Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
perrelleza_per_femijet_e_mencur_1

perrelleza_per_femijet_e_mencur_1

Ratings: (0)|Views: 231|Likes:
WWW.HARUNYAHYA.COM
WWW.HARUNYAHYA.COM

More info:

Published by: Na ndiqni ne Facebook PUNIME SHKENCORE on Oct 19, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/24/2011

pdf

text

original

 
Dy fja
 
lë rret
 
h autoritI njohur me emrin HARUN JAHJA, Adnan Oktar, ulind në Ankara në vitin 1956. Pasi kreu studimet fil-lore dhe të mesme në Ankara, ai studioi për arteUniversitetin Mimar Sinan në Stamboll dhe fi-lozofi në universitetin e Stambollit. Që nga viti1980, ai ka botuar mjaft libra në lidhje me çështjepolitike, shkencore, dhe fetare.Duke qenë mjaft të vlerësuara në të gjithë botën,këto vepra kanë shërbyer për shumë njerëz si mjetpër të gjetur besimin në Allah dhe për të arritur një depërtim më të thellënë besimin e tyre. Librat e Harun Jahja u drejtohen të gjithë lexuesve, pamarrë parsysh moshën, racën, apo kombësinë e tyre, sepse ata përqend-rohen në një synim: të hapin horizontin e lexuesit duke e nxitur atë tëmendojë për disa çështje të rëndësishme, si ekzistenca e Allahut dheNjëshmëria e Tij dhe të jetuarit sipas vlerave që Ai ka përcaktuar për ta.Të dashur fëmijë! Në këtë libër me përralla, që është shkruar posaçë-risht për ju, ka mjaft fakte të rëndësishme. Në të, ju do të gjeni shumëshembuj të mrekullive tek gjallesat e krijuara nga Allahu dhe do të shih-ni edhe një herë natyrën unike të fuqisë së Zotit tonë. Ju, gjithashtu, do tëkujtoheni t’i përgjigjeni me durim dhe nënshtrim çdo ngjarjeje të krijuarnga Allahu dhe ta falënderoni Atë në çdo moment.Në të do të mësoni pse është e rëndësishme të silleni mirë me njerë-zit që ju rrethojnë, se pastërtia është cilësi e besimtarit, se fjalët ekëndshme janë virtyt që e kënaqin Allahun.Ja tek janë titujt e disa prej përrallave në këtë libër:Amari dhe Breshka; Çfarë i mësoi Rashidit vëllai? Omeri dhe Pingu-ini; Xhemali dhe Papagalli; Në Gjithçka Ka Mirësi; Është e Rëndësishmetë Ndjekësh Fjalën e Mirë; Naimi dhe Palloi i Bukur; Enveri dhe Zogu ivogël; Aliu dhe Shoku i tij i vogël; Maksudi dhe Kotelja; Sejidi dhe Kal-lamari; Qerimi dhe gjysh Hasani

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->