Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
14Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Albanian Contacts (Great Britain) 2010

Albanian Contacts (Great Britain) 2010

Ratings: (0)|Views: 807|Likes:
Published by shefdomi
Njëra dorë lan tjetrën të dyja
së bashku lajnë fytyrën…

Është veçse një frazë e shkëputur nga trashëgimia jonë, që merr një domethënie më të thekshme ndërsa gjendesh në një tjetër shtet, në një tjetër vend. Bëhet edhe më brilante kjo shprehje ndërsa shikohet zhvillimet integruese të shqiptarëve në Mbretërinë e Bashkuar. Ajo që i duhet më tepër se gjithçka një komuniteti është lidhja dhe bashkëpunimi (të punuarit së bashku)jo vetëm për kultivimin dhe ruajtjen e vlerave të mrekullueshme shqiptare, por edhe si domosdoshmëri e përditshmërisë në kushtet e integrimeve brendakomunitare apo më gjerë. Kjo ishte nxitja e “The Albanian” për ndërtimin e kësaj ure komunikimi ndërkomunitar dhe prej tre vitesh ja kemi arritur të publikojmë Albanian Contacts duke shpresuar se kemi ngushtuar sadopak vakuumet dhe kemi krijuar hapësira dhe mundësi bashkëpunimi ndër shqiptarët e këtushëm. Për të njëjtin shërbim përse të mos përdorim shërbimin shqiptar të cilin domosdoshmërish konkurrenca e bën të jetë (së paku) në të njëjtin nivel me shërbimet e tjera? Besojë se nëpërmjet Albanian Contacts jemi përpjekur të ulim tendencën e “pëlqimit” të shërbimit të huaj trashëguar kjo që nga kohët e para ’90 kur çdo gjë që vinte nga jashtë ishte e mire pasi ishte “e jashtme” … Ndjejmë keqardhje që akoma ka bashkatdhetarë që mendojnë se nuk punohet me shqiptarë… Asnjë biznesmen sado i suksesshëm qoftë nuk mund të përjashtojë potencialin që kanë shqiptarët në Britani. Tashmë pjesa dërrmuese janë integruar me dinjitet në shoqërinë britanike dhe nevojat apo kërkesat për shërbime janë gjithnjë e më shumë në rritje, madje edhe për shërbime që akoma nuk mbulohen nga kompani shqiptare. Kjo dëshmohet me prezencën e kompanive të huaja që duan ta targetojnë blerësin shqiptar në MB. Shpresojmë se gjithsesi edhe kjo gjendje do të jetë kalimtare dhe siç ndodh edhe me komunitetet shqiptare në botë edhe shqiptarët e Britanisë do të shohin përtej iluzioneve dhe do të bëhen më pragmatikë (të paktën nuk do të kenë nevojë për përkthyes). Besojmë se këta mërgimtarë do të rikujtohen se njëra dorë duhet të lajë tjetrën… AlbanianCoontacts Mënyra më fantastike për të reklamuar shërbimin tuaj
30 000 KOPJE

Ne e përcjellim mesazhin tuaj në çdo familje shqiptare në të gjithë Britaninë e Madhe Nëse dëshironi të rezervoni vendin tuaj na kontaktoni
The Albanian Newspaper
122 White Hart Lane
London N17 8HP
www.thealbanian.co.uk
Tel/fax:02082169527
Info@thealbanian.co.uk
Njëra dorë lan tjetrën të dyja
së bashku lajnë fytyrën…

Është veçse një frazë e shkëputur nga trashëgimia jonë, që merr një domethënie më të thekshme ndërsa gjendesh në një tjetër shtet, në një tjetër vend. Bëhet edhe më brilante kjo shprehje ndërsa shikohet zhvillimet integruese të shqiptarëve në Mbretërinë e Bashkuar. Ajo që i duhet më tepër se gjithçka një komuniteti është lidhja dhe bashkëpunimi (të punuarit së bashku)jo vetëm për kultivimin dhe ruajtjen e vlerave të mrekullueshme shqiptare, por edhe si domosdoshmëri e përditshmërisë në kushtet e integrimeve brendakomunitare apo më gjerë. Kjo ishte nxitja e “The Albanian” për ndërtimin e kësaj ure komunikimi ndërkomunitar dhe prej tre vitesh ja kemi arritur të publikojmë Albanian Contacts duke shpresuar se kemi ngushtuar sadopak vakuumet dhe kemi krijuar hapësira dhe mundësi bashkëpunimi ndër shqiptarët e këtushëm. Për të njëjtin shërbim përse të mos përdorim shërbimin shqiptar të cilin domosdoshmërish konkurrenca e bën të jetë (së paku) në të njëjtin nivel me shërbimet e tjera? Besojë se nëpërmjet Albanian Contacts jemi përpjekur të ulim tendencën e “pëlqimit” të shërbimit të huaj trashëguar kjo që nga kohët e para ’90 kur çdo gjë që vinte nga jashtë ishte e mire pasi ishte “e jashtme” … Ndjejmë keqardhje që akoma ka bashkatdhetarë që mendojnë se nuk punohet me shqiptarë… Asnjë biznesmen sado i suksesshëm qoftë nuk mund të përjashtojë potencialin që kanë shqiptarët në Britani. Tashmë pjesa dërrmuese janë integruar me dinjitet në shoqërinë britanike dhe nevojat apo kërkesat për shërbime janë gjithnjë e më shumë në rritje, madje edhe për shërbime që akoma nuk mbulohen nga kompani shqiptare. Kjo dëshmohet me prezencën e kompanive të huaja që duan ta targetojnë blerësin shqiptar në MB. Shpresojmë se gjithsesi edhe kjo gjendje do të jetë kalimtare dhe siç ndodh edhe me komunitetet shqiptare në botë edhe shqiptarët e Britanisë do të shohin përtej iluzioneve dhe do të bëhen më pragmatikë (të paktën nuk do të kenë nevojë për përkthyes). Besojmë se këta mërgimtarë do të rikujtohen se njëra dorë duhet të lajë tjetrën… AlbanianCoontacts Mënyra më fantastike për të reklamuar shërbimin tuaj
30 000 KOPJE

Ne e përcjellim mesazhin tuaj në çdo familje shqiptare në të gjithë Britaninë e Madhe Nëse dëshironi të rezervoni vendin tuaj na kontaktoni
The Albanian Newspaper
122 White Hart Lane
London N17 8HP
www.thealbanian.co.uk
Tel/fax:02082169527
Info@thealbanian.co.uk

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: shefdomi on Aug 30, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/10/2012

pdf

text

original

 
Guide
 
2
AlbanianContacts
Njëra dorë lan tjetrën të dyjasë bashku lajnë fytyrën...
Ë
shtë veçse një frazë e shkëputur ngatrashëgimia jonë, që merr një domethëniemë të thekshme ndërsa gjendesh në ntjetër shtet, në një tjetër vend. Bëhet edhe brilante kjo shprehje ndërsa shikohet zhvillimetintegruese të shqiptarëve në Mbretërinë eBashkuar. Ajo që i duhet më tepër se gjithçka njëkomuniteti është lidhja dhe bashkëpunimi(të punuarit së bashku)jo vetëm për kultivimindhe ruajtjen e vlerave të mrekullueshmeshqiptare, por edhe si domosdoshmëri epërditshmërisë në kushtet e integrimevebrendakomunitare apo më gjerë.Kjo ishte nxitja e “The Albanian” për ndërtimin ekësaj ure komunikimi ndërkomunitar dhe prej trevitesh ja kemi arritur të publikojmë AlbanianContacts duke shpresuar se kemi ngushtuar sadopak vakuumet dhe kemi krijuar hapësiradhe mundësi bashkëpunimi ndër shqiptarët ekëtushëm.Për të njëjtin shërbim përse të mos përdorimshërbimin shqiptar të cilin domosdoshmërishkonkurrenca e bën të jetë (së paku) në të njëjtinnivel me shërbimet e tjera?Besojë se nëpërmjet Albanian Contacts jemipërpjekur të ulim tendencën e “pëlqimit” tëshërbimit të huaj trashëguar kjo që nga kohët epara ’90 kur çdo gjë që vinte nga jashtë ishte emire pasi ishte “e jashtme” ...Ndjejmë keqardhje që akoma ka bashkatdhetarëqë mendojnë se nuk punohet me shqiptarë... Asnjë biznesmen sado i suksesshëm qoftë nukmund të përjashtojë potencialin që kanëshqiptarët në Britani. Tashmë pjesa dërrmuese janë integruar me dinjitet në shoqërinë britanikedhe nevojat apo kërkesat për shërbime janëgjithnjë e më shumë në rritje, madje edhe për shërbime që akoma nuk mbulohen nga kompanishqiptare. Kjo dëshmohet me prezencën ekompanive të huaja që duan ta targetojnëblerësin shqiptar në MB.Shpresojmë se gjithsesi edhe kjo gjendje do të jetë kalimtare dhe siç ndodh edhe mekomunitetet shqiptare në botë edhe shqiptarët eBritanisë do të shohin përtej iluzioneve dhe do tëbëhen më pragmatikë (të paktën nuk do të kenënevojë për përkthyes).Besojmë se këta mërgimtarë do të rikujtohen senjëra dorë duhet të lajë tjetrën...
 AlbanianCoontactsMënyra më fantastike për tëreklamuar shërbimin tuaj
30 000 KOPJE
Ne e përcjellim mesazhin tuajnë çdo familje shqiptare në tëgjithë Britaninë e MadheNëse dëshironi të rezervoni vendin tuaj na kontaktoni
The Albanian Newspaper122 White Hart LaneLondon N17 8HP www.thealbanian.co.ukTel/fax:02082169527Info@thealbanian.co.uk
 
3
AlbanianContacts
Përvjetori IPërvjetori IIPërvjetori IIIPërvjetori IVPërvjetori VIPërvjetori V
www.thealbanian.co.uk Tel/fax: (0044) 2082169527, info@thealbanian.co.uk

Activity (14)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Bunjsmin Ibraimi liked this
shefdomi liked this
beniendi liked this
Tim Bujupi liked this
Etmond liked this
Altin Bogdani liked this
Marjan Dodaj liked this
Benji Oz liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->