Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
36Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Numarul Secret Al Sanatatii

Numarul Secret Al Sanatatii

Ratings:
(0)
|Views: 399|Likes:
Published by EU_SUNT_IUBIRE

More info:

Published by: EU_SUNT_IUBIRE on Sep 09, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/18/2015

pdf

text

original

 
Numarul secret al Sanatatii: Ziua nasterii sibolile la care suntem predispusi
 Publicat pe 9 Septembrie 2010
In numerologie, Numarul Sanatatii este extrem de important. Numarul Sanatatii te poate ajutaconsiderabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentale si trupesti, dar si in imbunatatirea calitatiivietii. Tinand cont de ziua in care ai venit pe lume, poti afla informatii interesante despre stareata de sanatate, despre bolile la care esti predispusa, dar si despre cum ai putea sa te proteziimpotriva lor.Sub o forma sau alta, numerele sunt pretutindeni in jurul nostru. Numerele ne ocrotesc, ne supuninfluentelor lor si ne marcheaza destinul si existenta. Stiai insa ca intre numerele care neguverneaza viata si starea de sanatate fizica si mental a organismului exista o legatura foartrestransa? Stiai ca pornind de la studiul numerelor si al cifrelor, specialistii in numerologie potemite raporturi competente de analiza a starii tale de sanatate? Stiai ca in numerologie ziua incare te-ai nascut contine informatii esentiale despre conditia fizica a organismului tau, dar sidespre predispozitia spre anumite boli? Prin urmare, numerele actioneaza asupra starii fizice si psihice a organismului. Este adevarat ca stiinta numerologiei nu face minuni si nici nu ne poateschimba radical viata. Dar ne poate ajuta considerabil in mentinerea sanatatii sufletesti, mentalesi trupesti si in imbunatatirea calitatii vietii.Tinand cont de ziua in care ai venit pe lume, poti aflainformatii interesante despre starea ta de sanatate, dar sidespre bolile la care esti predispusa. Prin urmare, daca estinascuta in zilele de 1, 10, 19 si 28 ale lunii – numarulsanatatii tale este 1. Daca esti nascuta in zilele de 2, 11, 20 si29 –numarul reprezentativ al sanatatii tale este 2. Daca estinascuta in zilele de 3, 12, 21, 30 –numarul sanatatii va fi 3.Cei nascuti in zilele de 4, 13, 22 si 31 – au ca numar alsanatatii numarul 4. Daca esti nascuta in zilele de 5, 14, 23 – numarul sanatatii este 5, daca ziua nasterii tale este 6, 15, 24 – numarul sanatatii va fi 6, daca ziua nasterii este intr-una dinzilele de 7, 16, 25 – numarul sanatatii este 7. Persoanelenascute in urmatoarele zile: 8, 17 sau 26 – dispun de numarul8 ca numar al sanatatii, iar cele nascute in zilele de 9, 18 si 27 beneficiaza de 9 ca numar al sanatatii. In textul de mai josgasesti si interpretarile numerologice ale Numarului Sanatatiitale.
Numarul Sanatatii 1 (cei nascuti in zilele de 1, 10, 19, 28
) – Persoanele care au ca numar alSanatatatii numarul 1 de bucura de o conditie generala buna si de-a lungul existentei lor nu vor avea probleme majore de sanatate. Sunt firi joviale si optimiste si au o gandire pozitiva, fapt carele influenteaza in bine sanatatea. Stresul este insa o problema care le va da multe batai de cap. .
 
La propriu!... Pentru ca aceste persoane sunt extrem de ambitioase, au tendinta de a sesuprasolicita. Sunt recomandate periodic exercitiile de relaxare, precum si practicareaciclismului, a inotului sau a exercitiilor de yoga. Deconectarea de problemele cotidiene esteabsolut necesara! Conform profilului lor numerologic, exista anumite predispozitii spre bolilecardiovasculare (ce se vor accentua odata cu inaintarea in varsta), spre afectiunile oculare si celecare tin de circulatia sangelui.
Numarul Sanatatii 2 (cei nascuti in zilele de 2, 11, 20, 29)
 – Persoanele care au ca numar reprezentativ al Sanatatii numarul 2 manifesta o sensibilitate deosebita la nivelul sistemuluidigestiv (cu precadere stomacul ) si al intestinelor , iar principalele afectiuni (indigestie,constipatie cronica, diaree, etc) cu care se vor confrunta de-a lungul vietii vor fi o consecinta aacestui fapt. Diabetul si astmul nu sunt nici ele excluse de pe fisa clinica a acestor persoane. Pe plan psihic, se pot confrunta cu tulburari ale somnulu, cu stari de slabiciune fizica si psihica si ousoara anxietate.Se pot confrunta totodata si cu o circulatie deficitara asangelui ceea ce poate cauza anemii puternice si cu timpulslabirea inimii. Femeile pot avea probleme si cu aparatulreproducator. Care este insa principala lectie pe care o invataaceste persoane de la numerologie? Ca trebuie sa se protejezeeficient impotriva ingrijorarii excesive. Masa regula, la orefixe, este mai mult decat necesara!
Numarul Sanatatii 3 (cei nascuti in zilele de 3, 12, 21, 30)
- Numarul 3 ca numar al Sanatatii este un numar ce implica ostare de sanatate in general buna, insa de-a lungul vietii potaparea anumite disfunctionalitati ale sistemului arterial, dar siafectiuni ale plamanilor si ale rinichilor, guta, nevrita, durerila nivelul dintilor etc. Aceste afectiuni au uneori ca si cauzastilul de viata dezechilibrat. Din dorinta de a se bucura lamaxim de placerile vietii, aceste persoane au tendinta de aface excese de tot felul. O alta problema destul de comuna a numarului 3 este legata de sanatatea pielii, existand pericolul aparitiei anumitor boli ale sistemului cutanat. Specialistii innumerologie recomanda reducerea consumului degrasimi, sare si alcool.
Numarul Sanatatii 4 ( cei nascuti in zilele de 4, 13, 22, 31)
- De o sanatate multumitoare potavea parte si persoanele nascute sub influenta numarului 4 daca isi menajeaza trupul si nu uita demoderatie. De regula, au o capacitate de rezistenta destul de ridicata in fata bolilor si chiar daca par firave ca si constitutie se bucura de un organism puternic. Se imbolnavesc greu, insa atuncicand se imbolnavesc se refac cu dificultate. Pericolul care ii paste este reprezentat de bolileneobisnuite, ciudate, care pot fi diagnosticate si vindecate cu greu.De asemenea, incidentele stupide le pot provoca ranirea corporala. Hipersensibili, trebuie sainvete sa-si gestioneze starile emotionale. Depresia, durerile de cap, schimbarile bruste de stare,melancolia.. acestea reprezinta un real pericol pentru sanatatea lor psihica si mentala. Firi
 
creative si perfectioniste, au tendinta de a deveni workaholice. In intelesul rau al cuvantului… Serecomanda relaxarea si evitarea mancarurilor foarte picante!
Numarul Sanatatii 5 ( cei nascuti in zilele de 5,14, 23)
– Unul din punctele sensibile alenumarului 5 este cel al sistemului nervos.Persoanele a caror conditie de sanatate estecaracterizata de acest numar se pot confruntadestul de frecvent cu insomnii, stari de obosealasi epuizare, nervi si iritare, amnezie, o activitatementala intensa care ii conduce uneori laextenuare. Totodata racesc cu usurinta si sunt predispuse alergiilor si anumitor boli ce tin de piele si sange. Ulcerul, anumite afectiuni ale bilei, boli metabolice precum diabetul nu sunt niciele excluse de pe lista neagra. O parte din aceste afectiuni pot fi prevenite prin odihna si un stilde viata mai putin solicitant. Evitati sa consumati dulciuri si produse alimentare ce contin cofeinain exces!
Numarul Sanatatii 6 ( cei nascuti in zilele de 6, 15, 24)
 – Chiar daca au tendinta de a fiipohondrii si de a-si exagera afectiunile, cei nascuti intr-o zi ce sta sun semnul cifrei 6 se bucurade o stare de sanatate destul de buna, chiar buna am putea spune. Infectiiile nu-i ocolesc insa,mai ales cele la nivelul nasului, gatului si la nivelul plamanilor. Raceala, gripa, febra… acesteasunt probleme cu care se confrunta in mod frecvent, insa nu reprezinta un pericol real pentrusanatate. Femeile cu un sistem imunitar mai slab trebuie sa fie foarte atente la sanatatea sanilor lor si la cea a organelor genitale interne. Partea inferioara a abdomenului este de asemenea un punct vulnerabil al acestor persoane. Spre batranete, hipertensiunea, palpitatiile si bufeurile devin probleme constante.
Numarul Sanatatii 7 ( cei nascuti in zilele de 7, 16, 25)
– Pe plan numerologic, cifra 7 ca cifrareprezentativa a zilei de nastere se traduce printr-o stare de sanatate precara, cu posibilitatea deameliorare. La polul opus, exista indivizi apartinand acestui numar inzestrati cu un corp atletic sio mobilitate iesita din comun, ce pot ajunge la remarcabile performante fizice. Chiar daca pe plan fizic nu pot nega o oarecare sensibilitate suparatoare, in ceea ce priveste sanatatea mentalacei nascuti in zilele de 7, 16 sau 25 se pot bucura de una optima.Beneficiaza de o memorie excelenta si isi pastreaza luciditatea mentala pana la varste foarteinaintate. Infectiile tractului urinar, afectiuni la nivelul pielii, probleme legate de membre, artrita,varice, problemele de natura sexuala, toate acestea nu-i ocolesc. Evitati purtarea deimbracamintea foarte stramta si produsele de igiena corporala ce pot contine substante iritante.De asemenea, fructele si legumele ajuta la mentinerea sanatatii pielii.

Activity (36)

You've already reviewed this. Edit your review.
REXREX2013 liked this
REXREX2013 liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
VIOLETA liked this
iondrago liked this
INA2008 liked this
esttelas liked this
lya2008 liked this
ginny274 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->