Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Adresar i komunave në Republikën e Maqedonisë

Adresar i komunave në Republikën e Maqedonisë

Ratings: (0)|Views: 3,925|Likes:
Published by МЦМС
Qendra Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar (MCMS) më shumë vite është aktive në zhvillimin e kapaciteteve lokale si në sektorin qytetar, ashtu edhe në vetëqeverisjen lokale. Sot sa shkon e më shumë theksohet nevoja nga shkëmbimi i përvojave dhe aksionit të përbashkët.
Qendra Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar (MCMS) më shumë vite është aktive në zhvillimin e kapaciteteve lokale si në sektorin qytetar, ashtu edhe në vetëqeverisjen lokale. Sot sa shkon e më shumë theksohet nevoja nga shkëmbimi i përvojave dhe aksionit të përbashkët.

More info:

Categories:Types, Research
Published by: МЦМС on Aug 26, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/06/2011

pdf

text

original

 
 
I KOMUNAVE NË
 
REPUBLIKËN E MAQEDONISË
ADRESAR
 
 
I KOMUNAVE NË
 
REPUBLIKËN E MAQEDONISË
ADRESAR

Activity (2)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->