Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
39Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Eugen Nicolae Gisca - Fiintele Umane Intrupate Pe Teritoriul Romaniei Studiate Prin Clarvedere Directa

Eugen Nicolae Gisca - Fiintele Umane Intrupate Pe Teritoriul Romaniei Studiate Prin Clarvedere Directa

Ratings: (0)|Views: 410|Likes:
Published by www_gabetta66

More info:

Categories:Topics, Art & Design
Published by: www_gabetta66 on Jul 12, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/25/2013

pdf

text

original

 
2Istoria bolilor fiinţelor umane încarnate pe teritoriul României
Prefaţă
În această carte facem o istorie a bolilor fiinţei umane din perspectivăenergeti. Demonstrăm faptul boala apare mai îni în structurileenergetice subtile ale fiinţei umane. Stabilim un principiu de catalogare al bolilor, vorbind despre bolile cu care fiinţa umană intră în lumea materială,despre cele pe care le manifestă aici, ca şi despre cele cu care pleacă dinlumea materială. Arătăm că este nevoie de timp pentru ca o fiinţă umană săse îmbolnăvească, dar este nevoie de timp şi pentru a se vindeca. Pentruvindecare stabilim un parcurs de urmat. Pentru a înţelege cum o fiinţă iniţial perfectă, a ajuns să se manifeste defectuos, îmbolnăvindu-şi trupurile princare se manifestă, pentru ca apoi vrând nevrând să se retragă din ele, trebuieîntâi să ştim în ce constă actul creaţiei. De aceea facem referire la şablonulŞTAD în care am intrat cândva şi în care ne manifestăm încă şi care este procesul de creaţie al lui Dumnezeu pentru fiecare lume, fiinţă, trup etc,astfel încât acestea odată create şi reglementate prin legi divine, să existeveşnic. Descriem apoi, bolile trupului duh în toate cele trei stadii ale fiinţei înacest corp. Arătăm modul în care a fost creat sufletul lui Adam şi al Evei.Vorbim despre principiul Adamic, despre creaţiile acestor dumnezei căzuţiAdam şi Eva, ca şi despre rolul lui Adam şi al Evei în procesul creaţiei şi alevoluţiei fiinţei umane, toate acestea exemplificate cu citate din Biblie. Încontinuare facem referire la rolul lui Hristos, a jertfei Lui pe cruce, ca şi laevoluţia umanităţii după jertfa Hristică. Continuăm cu bolile fiinţei căzutedin cele trei stadii de îndumnezeire. Analizând cei doi poli de putere de peteritoriul românesc, ne referim la procesul de reîncarnare din acest areal, lalucrarea lui Hristos în spaţiul românesc, ca şi la lucrarea zeilor, îngerilor şispiritelor naturii în aceei zo. Spre final facem referire pe scurt lamisiunea ronului stabilită prin clarvedere directă, ca şi la MisiuneaRomânia şi Misiunea Antiromânia.Pecizăm că citatele biblice au fost luate din Biblia tradusă de DumitruCornilescu în anul 1925, pe când era preot în localitatea Stânceşti din judeţulBotoşani.
 
Cuprins
Alcătuirea energetică a omului:- fiinţa umană.- trupurile prin care se manifestă fiinţa umană.Crearea duhului şi a lumii duhurilor.Crearea sufletului şi a lumii sufletului.Crearea trupului fizic şi a lumii fizice.Bolile fiinţei umane.Bolile trupurilor prin care se manifestă fiinţa umană: bolile spiritului,duhului, trupului fizic şi aurei.Bolile de familie.Bolile relaţiilor sociale.Bolile cauzate de lipsa comuniunii cu Dumnezeu.Bolile de gând.Bolile de cuvânt.Bolile de purtare.Consiliere prin clarvedere.Modele de analize.Modele de stabilire a diagnosticului.Modele de stabilire a unor forme de autotratament şi tratament.Protecţii împotriva gândurilor, cuvintelor şi purtărilor rele din familie, dinrelaţiile cu semenii şi din relaţiile avute cu alţi dumnezei.

Activity (39)

You've already reviewed this. Edit your review.
rhadookan liked this
1 hundred reads
Malaescu Adrian liked this
danradubgs liked this
Ioana Ionita liked this
Raducu Adrian liked this
Muzzy Lamkin liked this
Muzzy Lamkin liked this
carol2222 liked this
nickname777333 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->