Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
6Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
SINCRONICITATEA

SINCRONICITATEA

Views: 160|Likes:
Published by Cumul_ro
Fara Frica Spre Succes Frica inabuseste succesul, spiritul, veselia, pofta de viata.-- O viata traita in frica, este ca o masina ce merge cu frana de mana trasa! -- O fiinta spirituala, este o fiinta vesela! --O fiinta care atrage ca un magnet pe cei din jur! --- Daca vrei sa schimbi lumea, incepe prin a te schimba pe tine insuti! Fericirea aduce banii! cei care sunt cu adevarat fericiti acum intotdeauna atrag mai multa abundenta in viata lor. Universul vrea ca tu sa intelegi ca tu esti creatoru
Fara Frica Spre Succes Frica inabuseste succesul, spiritul, veselia, pofta de viata.-- O viata traita in frica, este ca o masina ce merge cu frana de mana trasa! -- O fiinta spirituala, este o fiinta vesela! --O fiinta care atrage ca un magnet pe cei din jur! --- Daca vrei sa schimbi lumea, incepe prin a te schimba pe tine insuti! Fericirea aduce banii! cei care sunt cu adevarat fericiti acum intotdeauna atrag mai multa abundenta in viata lor. Universul vrea ca tu sa intelegi ca tu esti creatoru

More info:

Published by: Cumul_ro on Aug 27, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
Visibility:Private
See more
See less

09/12/2012

pdf

text

original

 
Frica inabuseste succesul, spiritul, veselia, pofta de viata.-- Oviata traita in frica, este ca o masina ce merge cu frana demana trasa! -- O fiinta spirituala, este o fiinta vesela! --O fiintacare atrage ca un magnet pe cei din jur! --- Daca vrei saschimbi lumea, incepe prin a te schimba pe tine insuti!Fericirea aduce banii! cei care sunt cu adevarat fericiti acumintotdeauna atrag mai multa abundenta in viata lor. Universul vreaca tu sa intelegi ca tu esti creatorul vietii tale emotionale. Tu potidecide sa fii fericit acum, iar fericirea este ceea ce iti doresti cuadevarat.
 Atunci cand esti deja fericit, nu ai nevoie de bani. Pur si simplu, iti doresti o abundenta sporita pentru tine, familia ta si pentru intreagalume.
O poti avea cu siguranta atunci, pentru ca ai invatat lectia. Opreste-te sa mai cauţi aparitia magica a unei zile ideale si perfecte.
Bucura-te de curgerea si trecerea zilei de azi!Prezentul este singurul moment in care poti fi fericit, deoareceacum este singurul moment care exista. Fii fericit inainte de aobtine bani. Fii fericit chiar acum!
Bucura-te activ de binecuvantarea pe care o primesti si cultiva oatitudine primitoare si vesela pentru toata lumea. Vrei banii doarpentru a cumpara lucruri.Crezi ca aceste “lucruri” te vor face fericit si te vor face sa te simtimai protejat.Alege sa te simti asa cum vrei sa te simti chiar acum, si apoi potiavea tot ce iti doresti. Vei dobandi putere in mod clar, atunci candstii secretul.Secretul este ca tu sa te manifesti intai in lumea emotionalainterioara a credintei si apoi in lumea “exterioara”, fizica, pe care opoti atinge.
Mergi inainte si alege aceasta zi, pentru a fi fericit!
(Extras din "Eu creez milioane" de Christopher Westra)_Legea sincronicitatii este un principiu foarte vechi, desi nu a fostcunoscut intotdeauna sub acest nume. Unii ii spun inca "noroc" sau"coincidenta" sau "intamplare norocoasa". Cu totii am invatat lascoala si am auzit si citit prin carti de legea cauzei si efectului.Simplu spus, aceasta lege postuleaza faptul ca orice EFECT din viatafiecarui om are la baza o CAUZA (sau mai multe cauze). In plus,orice actiune are o re-actiune sau mai multe (urmari, consecinte).De aceea este necesar sa urmarim ce efecte au actiunile noastre dezi cu zi si ce sta la baza "succesului" sau "insuccesului" nostru.
 
Legea sincronicitatii trece dincolo de cauza-efect.
Sincronicitatea spune ca exista lucruri care s-au intamplat si se vor intampla in viata fiecaruia intre care nu exista o legatura de tipcauza-efect. Aceste evenimente nu sunt legate de cauza-efect, ci deSEMNIFICATIE.
Ele nu au la baza legatura de tip cauza-efect, ci se leaga la nivel desemnificatie, prin semnificatia pe care aceste evenimente o auinconcordanta cu obiectivele si visele fiecaruia in parte. Aceleevenimente fericite, "intamplari", "coincidente" care se ivescau labaza principiile sincronicitatii.Pentru a pune in actiune sincronicitatea este bine sa ne folosimdecei 9 atractori. Atunci cand suntem constienti de acestia si iifolosim in avantajul nostru, cream in jurul nostru oportunitati siatragem acele resurse de care avem nevoie pentru a ne atingevisele.Cei 9 atractori:. COMPETENTAPrimul element de bun simt zic eu este sa fii competent in ceea cefaci. Daca vrei sa devii bun la ceva, atunci practica practica practicapana cand devii competent.Cu cat esti mai competent in domeniultau, cu atat atragi mai bine oportunitatile din jur.2. STAREA.In NLP se tot vorbeste de stari si felul in care ele ne influenteazazilnic (de fapt in fiecare secunda - nu poti sa traiesti in afarastarilor). "Calitatea vietii tale este data de calitatea starilor in careesti zi de zi." - Tony Robbins3. TRECUTUL.Elementele din trecut trebuie lasate in trecut. Invatamintele sunt deluat cu noi in viitor iar durerea poate fi lasata in trecut. Cand nu estiimpacat cu trecutul e ca atunci cand conduci cu un picior pe frana siunul pe acceleratie.4. CONVINGERI.Credintele limitative pot fi (si chiar sunt) un alt tip de "frana". Deexemplu cineva poate constient sa doreasca sa ajunga avocat insaare la nivel inconstient o credinta limitativa de genul: "Toti avocatiisunt niste escroci si nu stiu decat sa insele oamenii si sa denaturezeinformatia". In cazul in care persoana nu doreste sa fie vazuta inacest fel, credinta limitativa ii va pune bete-n roate. Va ajungeavocat? Cel mai probabil nu.5. INTENTIA.Stabileste o intentie pentru acel tip de experienta pe care o vrei sa
 
se intample in viata ta. E ca si cand ai transmite un mesajuniversului ca vrei sa iti atingi un anumit obiectiv.6. VALORI.La fel ca si credintele, valorile sunt "filtre" pe care le avem. Atuncicand actionam incalcandu-ne principiile si valorile in care credem,nu facem altceva decat sa folosim sincronicitatea impotriva noastra.Nu doar ca devenim frustrati, ci ne intoarcem spatele oportunitatilorde care avem nevoie.7. OBIECTIVE SI VISE.Este clar: vrei ceva, fa din asta un obiectiv si pune-te pe treaba. Cucat muncesti mai mult, cu atat devii mai norocos (nu mai stiu cine azis asta) pentru ca activezi sincronicitatea in favoarea ta.8. SCOPUL IN VIATA.Care este scopul tau in viata? Cu adevarat care este pasiunea talauntrica? Pentru ce existi? Care este misiunea?Cand stii care este scopul tau in viata, esti cu 1001 ani luminainaintea a 95% dintre oameni.9. CAMPUL MORFOGENETIC.Acest principiu in sine spune ca toate sistemele vii traiesc ininteriorul unui camp energetic. Familia este un bun exemplu.Energia din campul morfogenetic ne influenteaza in fiecare clipa, laun nivel foarte, foarte subtil. Scopul in viata are legatura directa culocul fiecaruia in acest camp.Suna ciudat? Chiar este. ( IONUT CIUREA)
Termenul de sincronicitate se referă la relaţiile dintre hazard şi cauzalitate, enumerînd printre ele sincronicitatea, caracterizată decoincidenţe a-cauzale care produc un sens. E vorba de aşa-zisul hazard semnificativ.Un exemplu de sincronicitate:
Un om foarte deprimat se plimba de-a lungul rîului East River, laNew York, voind escaladeze parapetul de protecţie şi sesinucidă. Simţea că lucrarea căreia îi dedicase zece ani din viaţă nuavea nici o valoare şi astfel viaţa îi părea goală şi fără sens. În timpce privea apa şi încerca să-şi facă curaj pentru a săvîrşi gestul fatal,s-a apropiat de el o tînără femeie care i-a zis cu o voce emoţionată:- „Scuzi-, îmi pare u deranjez intimitatea, nticumva scriitorul Christopher D’Antonio? Sper nu vă inoportunez,dar doream să vă spun cît de mult m-au ajutat cărţiledumneavoastră în viaţă. Au fost o revelaţie pentru mine şi doresc săvă mulţumesc!” - „Nu, draga mea, eu trebuie să-ţi mulţumesc dumitale!” a răspunsD’Antonio şi apoi s-a întors cu spatele spre East River şi s-a îndreptat spre casă.

Activity (6)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
anna_moscovici liked this
raza de soare liked this
presttige liked this
andmonsim liked this
gabriela235545 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->