Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
7Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Kombet dhe Shtetet në Evropën Juglindore

Kombet dhe Shtetet në Evropën Juglindore

Ratings:
(0)
|Views: 406|Likes:
Published by gnostikbre

More info:

Published by: gnostikbre on Sep 17, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/09/2013

pdf

text

original

 
MËSIMDHËNIA E HISTORISË MODERNE TË EUROPËS JUGLINDORE
Materiale Mësimore Plotësuese
Kombet dhe shtetet në Europën Juglindore
 
Mësimdhënia e Historisë Moderne të Europës Juglindore. Materiale mësimore plotësuese.Redaktor për botimin në gjuhën shqipe: Helian DemiriTitulli në origjinal: Teaching Modern Southeast European History, Alternative Educational Materials, Nationsand States in Southeast Europe (
Mësimdhënia e Historisë Moderne të Europës Juglindore, Materiale mësimore plotësuese, Kombet dhe shtetet në Europën Juglindore
), Selanik, 2005Përkthyen nga anglishtja: Danjela Shkalla, Lumnis Çela, Sonila DanajRedaktor gjuhësor: Prof. asc. Dr. Tomor PlangaricaRecensent për botimin në gjuhën shqipe: Prof. Dr. Xhevat LloshiFaqosja dhe botimi: Bato i DivajnNumri i kopjeve: 2000Raportues i CDRSEE-së në bordin drejtues të
Projekti i Historisë së Përbashkët 
: Costa CarrasDrejtor ekzekutiv: Nenad ŠebekDrejtor i programeve: Corinna Noack-AetopulosKoordinatorë të projektit: George Georgoudis dhe Biljana Meškovska
Sponsorë për botimin në gjuhën shqipe:
Dr. Peter Mahringer Fonds And the generous financial support of the European Commission through the European Agency for Reconstruction.
Original English Edition:Sponsors
: The United States Department of State, the United States Agency for International Development (USAID),the German Ministry of Foreign Affairs, and the Stability Pact for South Eastern Europe.
Disclaimer 
: The designations employed and presentation of the material in this book do not imply the expression of any opinion whatsoever onthe part of the publisher (Center for Democracy and Reconciliation in Southeast Europe, Foundation Open Society Institute Macedonia), nor onthe part of the sponsors (the European Agency for Reconstruction and the Foundation Open Society Institute Macedonia). This book containsthe views expressed by the authors in their individual capacity and may not necessarily reflect the views of the CDRSEE and the sponsoringagencies.
Copyright:
Center for Democracy and Reconciliation in Southeastern Europe (CDRSEE)Krispou 9, Ano Poli, 54634 Thessaloniki, GreeceTel.: +30 2310 960820-1, fax: +30 2310 960822Email: info@cdsee.org, web: www.cdsee.org
United States Institute for Peace
 
MËSIMDHËNIA E HISTORISË MODERNE TË EUROPËS JUGLINDORE
Materiale Mësimore Plotësuese
LIBRI I PUNËS 2
Kombet dhe shtetet nëEuropën Juglindore
Redaktore: MIRELA-LUMINITA MURGESKURedaktore e përgjithshme e serisë: KRISTINA KOULOURI
Shkup 2007
Center for Democracy andReconciliation in Southeastern Europe
w w w . c d s e e . o r g

Activity (7)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
warrior_quick liked this
Anduel File liked this
showing liked this
steve_y liked this
steve_y liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->