Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Udhëzues për organizatat e shoqërisë civile - Marëdhëniet me median

Udhëzues për organizatat e shoqërisë civile - Marëdhëniet me median

Ratings: (0)|Views: 40 |Likes:
Published by МЦМС
Organizatat e shoqërisë civile – OJF-të, kanë pak a shumë përvoja të ndryshme me mediat dhe gazetarët, ndaj shpesh aktivitetet, projektet dhe përpjekjet tona të ndryshme nuk merren parasysh, keqkuptohen ose interpretohen gabim.
Organizatat e shoqërisë civile – OJF-të, kanë pak a shumë përvoja të ndryshme me mediat dhe gazetarët, ndaj shpesh aktivitetet, projektet dhe përpjekjet tona të ndryshme nuk merren parasysh, keqkuptohen ose interpretohen gabim.

More info:

Published by: МЦМС on Aug 25, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/25/2010

pdf

text

original

 
Marika Harjula
 
RRJETIBALLKANIKPËR ZHVILLIMINE SHOQËRISËCIVILE
MARRËDHËNIETME MEDIAN- Udhëzues përorganizatat eshoqërisë civile
Praktika Qytetare Ballkanike
Në bashkëpunim me
 
Marrëdhëniet me median - Udhëzuespër organizatat e shoqërisë civile
4
 
Praktika Qytetare Ballkanike
[
#4
]
Në bashkëpunim me
 
Praktika Qytetare Ballkanike
#4
Marrëdhëniet me median - Udhëzuespër organizatat e shoqërisë civile
Partnership in Action - Strengthening Balkan Civil Society Development Network
This project is funded by the European Union
Partneriteti në veprim - Rrjeti ballkanik për zhvillimin e shoqërisë civile
Ky projekt është i fnancuar nga Bashkimi Evropian
RRJETIBALLKANIK PËRZHVILLIMINE SHOQËRISËCIVILE

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->