Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Inscripció extraescolars

Inscripció extraescolars

Ratings: (0)|Views: 63|Likes:
Published by Albert_Alemany_6586

More info:

Published by: Albert_Alemany_6586 on Oct 04, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/29/2013

pdf

text

original

 
FULL D’INSCRIPCIÓ D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS PEL CURS 2010-2011
En_______________________________________________________ com a pare / mare / tutor inscricl’alumne________________________________________ curs______ a les següents activitats:

ANGLÈS

HOQUEI SOBRE PATINS (1 dia)

BON DIA

HOQUEI SOBRE PATINS (2 dies)

LUDOTECA
AUTORITZACIÓ DE RECOLLIDANOMPARENTIU / RELACIÓTELÈFON
1.-______________________________________________________________________________ 2.-______________________________________________________________________________ 3.-______________________________________________________________________________ 4.-______________________________________________________________________________ 5.-______________________________________________________________________________ 
PROTOCOL D’ACTUACIONS EN EL SUPÒSIT DE RETARD EN LA RECOLLIDA DE L’ALUMNAT A LASORTIDA DEL CENTRE
L’AMPA ha d’exposar en un lloc visible l’horari màxim de recollida dels alumnes. L’AMPAha de determinar la persona o persones que es faran càrrec dels alumnes un cop se superi el temps fixatper a la recollida, ja que en cap cas l’alumne/a no es pot deixar sol/a.
Quan es produeixi un retard fora dels marges raonables en la recollida de l’alumnat uncop acabada l’activitat extraescolar, es procurarà contactar amb la família o tutors legals de l’alumne/a. Uncop esgotats sense efecte els intents de comunicació amb la família o amb els tutors legals, i transcorregutun marge de temps prudencial, la persona de l’escola que fins aquell moment hagi estat a càrrec del’alumne/a comunicarà telefònicament la situació a la Guàrdia Urbana o cos dels Mossos d’Esquadra iacordarà amb ells la fórmula per lliurar-lo a la seva custòdia.
La reiteració freqüent d’aquests fets amb una mateixa família, en la mesura que comportauna manca d’assumpció de les responsabilitats de custòrida dels menors que li correspon, ha de ser tractada de manera similar als supòsits d’absentisme. En darrer terme, l’AMPA ha de comunicar la situacióa l’equip directiu de l’escola.
FIRMA
La firma comporta l’acceptació de les activitats seleccionades, l’autorització de recollida i el protocol.La família ha d’informar (a l’apartat d’observacions i certificat mèdic) de qualsevol problema de salut del’alumne/a (al·lèrgies, pulmonar, asma, cardiovascular, circulatori, etc.) que pugui interferir en la pràcticade les activitats. En cas contrari, serà la família la responsable de qualsevol incident produït per aquest fet. ____________________, ___ de ____________ del 20__.
OBSERVACIONS :
 _____________________________________________________________________________________  _____________________________________________________________________________________  _____________________________________________________________________________________  _____________________________________________________________________________________  _____________________________________________________________________________________ 

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->