Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
15Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Singur construieste-ti casa

Singur construieste-ti casa

Ratings:

4.81

(26)
|Views: 6,113 |Likes:
Published by anon-503294

More info:

Published by: anon-503294 on Oct 14, 2007
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/08/2014

pdf

text

original

 
 
RC:
J23/1917/2003
 ; CUI:
R 15983405
 ; CONT IBAN:
RO72 RNCB 5060 0003 0402 0001
 ; BANCA:
BCR sector 6
 
Sos. Alexandriei nr. 544
,
Bragadiru
,
Ilfov
, Web:
www.amvic.ro
, eMail:
contact@amvic.ro
 
Tel.:
+40 21-448.02.79; 448.02.80;
Fax:
+40 21-448.02.88;
Mobil:
+40 727.447.447; +40 740.055.975
 
Singur construieste-ti casa!
Se petrece o revolutie in noile constructii!
Este vorba despre asa numitele cofraje termoizolante ce au ca scop formarea peretilor din beton,de tip monolit. Sistemul de constructie Amvic conduce revolutia catre comunitatile conservatoare. Noiam gasit calea de a transforma betonul in materialul viitorului pentru constructia zidurilor.Ati avut de ales permanent intre maximizarea protectiei termice si cea a rezistentei structurale?Amvic va ofera solutia optima: cofrajele termoizolante reprezinta combinatia ideala intrestabilitatea structurala si protectia termica!Amvic si-a asumat raspunderea de a oferi alternative economice, stabile, sigure si superioare dinpunct de vedere calitativ pentru industria clasica a materialelor de constructii. Cladirile suferaschimbari dramatice, costuri de energie in continua crestere, vreme in continua schimbare, schimbari aleclimei, materie prima de proasta calitate si cresterea numarului de insecte.Tinand cont de aceste probleme, Amvic anticipeaza solutii pentru incercarile ce se prevad in viitor.Astazi, aceste cofraje sunt folosite pentru a ridica orice tip de cladire, inclusiv case, cladiri foarteinalte, biserici, scoli, piscine, pereti despartitori si chiar hambare. Sistemul Amvic este alcatuit din douapanouri usoare din polistiren expandat, unite cu bride de plastic dur incastrate.Construirea cu cofraje din polistiren se poate reduce la trei etape simple: puneti cofrajele unulpeste celalalt, puneti armatura si turnati betonul.Dupa ce primul rand de panouri a fost pus, al doilea rand este asezat foarte usor, datoritasistemului unic de imbinare, tip lego.Barele din otel au rolul de ranforsare orizontala, sunt puse in cofraje dupa montarea fiecarui rand,iar ranforsarea verticala se introduce cand peretele este gata pentru turnarea betonului.Turnarea se face usor, fara a risca siguranta muncitorilor.Procesul se repeta pur si simplu pentru fiecare etaj suplimentar al cladirii.Sistemul Amvic prezinta o flexibilitate extraordinara pentru toate formele arhitecturale, pereticurbi, drepti sau sub orice alta forma sunt obtinuti cu usurinta.Dupa ce cofrajele sunt umplute cu beton, rezultatul este unul dintre cei mai puternici peretistructurali care exista. Cu o izolatie termica superioara, combinata cu miscarea vaporilor de aer, acestipereti au caracteristici cu 30-50% mai bune decat orice alt tip de constructie.Intr-un cuvant, nu exista in acest moment pe piata un alt sistem care sa aiba un raport atat de bunintre rezistenta, izolatie si cost.Dupa ce cofrajele sunt umplute cu beton, peretele este gata ridicat, fara denivelari, izolat termic sifonic iar bariera de vapori este deja montata, totul este pregatit pentru montarea instalatiilor sanitare sielectrice..Astfel sunt necesari mai putini muncitori si aveti un control mai mare asupra calitatii totale alucrarii. Usurinta in constructie este evidenta.
Timpul inseamna bani iar sistemul Amvic le economiseste pe amandoua.
Cei care au folosit cofrajele Amvic pentru construirea caselor, se afla printre suporterii cei maientuziasmati ai sistemului caci au descoperit frumusetea, durabilitatea, eficienta energetica si confortulpe care acesta le ofera.

Activity (15)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
calinut1975 liked this
Fecioru Ovidiu liked this
Marius Trifan liked this
bogbct liked this
bgiad liked this
guvain liked this
Dominator300 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->