Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
26Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Seductia Erotica Si Manifest a Rile Ei-Lazar Loredana,Grupa C,As,An 2 PDF

Seductia Erotica Si Manifest a Rile Ei-Lazar Loredana,Grupa C,As,An 2 PDF

Ratings: (0)|Views: 1,823|Likes:

More info:

Published by: loredana_lazar896739 on Oct 04, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/14/2013

pdf

text

original

 
Universitatea de Vest TimsoaraFacultatea de Psihologie si SociologieAsistenta Sociala
 
 Seducţia erotică şi manifestările ei 
Lazar Loredana,grupa C
 
Metode de seductie in lume
Prima care a încercat a fost Eva. A fost suficient un măr şi Adam nu a mai putut spune "nu".Însă, adevărul este că nici nu prea avea rivale. În zilele noastre, este mult mai greu. Bărbaţii au nevoiede strategii care de care mai complicate, de fantezie, creativitate şi un pic de erotism pentru a fi sigurică doamnele le vor cădea în plasă.Exact astfel de strategii sînt cele care pot face diferenţa şi care pot reaprinde focul pasiunii încuplu sau să ofere momente de pasiune fierbinte pentru cei care sînt încă singuri. Cîteva dintresimbolurile şi ritualurile erotice din diferite ţări de pe mapamond:de exemplu, braziliencele seducfolosindu-se de un anumit "limbaj al trupului". În Franţa, doamnele preferă încă bărbaţii romantici, detreabă, inteligenţi, capabili să le curteze ca la carte. În ceea ce le priveşte pe nemţoaice, acestea preferă bărbaţii timizi, însă cu un dezvoltat simţ al umorului. Un aspect plăcut ajută oriunde, însă în Japoniaeste mai bine ca acesta să fie însoţit de bun portofoliu. În ţările latine seduce puterea, în timp ce înnordul Europei este la modă spiritul liber, disponibil oricînd pentru o dragoste la prima vedere.În trecut, femeile cochete ademeneau cu uşurinţă bărbaţii printr-o mişcare a genelor, în semnde inocenţă. Acest truc funcţionează şi astăzi la unii bărbaţi, chiar dacă el pare desuet. Mai mult,majoritatea bărbaţilor se lasă seduşi cu uşurinţă de femeile care îşi coboară încet pleoapele atunci cândse uită la ei. Se pare că acest gen de femeie continuă să provoace şi astăzi aceeaşi stare emoţională profundă ca şi în trecut.
 
Ce este insa absolut necesar este ca femeia sa simta momentul cand trebuie sa "cedeze", caci a prelungi asteptarea barbatului "peste puterile" sale inseamna esec sigur. Dar daca se va abandona in bratele lui exact atunci cand el se asteapta mai putin, aceasta cu siguranta il va incanta. Cochetariaramane asadar o arma de o surprinzatoare si redutabila putere. Ea este "masinatia" binecunoscuta careconsta in a oferi, apoi a refuza, a te preface ca dai si abia mai tarziu a te oferi cu generozitate. Efecteleacestui joc sunt de necrezut. Un barbat le poate cunoaste mult si bine si de fiecare data sa cada in cursa,fermecat. Si daca ne gandim bine, este firesc sa fie asa. Fara prima cochetarie, care face sa se nasca o prima speranta, iubirea nu se trezeste la cea mai mare parte a barbatilor. Din clipa in care o privire, unsuras, o fraza, un gest iau aerul unei promisiuni, imaginatia barbatului continua aventura. I se da unmotiv de mic sa spere? Ei bine, din acel moment incepe nelinistit sa se intrebe: "Oare ea se intereseazade mine? S-ar putea sa ma iubeasca? E de necrezut! Si totusi avansurile acestea" putin cate putin, sefocalizeaza asupra acelei femei care pare ca "se joaca" cu el si incepe a o dori din ce in ce mai mult.Casanova invita femeile in camere pline de lumina si oglinzi pentru ca ele sa se bucure deimaginea lor din toate unghiurile posibile. De asemenea, femeia se simte mai sexy atunci cand se priveste in oglinda. Seducerea unei femei dura la Casanova ore intregi, in care el stia ce sa intrebe sicum sa asculte. Motivul pentru care femeile il gaseau pe Casanova fascinant era acela ca el le gasea peele fascinante! E usor sa faci o femeie sa vorbeasca despre sine. N-ai decat sa pui intrebari cu finaldeschis si apoi sa inchizi gura. Batranul cuceritor atingea mai intai sufletul unei femei inainte saindrazneasca sa atinga orice altceva.Casanova folosea afrodiziace. Parfuma camera cu tuberoze pentru ca se credea ca stimuleazaapetitul sexual si servea stridii la sampanie pentru ca un singur lucru se simte mai placut pe limba decatstridiile... O facea sa vorbeasca - nu uita ca oricarei femei ii place muzica propriei voci - si din cand incand o atingea usor ca sa-i aduca aminte de ce se afla acolo.
Seductie si manipulare sau femeia goala si achitarea pedepsei pentru crima
 Seductia este un proces de manipulare in patru trepte:
 prima treapta
 presupune intalnireaindivizilor,
a doua
 presupune crearea asteptarilor afective si erotice,
a treia
rezulta din a doua si esteatractia,
iar a patra
este ,placuta folosinta celui pe care il iubim,Giordano Bruno da un exemplu in
 
tratatul sau “Despre relatii de orice tip „: pericolul apare atunci cand indivizii invata sa manipuleze pecei sedusi folosindu-se de disponibilitatile lor afective, in timp ce ei se tin departe de orice influenta primejdioasa a iubirii.Asadar, manipulatorul, profitorul in dragoste, este cel care a stiut sa se puna laadapost de toate capcanele pe care i le intinde iubirea.Un exemplu celebru de manipulare si seductie insa, este cel al unei femei din Grecia Antica, judecata pentru crima. Femeia nu avea circumstante atenuante si trebuia sa fie condamnata pentru crima. Indisperare de cauza, ea s-a dezbracat de tunica si a aparut goala in fata judecatorilor. In urma acestuigest, femeia a obtinut achitarea.In cazul acesta, nu avem de-a face cu manipularea pentru a obtine doar favoruri erotice, ciseductia in scopul atingerii unui obiectiv personal: salvarea de la pedeapsa pentru crima.Chiar daca Bruno si-a gandit teoriile in Renastere, iar femeia acuzata de crima traia in Antichitate,lucruile nu s-au schimbat prea mult de atunci. In continuare exista seducatori de profesie care sefolosesc de atuurile lor pentru a-si atinge scopurile personale.Desi barbatii reusesc uneori sa fie romantici, ei prefera femeile care nu le pretind sa fie langurosichiar de fiecare data când sunt "încinsi". Pentru barbati, senzatiile fizice sunt mai acute si ei nu aufoarte mare nevoie de o comunicare intensa pe alte planuri, mai ales în timp ce fac dragoste. În oricecaz orice barbat va fi atras de o femeie care stie sa fie fierbinte în intimitate, care sa-i arate ca-l dorestesincer si participa plina de bucurie la fanteziile lui erotice.
Ce consideră bărbaţii foarte interesant când văd prima dată o femeie?
Contrar răspunsurilor la care ne-am aştepta (sâni, picioare etc.) un studiu realizat printre bărbaţiicelibatari de toate vârstele a evidenţiat faptul că toţi aveau ceva în comun: în fruntea listei cu aspectele pe care bărbaţii le consideră importante atunci când văd prima oară o femeie s-a situat expresia facială.Nu este vorba de frumuseţea chipului, ci despre ceea ce emană tainic din trăsăturile feţei sale.De îndată ce un bărbat remarcă un chip care îl interesează, el va deveni rapid interesat de întreaga ei persoană. În al doilea rând, bărbaţii apreciază femeile ai căror ochi sunt elocvenţi. Am auzit cu toţii proverbul: "ochii sunt oglinda sufletului". El s-a dovedit cât se poate de adevărat în ceea ce priveştelimbajultrupului.
Ce observa prima data o femeie la un barbat?
-Privirea-Expresiile fetei-Pozitia corpului-Imbracamintea-Atitudinea
Cu o privire uşoară aruncată peste umăr, o femeie poate cuceri adesea chiar şi un celibatar convins. Bărbaţii aventuroşi adoră să descopere misterul din ochii femeilor. Nu întâplător, pleoapele pe jumătate închise au fost numite "ochi de dormitor", datorită farmecului erotic pe care îl degajă.Cea mai mare parte a este acoperit cu păr; acesta are o infinitate de potenţialităţi erotice,adeseori nebănuite. Diafanul şi nevăzutul păr din zonele în care pielea este foarte fină, este un mediuexcelent de preluare a tensiunii amoroase, şi el poate conferi o plăcere foarte intensă în timpulmângâierilor şi masajelor erotice.Părul lung poate fi măngâiat sau chiar periat, cu mişcări lente, ample, dar cele mai rafinate şicomplexe senzaţii, atât pentru bărbaţi cât şi pentru femei, apar atunci când presăm, prin mângăieriuşoare, ceafa, urcând încet, prin atingeri alternante, înspre creştetul capului, croindu-ne cărărişerpuitoare prin păr.

Activity (26)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Mihai Cristian liked this
vitad13 liked this
mariut_adrian liked this
Silvia Bobocica liked this
Adi Adisor liked this
Teodora Lazea liked this
svayambhu liked this
Oana Androne liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->