Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
7Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
alamat tempat berubat islam

alamat tempat berubat islam

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 3,245 |Likes:
Published by Aunty alonso

More info:

Published by: Aunty alonso on Jun 20, 2008
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/31/2012

pdf

text

original

 
Subject: Klinik PusrawiSalam, Kat Bandar Baru Sg Buloh ada satu Tel: 03-61570196 / 03-61571401 n satu lagi katKota Damansara (yg ni besar skit coz ada tmpt bersalin) No tel x la pulak mayb u lehtanye kat yg atas ni sebab group yg sama.Subject: Klinik IslamAssalamualaikum.There's one kat Kota Damansara. Pusrawi may be kat section 8 kalau xsilap saya.Subject: Pusat Rawatan IslamAsalamualaikum.Yang saya tahu Pusat Rawatan Islam ada dekat Jalan Ipoh, danSubject: Re: [ReSpeKs] pusat rawatan islamWaalaikumussalam. Berhampiran kediaman saya ada bbrp pusat rawatan Islam cuma saya tidak dpt alamatlengkap pusat rawatan tersebut: 1. Pusat Rawatan Islam (PUSRAWI) cawangan Taman Permata,LOT 2763 JALAN CHANGKAT PERMATATAMAN PERMATA53000 Kuala Lumpur Telefon: 03-41086021 2. Pusat Perubatan KOHILAL,Pusat Bandar Taman Melawati,Kuala Lumpur Selain itu, ada juga bbrp klinik panel tempat saya bekerja yang dipunyai oleh MelayuMuslim. Jika hendakkan nama dan alamat klinik2 tersebut, bolehlah balas e-mel sayaini. Sekian, tk.
 
Subject: Re: [sim] Pusat rawatan islam shah alamWaalaikumsalam..,saya juga baru dapat no ini dari seorang sahabat interaktif, pusat rawatan ini bertempat di shah alam,alamat tak diberikan tapi saudara boleh call no iniutk bertanyakan alamatnya iaitu:Dr.Azral - 013-2917449 Sekian.Add to Address Book Add Mobile AlertDate: Fri, 6 Jun 2008 14:47:59 +08001.)Pusat Rawatan IslamDarul Zaq'wan Sdn. Bhd( Senawang ) No. 1 , Lorong 12/1 ,Taman Sri Mawar 2,70450 Seremban , Negeri Sembilan06-67880802.)Pusat Rawatan IslamDarul Zaq'wan Sdn. Bhd( Seremban 1 )Suite 17-G Betaria Business Centre,Jln Dato Siamang Gagap,70100 Seremban, N. Sembilan06-76480803.)Pusat Rawatan IslamDarul Zaq'wan Sdn. Bhd( Seremban 2 ) No. 3 , Jln S2-C1,Sports Complex Square,Seremban 2 ,70300 Seremban, N. Sembilan06-60118814.)Pusat Rawatan IslamDarul Zaq'wan Sdn. Bhd( Nilai ) No. 5793 . Jln Ts 2/7G,Taman Semarak 2,71800 Nilai , N. Sembilan06-7998080Subject: Re: [pakbelang] pusat rawatan islamsalam
 
 saya ada call encik jumaat yg lepas tapi no answ. ermm ingatkan pasal perubatanislam(tradisional) never mind.. tempat saya ada 2 klinik (pusat rawatan islam) diBukit Cheras, Cheras.. Pusat rawatan idzham , satu lagi lupa nama dia tapi nama dr  perempuan.... (klinik bersalin rasanya) 2 klinik ni satu kawasan yang sama.... kalauencik rajin survey la....di bandar Tun husin Onn pun ada jugak...Subject: ALAMAT KLINIK ISLAMKAT KUANTANKLINIK AL-FARABIJALAN BUKIT UBIDEPAN STADIUM KUANTANPAHANG DARUL MAKMUR Subject: klinik islamaku tau satu klinik islam tapi bukan kat tmpt tinggal aku, kat kgisteriaku kat kedah, darul aman...nama klinik tu klinik mahsuri, klinik ibuand anak 

Activity (7)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Azizi Balakong liked this
Ahank Yeo liked this
dian_kasalisa liked this
jackobenzo liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->