Mehmeti14. KlubiEkologjik, KrujëLagjia 2, KrujëTel: (+355-511) 23 46 / 0682554422Faks: (+355-511) 20 34Drejtues: Muharrem Goci15. KlubiEkologjik, LezhëLgj. "Besëlidhja", Pall.152, LezhëTel/Faks: (+355-215) 28 62Drejtues: Zef Ymeri16. KlubiEkologjik Shqiptar
 
, MaliqBlloku 1, Pall. 9, Maliq, KorçëTel: (+355-824) 29 54Drejtues:Myzafer Gjiriti17. KlubiEkologjik, FierLgj. "Liri Gero", Pall. Parafabrikat, nr
 
.2, FierTel: (+355-34) 22 806 /20 486Drejtues: Adem Latifi18. KlubiFëmijënor i Mjedisit, TiranëRr."AsimVokshi", Shkolla 8-vjeçare "Lidhja e Prizrenit", TiranëDrejtues: Diana Veliaj19. KlubiMjedisor "Perla", TiranëFakultetii ShkencaveNatyrore, Blvd. “Zogu i I”, TiranëTel: (+355-4) 225 454Drejtues: NdriçimZhuri20. KlubiRinorMjedisor "PNL", TiranëRr "Sami Frashëri", Shkolla "Petro NiniLuarasi", TiranëDrejtues: Margarita KrantjaTel: (+355-4) 224 447E-mail:clubpnl@hotmail.com21. KlubiStudentor Ambjentalist Shqiptar, TiranëRr. "Myslym Shyri", Pall.55/2, Ap.2, Lgj. 5, TiranëDrejtues: Genti BeqoTel/Faks: (+355-4) 242 598E-mail:kopja@xs4all.soros.al22. KlubiEkologjik, MirdiPall. 8/ 
 
135, RëshenDrejtues: Bibë Dodaj23. KlubiRinorMjedisor "Perla", KorçëRr."IloTrebicka", nr.4, KorçëDrejtues: Koço JosifiTel: (+355-824) 24 23Faks: (+355-824) 33 34E-mail:kocojosifi@yahoo.com24. Mjedisi Natyror Jugor i Shqipërisë, GjirokastërLagjia "18 Shtatori", pranëUniversitetit "E. Çabej", GjirokastërTel: (+355-84) 65 685Faks: (+355-84) 63 776Drejtues: Lulëzim Shuka25. Natyra Ndërkufitare, KorçëRr. "Pandeli Cale" nr. 26, KorcëDrejtues: Stavri PllahaTel: (+355-824) 43 46Faks: (+355-824) 30 37E-mail:willlife@adanet.com.al26. ProgresiPyjor, KukësLgj. 5, Pall. 5/ 
 
2/5, Kukës
 
Page 3Arhus6/21/2010 11:28:51 PMhttp://www.aic.org.al/?fq=brenda&gj=gj1&kid=25
Tel: (+355-242) 31 84Drejtues: Isuf Omuri27. Qendra për Eko-këshillime, TiranëUniversiteti i Tiranës, Fakultetii ShkencaveNatyrore, Blvd. "Zogu i Parë", TiranëP.O.Box 71Drejtues: Kliti CecaTel: (+355-4) 226 961/ 068 20 36 084E-mail:kceca
 
@hotmail.com28. Qendra për Eko-këshillime, VlorëLgj. "24 Maji", nr. 28, VlorëTel: (+355-33) 222 838Drejtues: Dritan ArapiE-mail:eco_ccv@hotmail.com29. Qendra Shqiptare për Studime dhe Zhvillime Mjedisore, TiranëRr. "Kavajës", Nr.132, Muzeui ShkencaveNatyrore, TiraTel/Faks:(+355-4) 229 028E-mail:aecsd@hotmail.com30. KlubiEkologjik, LibrazhdShkolla e mesme e përgjithshme, LibrazhdTel: (+355-514) 21 45Drejtues: Sherif Prrenja31. Shoqata
 
"Divjaka-Ekoturizëm", Divjakë, LushnjeTel: (+355-35) 22 650E-mail:enea_janko@hotmail.comDrejtues: Enea Janko32. Shoqata
 
"Gruaja, higjena dhe mjedisi", PogradecTushemisht, BuçimasDrejtues: Liliana Llakmani33. KlubiEkologjik DibërBlv. "Elez Isufi", Pall.27, PeshkopiDrejtues: LuanLekaTel/Faks: (+355-218) 36 11E-mail:ecodibra@albmail.com34. Rr. Reshit Petrela, P. EDIKOM, Seksioni D8, TiranëTel/Faks: (+355-4) 236 399Drejtues: Spiro KaradumiE-mail:skaradumi@yahoo.it35. Shoqata
 
"Mjedisi dhe Minierat", TiranëI.T.N.P. Miniera, Blloku "Vasil Shanto", TiranëDrejtues: Bardhyl ShushkuTel: (+355-4) 258 829Faks: (+355-4) 235 834E-mail:bardhi@itnpm.tirana.al36. Shoqata
 
"Për një mjedis të dobishëm", RëshenBlloku 1, Pall. 8/5, RrëshenTel: (+355-216) 35 06Drejtues: NdueTusha37. Shoqata
 
"Ruajtja e Pyjeve dhe Mjedisi Gjelbër
 
", ShkodërRr. "Isuf Sokoli", Pall. 1209, ShkodërDrejtues: Petrit ImerajTel: (+355-22) 43 227 / 068 21 96 220Faks: (+355-224) 39 04E-mail:pimeraj@yahoo.com38. Shoqata
 
"Turizmi dhe Mjedisi" PogradecBlv. "Reshit Çollaku", PogradecTel: (+355-83) 223 09 / 068 25 19 111Drejtues: Naum Gegprifti39. ShoqataAmbjentaliste"Gjinari", ElbasanGjinar, ElbasanTel: (+355-545) 98 44Drejtues: Avram Binjaku40. ShoqataAmbjentaliste"Kristal", LaçLgj. 2, Pall. 41, Ap. 5, LacTel: (+355-536) 20 42Drejtues: FatbardhaPojani

Activity (7)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Mejdi Musliu liked this
Xhulio Doko liked this
babedinaj9741 liked this
Ilirjan Cane liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->