Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Llibret Informatiu + Autoritzacions 2010-2011

Llibret Informatiu + Autoritzacions 2010-2011

Ratings:
(0)
|Views: 540|Likes:
Published by xavierisach

More info:

Published by: xavierisach on Sep 08, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/08/2010

pdf

text

original

 
 
CENTRE CONCERTAT PEL DEPARTAMENTD’EDUCACIÓ DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
CURS 2010-11
C/ Panamà 9 torre08034 - BarcelonaTel. i Fax. 93.203.75.64colpaideia@xtec.catwww.xtec.cat/colpaideia
 
BENVOLGUTS PARES
Bon retorn de vacances!!! Ja estem preparant el nou curs i, comsempre, necessitem la vostra col·laboració per tal de facilitar-nosl’organització.Les classes començaran, tal i com marca el calendari escolar,
dimarts7 de setembre
i l’horari del curs serà
de 9:30 h. a 16:30 h.
El primer dia de curs, com ja és habitual, no hi haurà servei d’autocard’anada, pel que haureu d’acompanyar als nens a l’escola. La tornada ja es farà en autocar.En aquest llibret, s’inclou informació bàsica pel bon funcionament del’escola, així com formularis i autoritzacions per a les diverses activitatsdel curs. A part de la nota d’autorització d’activitats complementàries (sortides alcinema, teatre, visites, ...) existeixen altres de caràcter voluntari(piscina, esport extraescolar,...) És important que les doneu alprofessor degudament complimentades i signades el primer dia decurs, tant si la resposta és afirmativa com negativa, per tenir així constància de la vostra elecció.
 
LLISTAT DE MATERIAL
El material necessari pel primer dia de classe és el següent:
 
Una bata (pels alumnes del primer pis).
 
Una bata per la classe de plàstica (s’ha de tenir en compte que estacarà de pintura i fang).
 
Un estoig complert.
 
Una carpeta mida foli (pels deures).
 
Una agenda.
 
Un raspall de dents amb tapa (o un necesser petit per guardar-lo)Cada tutor sol·licitarà, durant la primera setmana de curs, el materialespecífic pel seu grup.Ja s’indicarà els dies en que utilitzin roba esportiva (esport ipsicomotricitat)
És imprescindible que tota la roba que l’alumne porti a l’escola (bata,mudes, tovalló, equip esportiu, equip de piscina,...) 
estigui marcada amb el nom i primer cognom 
en una cinta apropiada per penjar-la amb facilitat.
DESGLOSSAMENT DE LA QUOTA
 A l’ultima Assemblea General de l’APA, es va aprovar, per aquest curs,l’increment de l’IPC en l’import de la quota, que queda de la següentmanera:
Codi _ Concepte Import
204 Sortides Culturals 15,50 256 Colònies 18,00 301 Menjador 102,00 320 Assegurança escolar 16,50 340 Serveis APA 118,00 270,00 €Tanmateix, us recordem que aquells alumnes que s’inscriguin en lesactivitats de Piscina se’ls hi cobrarà l’import en el rebut de maneratrimestral (els mesos de novembre, febrer i maig).Les famílies que utilitzeu el servei de transport escolar sabeu que elservei el fa l’empresa PADROS i l’import s’inclourà en el rebut del’escola.Les monitores que fan el servei estan a la vostra disposició per ajudar-vos en qualsevol problema que pugueu tenir. Un cop més us demanemla vostra col·laboració mantenint
la màxima puntualitat, ja que elsautocars no es poden esperar
i entenent que els problemes quepoden haver-hi en els horaris i recorreguts de l’autocar són propis deltrànsit de Barcelona.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->