Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
368 15/10/2010

368 15/10/2010

Ratings: (0)|Views: 675|Likes:
H περαίωση των φορολογικών χρήσεων
Η οποία επέρχεται με την εξόφληση της οφειλής...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΟΥΤΣΟΣ: «Ο Γέρακας αλλάξει» Αναπτυξιακά έργα ...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ: Στην μάχη των εκλογών με 10 ουσιαστικά ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας συνεδριάζει:
Όχι στην εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

40 υποψήφιους ανακοίνωσε ο Ζώης Καρίνος

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: ΕΥΟΔΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ν. Ιωνάς: Κάλεσμα σε υποψήφιους δημάρχους
H περαίωση των φορολογικών χρήσεων
Η οποία επέρχεται με την εξόφληση της οφειλής...

ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΟΥΤΣΟΣ: «Ο Γέρακας αλλάξει» Αναπτυξιακά έργα ...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΚΟΥ: Στην μάχη των εκλογών με 10 ουσιαστικά ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας συνεδριάζει:
Όχι στην εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας

40 υποψήφιους ανακοίνωσε ο Ζώης Καρίνος

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ: ΕΥΟΔΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

Ν. Ιωνάς: Κάλεσμα σε υποψήφιους δημάρχους

More info:

Published by: Ανατολική Ακτή Αττικής on Oct 13, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/13/2012

pdf

text

original

 
ακτη
Ν. Ιωνάς
Κάλεσμα σευποψήφιουςδημάρχους
Σελ. 17
40 υποψήφιους ανακοίνωσε ο Ζώης Καρίνο
ς 
Σελ.
3
Από 1η Νοεμβρίου τα εκκαθαριστικά!
Hπεραίωση τωνφορολογικών χρήσεων
εβδομαδιαια πολιτικη εφημεριδα FREE PRESSετος 8
o
- 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ2010 - αριθ. φύλλου 368www.anatakti.gr 
 
ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ
ΕΥΟΔΩΘΗΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΙΑΤΡΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ
Σελ. 3
ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΟΥΤΣΟΣ
«Ο Γέρακας αλλάξει 
» 
 Αναπτυξιακά έργα ...
Σελ. 12
ΧΡΗΣΤΟΣΜΑΡΚΟΥ:
Στην μάχη των εκλογών με 10 ουσιαστικά ΠΛΕΟΝΕΚΤΗ- ΜΑΤΑ
Σελ. 8
Η οποία επέρχεται με την εξόφληση της οφειλής...
Σελ. 6,7
Το Δημοτικό Συμβούλιο Ραφήνας συνεδριάζει:
Όχι στην εγκατάστασηκεραίας κινητής τηλεφωνίας
Σελ. 10
 
ΑΚΤΗ
/
15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
2
//
Ματιές στον ΚΟΣΜΟ 
...
Στον Κινέζο Liu Xiaobo το Νόμπελ Ειρήνης2010
ΣΕΛΙΔΑ 22
Ματιές στην ΕΛΛΑΔΑ 
...
«Η ετυμηγορία αφορά όλη την ελληνικήκοινωνία»
ΣΕΛΙΔΑ 13
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ 
 
Editorial
Ελλάς - Γιούνκερ:...0 - 1
Λουξεμβούργο.
Μια χώρα όση η Βοιωτία και κάτι,στριμωγμένη ανάμεσα στην Γαλλία καιτην Γερμανία. Μια χώρα που υπάρχει μετην συναίνεση και την ανοχή αυτών τωνδύο, μια και τους είναι απαραίτητη. Δύοχώρες που θεωρούν τα κράτη απλά πιόνιαή πελατάκια.Σ’ αυτήν, λοιπόν, την χώρα διατέλεσε γιαδέκα χρόνια ως πρωθυπουργός ο ίδιοςάνθρωπος που είναι ημιμόνιμος Πρόεδροςτου ΕΚΟΦΙΝ, ομάδας των 12 ΥπουργώνΟικονομικών από τις χώρες πουυιοθέτησαν το ευρώ ως κρατικό τουςνόμισμα), δίνοντάς του το προσωνύμιο ο«κύριος ευρώ». Φυσικά μιλάμε για τονΖαν Κλοντ Γιούνκερ.Άνοιξε τον χορό των καρφιών γιαάγνωστους λόγους, σε αυτή την καίριαστιγμή για την Ελλάδα. Δείχνει τοεπίπεδο του δημόσιου διάλογου πουπροσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τοκλίμα την στιγμή που ο υπουργόςοικονομικών ήταν στην Ουάσιγκτον. Σεμια στιγμή που θα μπορούσαν να γίνουν,ίσως θετικές συμφωνίες για το μέλλον τωνδανείων μας και των επενδυτικώνευκαιριών για την πατρίδα μας.Τελικά, εκεί στην δύση, η τεχνική τηςδιαπλοκής είναι μάθημα που ξεκινάει απότο νηπιαγωγείο με αποτέλεσμα όταν αυτάτα παιδιά φτάσουν σε καίριες θέσεις ναείναι μαέστροι της;Πάρβους, ο πρώτος διδάξας. Μια μορφήπου κατάφερε με βασικά εργαλεία τηνδιαπλοκή, την διαφθορά και το χρήμα ναεπιβάλει σαν αρχηγό τον Λένιν. Έναπρόσωπο που έμεινε στην ιστορία ακριβώςγια αυτό.Βέβαια, αυτό που ειπώθηκε δεν είναιαναληθές. Τα περί διαφθοράς τα έχουνκατά καιρούς αναφέρει και οι τρειςτελευταίοι πρωθυπουργοί, όλοι σχεδόν οιυπουργοί οικονομικών καθώς και άπαντεςοι δημοσιογράφοι στα τηλεπαράθυρα, πουτώρα υποκρίνονται ότι πέφτουν από τασύννεφα.Στο κάτω, κάτω, όλοι ξέρουμε πόσοδιεφθαρμένο μπορεί να είναι το κράτοςμας. Όμως διεφθαρμένη δεν είναι και ηκοινωνία, η οποία ταλανίζεται από αυτότο κράτος.Και φυσικά, όπως πάντα η λέξη μαςαπασχολεί. Η διαφθορά συνεχίζειακάθεκτη και μόλις αισθανθεί ότιαπειλείται ρίχνει μια κροτίδα καιαποσπάει την προσοχή.Προβληματισμό, παραμένει να προκαλείη στιγμή αυτής της δήλωσης.
ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ... 1000 λέξεις 
   Σ   Τ   Ο   Φ   Υ   Λ   Λ   Ο   Α   Υ   Τ   Ο
 Άραγε πότε χάσαμε τον πάτο μας;
Πότε χάσαμε το ήθος, το φιλότιμο, την ευγένεια, την αυτοθυσία, τονεγωισμό και την φιλοξενία μας;Είναι, άραγε, τόσο ανεπανόρθωτη η ζημιά της κοινωνίας μας;Ο κουβάς πάντως, έστω και λειψός άντεξε.Εμείς;
ΑΚΤΗ
KΩΔIKOΣ ENTYΠOY: 6968 ● ΙΔΡΥΤΗΣ - EΚΔΟΤΗΣ:
Θανάσης Μπαλαμότης
● ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
Σπύρος Ξύλος
● ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΥΛΗΣ:
EυτυχίαΖερδέ
● ΣΥΝΤΑΞΗ:
Μύρνα Νικολαϊδου, Άννα Κατή
● ΕΔΡΑ: Ραφήνα, - Eιρήνης και Φιλίας ● Tαχυδρομικός Kώδικας: 19 009● ΤΗΛ: 22940 32520, FΑΧ: 22940 32520 ●http://anatakti.gr● e-mail:
anatakti@otenet.gr
● Τμήμα διαφημίσεων: 6936 111190, Ευτυχία Ζερδέ: 6980980711 ● ΕτήσιεςΣυνδρομές: Ιδιώτες: 40 ευρώ, Σύλλογοι: 100 ευρώ, Δήμοι: 180 ευρώ, Οργανισμοί: 150 ευρώ
● Τα κείμενα ομάδων πολιτών ή ιδιωτών που υπογράφουν κείμενα με όνομα ή ψευδώνυμο,δεν εκφράζουν ποτέ την άποψη της εφημερίδας. Η εφημερίδα σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί αυτά τα σχόλια και τα στοιχεία των συντακτών τους είναι στη διάθεση κάθε θιγόμενου προσώπου.
Στις
Αυτοδιοικητικές Εκλογές
του Νοεμ-βρίου 2010, με το Συνδυασμό του ΓιάννηΣγουρού
«Αττική: με έργο πάμε μπροστά»
 υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες θα είναι:Κεντρικός Τομέας
Παπαδημητρίου - Τσάτσου Άννα
- ΔικηγόροςΒόρειος Τομέας
Μανιάτης Κώστας
- Εκπαιδευτικός, ΠρώηνΠρόεδρος ΟΛΜΕ Νότιος Τομέας
Καρακλιούμη Μαρία
- Στατιστικός, ΠολιτικήΑναλύτριαΔυτικός Τομέας
Παπαντωνίου Κώστας
 – Οικονομολόγος, Εκ-παιδευτικός, Αντιπρόεδρος ΑΔΕΔΥ Νησιά
Κατσικάρης Δημήτρης
- ΔημοσιογράφοςΠειραιάς
Χρήστου Στέφανος
- Δικηγόρος, Πρώην Δή-μαρχος ΚορυδαλλούΑνατολική Αττική
Κισκήρα Χρυσάνθη
 – Επισκέπτρια Υγείας, Μέ-λος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ Δυτική Αττική
Δήμου Σταυρούλα
 – Αντινομάρχης Δυτικής Ατ-τικής
 
15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
/
ΑΚΤΗ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΘΕΜΑΤΑ
//
3
ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ
ΕΥΟΔΩΘΗΚΑΝΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ
 ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟΥΓΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ 
Με τον καλύτερο τρόπο ευοδώθηκαν οι προσπάθειες του Δημάρχου κ. Ιορδάνη Λουί-ζου, της Διεύθυνσης, των ιατρών και των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας Νέας Μά-κρης για την απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία του, ύστερα από τις ανακοινώσεις στονΤύπο του Σισμανογλείου Νοσοκομείου, στο οποίο διοικητικά ανήκει το Κέντρο Υγεί-ας, για άμεση πρόσληψη ιατρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων.Με κύριο σκοπό τη βελτίωση και την αναβάθμιση των ανεκτίμητων υπηρεσιών πουπροσφέρει το Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης στους κατοίκους της πόλης αλλά και όλης της ευρύτερης περιοχής στα μέσα Ιουλίου είχε πραγματοποι-ηθεί στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο συνάντηση εργασίας μεταξύ της νέας Διοικητού του Νοσοκομείου κας Όλγα Οικονόμου και του Δημάρχου ΝέαςΜάκρης κ. Ιορδάνη Λουίζου κατά την οποία η νέα Διοικητής είχε δεσμευτεί για την άμεση κάλυψη των ελλείψεων προσωπικού που υπάρχουν στο Κέν-τρο.Οι άριστες σχέσεις μεταξύ της νέας Διοίκησης του Σισμανογλείου και της Δημοτικής Αρχής της Νέας Μάκρης αποτελούν εγγύηση ότι όλα τα προ-βλήματα που τυχόν προκύπτουν στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας πρόκειται πλέον να διευθετούνται με ταχείς ρυθμούς.
Α
 ναφορικά με τις διαδό-σεις περί μη συμμετοχήςτου Συνδυασμού «ΝέοςΔήμος – Νέα Εποχή» στιςεκλογές, ο υποψήφιος Δή-μαρχος Μαραθώνος, κ. ΖώηςΚαρίνος, έκανε την εξής δή-λωση:
«Τις τελευταίες μέρες, κάποιοιπροσπαθούν με ψεύδη και ανυπό-στατες φήμες, να μειώσουν τη δυ-ναμική του συνδυασμού μας. Επι-διώκουν να σταματήσουν το αύριο, με χρεοκοπημένα τεχνάσματα του χθες. Δείχνουν για μια ακόμη φορά,ότι δεν μπορούν ή δεν θέλουν να ξε-φύγουν από το επίπεδο της μικρο-πολιτικής, στο οποίο κινούνται εδώκαι τόσα χρόνια. Η απάντησή μας είναι ξεκάθαρη:Ουδέποτε αναθεωρήσαμε τηνυποψηφιότητα του συνδυασμού μας στις εκλογές του Νοεμβρίου. Ούτεακόμα κι όταν μας πίεσαν να συμβι- βαστούμε.Ο κόσμος έχει αγανακτήσει απότην απουσία έργου στην περιοχήτου. Έχει αγανακτήσει από τα ίδιαπρόσωπα, τις ίδιες νοοτροπίες καιτην κακοδιαχείριση των τοπικώναρχόντων. Θέλει λύσεις τώρα για τηνπόλη του. Αναλάβαμε μία δέσμευση απέ-ναντι στους συμπολίτες μας και θατην τιμήσουμε. Ο Δήμος Μα- ραθώνος χρειάζεται Δημο-τική Αλλαγή και είμαστεαποφασισμένοι να τη φέ- ρουμε. Έχουμε τη θέληση, τηγνώση και το σχέδιο, για ναπάμε τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά. Να αφήσουμεπίσω μας, την αδράνεια, τηναδιαφορία και τη μικροπο- λιτική. Να δημιουργήσου- με, βήμα προς βήμα, το Δήμοπου μας αξίζει. Με νέα πρό-σωπα, νέες ιδέες, νέα προ-οπτικήΟ τόπος μας δεν χρει-άζεται σωτήρες. Χρειάζεταιδουλειά και λύσεις. Χρειάζε-ται μια επιλογή για το αύριο. Κι αυτή την επιλογή εκπρο-σωπεί ο Συνδυασμός μας,όσο κι αν δυσαρεστούνται οι βολεμένοι με το χθες.»
Ο συνδυασμός
«ΝΕΟΣΔΗΜΟΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
παρουσιάζει τους 40 υποψη-φίους, που συμμετέχουν μέχρισήμερα στο ψηφοδέλτιό του:ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΑΝΔΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣΒΑΪΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣΓΑΒΑΛΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣΔΙΚΑΙΟΥ ΜΕΡΟΠΗΖΑΧΜΕΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΘΩΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΚΑΚΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗΚΙΟΡΠΕΛΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣΚΛΕΙΔΩΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΛΑΟΥΤΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣΜΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΜΑΡΑΓΔΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΜΑΡΟΥΔΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣΜΕΓΑΠΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣΜΕΓΑΠΑΝΟΥ ΕΛΕΝΗΜΕΝΤΖΑΦΥΛΛΗ ΕΥΘΥΜΙΑΜΠΑΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΜΠΑΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΠΑΝΤΑ ΑΝΘΟΥΛΑΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣΠΑΝΤΕΡΜΑΡΑΚΗ ΗΛΙΑΝΑΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΣΤΗΣΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣΠΕΤΣΑ ΑΘΗΝΑΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΤΟΥΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣΤΟΥΡΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣΧΑΤΖΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣΧΡΥΣΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΖΩΗΣ ΚΑΡΙΝΟΣ
(Υποψήφιος Δήμαρχος Μαραθώνα):
Ο Δήμος Μαραθώνος χρειάζεται Δημοτική Αλλαγή και είμαστεαποφασισμένοι να τη φέρουμε

Activity (3)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
DimitrisKarras liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->