Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
20560188 Einstein Si Experimentul Philadelphia

20560188 Einstein Si Experimentul Philadelphia

Ratings: (0)|Views: 9 |Likes:
Published by vmonoranu

More info:

Published by: vmonoranu on Nov 02, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

10/23/2013

pdf

text

original

 
Einstein si experimentul Philadelphia
Einstein a descoperit ca timpul nu este altceva decat o succesiune de evenimente care cauta oordonare succesiva de cauze si efecte. Aceasta ordine reprezentata de timp este de fapt doar otendinta de a da un sens “dezordinii” in care fenomenele din Univers coexista. In 1935 a gasito confirmare a ideilor sale care i-a permis genialului magician al timpului sa-si continuestudiile la o scara mai larga. Cercetarile sale asupra atomului tinteau de fapt si eledescoperirea acestei forte. Adevarata manifestare a celei de-a cincea forte nu tinea de naturaunei forte fizice, ea fiind o forta superioara celorlalte forte, ceva ce le unifica si le dadea ocoerenta.
“A cincea forta”
In cadrul Institutului pentru studii superioare din Princeton (localitate unde s-a stabilit in1933), genialul fizician Albert Einstein a realizat numeroase studii asupra posibilitatiicalatoriilor in timp. Studiind forma de manifestare a celor patru forte ale Universului (fortagravitationala, forta electromagnetica, forta nucleara tare si forta nucleara slaba), Einstein adedus ca lipseste totusi ceva. Daca studia manifestarea lumii reale numai prin prisma acestor forte, Universul devenea static, lipsit de viata si de “neprevazut”, ceva asemanator unuimecanism determinabil in mod exact. Astfel, el a intuit ca lipseste “a cincea forta”, care ar trebui sa le uneasca pe toate.Aceasta teorie a unificarii a stat la baza cercetarilor sale ulterioare. Einstein a descoperit catimpul nu este altceva decat o succesiune de evenimente care cauta o ordonare succesiva decauze si efecte. Aceasta ordine reprezentata de timp este de fapt doar o tendinta de a da unsens “dezordinii” in care fenomenele din Univers coexista. In 1935 a gasit o confirmare aideilor sale care i-a permis genialului magician al timpului sa-si continue studiile la o scaramai larga. Cercetarile sale asupra atomului tinteau de fapt si ele descoperirea acestei forte.Adevarata manifestare a celei de-a cincea forte nu tinea de natura unei forte fizice, ea fiind oforta superioara celorlalte forte, ceva ce le unifica si le dadea o coerenta.
Einstein si experimentul Philadelphia
Datorita cercetarilor sale, Einstein a avut un rol esential in celebrul “ExperimentPhiladelphia”. Este vorba de binecunoscuta experienta in care o nava a marinei S.U.A.(distrugatorul USS-Eldrige) a disparut pur si simplu din fata sefilor armatei, pentru ca sareapara dupa o perioada de timp. Acest experiment desfasurat in portul din Philadelphia in1943, a fost tinut secret aproape 40 de ani, in unele cercuri negandu-se vehement existentaacestui experiment.
 
Marinarii care au supravietuit experimentului relatau faptul ca ei au fost anuntati doar ca sefaceau teste pentru “invizibilitate”, pentru ca radarele germane sa nu poata depista navelealiate. Intr-adevar, la inceperea experimentului nava a fost cuprinsa de o ceata densa alb-verziue care a devenit rapid laptoasa, chiar materiala. In scurt timp, atat pe ecranele radar, catsi in port, nava a disparut din campul vizual; in apa se vedea doar forma de contur a navei.Mica nava de coasta USS Cyclops care monitoriza experienta a inconjurat de mai multe oriforma ce se presupunea a fi nava, insa, dupa cum relatau marinarii, nu se puteau apropia, parca se loveau de un zid de netrecut. Dupa aproximativ 5 minute, nava a revenit dininvizibilitate aratand imagini de cosmar: oameni cazuti, unii carbonizati, altii pur si simpludisparand fara urma! Experimentul a fost rapid ascuns si musamalizat, si s-au facut presiuniasupra tuturor celor care ar fi putut sa dezvaluie acest incident.Dupa 40 de ani de tacere, ziaristii americani au avut acces la arhivele secrete ale marineiamericane si au gasit aici relatari extraordinare! Pentru prima oara publicul avea sa cunoascarelatarea concreta si reala a unei calatorii in spatiu si timp, deoarece s-a presupus ca nava nu acalatorit numai 500 de km aproape instantaneu (marinarii de pe nava au constatat caajunsesera in porul orasului New York, revenind apoi in portul de unde plecasera), ci siaproximativ 40 de ani in viitor! Era primul act oficial care demonstra posibilitatea invingeriitimpului!
Efecte secundare necontrolate
 Membrii familiilor marinarilor de pe USS Eldrige au raportat sistematic disparitii si aparitiiale acestora; practic dupa numai doua zile ei parca erau inconjurati de o ceata alba. In unelecazuri ei dispareau pur si simplu de la masa sau din fata prietenilor. Intr-un unul din rapoartes-a constatat un fapt incredibil. Unul dintre participantii la experiment si-a luat haina sicaciula si, ca si cum totul ar fi fost normal, a iesit pur si simplu prin perete si a disparut faraurma, pentru totdeauna! Aceleasi peripetii sau relatat si despre nava experiment. Disparea pur si simplu din port si aparea dupa doua zile in acelasi loc. In alte cazuri, in plina misiune pemare, nava disparea si aparea (ca un caine dresat care se intoarce mereu la locul lui) in portulunde se facuse experienta. Dupa lungi framantari si incredibile aventuri, guvernul a hotarat canava sa fie dezmembrata, legand straniile fenomene de aparitii si disparitii de o anumitaimpregnare pe care ar fi capatat-o aceasta in timpul experientei, insa uimitor, in acel momentUSS Eldrige a disparut din port fara sa se mai intoarca vreodata, ca si cand ea ar fi consideratca nu este demna sa-si gaseasca astfel sfarsitul.
Similitudine cu furtunile magnetice
 Toata aceasta “joaca” a timpului a durat aproape doi ani, dupa care nu s-a mai relatat nimic.
 
Multi contesta inca aceste informatii, dar putem semnala deosebitele asemanari intrefenomenele descrise pe nava cu multe observatii facute in decursul timpului in apropiereaunor furtuni magnetice, in Marea Diavolului (in apropierea Japoniei) sau in TriunghiulBermudelor, observatii facute la cei doi poli terestri si in alte asemenea zone care prezintaanomalii magnetice.
Tesla si Edison, implicati in acest experiment?
 Pe de alta parte, se stie faptul ca aparatele care au realizat “experimentul Philadelphia” au fostconstruite dupa inventiile lui Nikola Tesla, imbunatatite si de Edison. Tesla a brevetat unaparat “rezonator” care era capabil sa urce tensiunea unui camp electromagnetic pana lamilioane de volti si la frecvente incredibile. Observatii facute de martori credibili (ofiteri derang superior, ingineri din camera motoarelor de pe nava etc.) arata existenta unei constructiiciudate la bordul vasului, care semana cu aparatul construit de acest savant. Din descrierereiese faptul ca o bobina uriasa sub forma ovoidala se afla intr-o constructie asemanatoare cuo piramida. Un mecanism rotitor producea un camp magnetic stabil. Aceste doua campurimagnetice generau, dupa cum sustin multi savanti care au preluat ideea, o distorsiune de campsuficienta pentru a produce un salt in timp. Aceasta idee este confirmata chiar de calculele luiEinstein despre “marea unificare a fortelor”.Dupa insemnarile descoperite recent in arhive, “Proiectul Philadelphia” ar fi fost reluat, lasfarsitul anilor patruzeci, de catre dr. Von Neumann si apoi incheiat cu succes in anul 1983, prin proiectul Montauk. In acel an – se spune – oamenii de stiinta si tehnicienii au reusit sastabileasca o legatura temporara directa cu anul 1943, sa faca o “spartura” in zidul spatio-temporar. Pe acolo, prin aceasta spartura, unul dintre supravietuitori se spune ca ar fi ajuns pana la nava “Eldrige” a anului 1943 si, dupa anumite corecturi in comportamentul masinilor,ar fi facut-o sa reapara in timpul ei de atunci, curand dupa disparitie. Cu alte cuvinte: naveiEldrige i s-ar fi dat ajutor din viitor, pentru a putea reveni in 1943 deoarece s-a stiut de panadin comportamentul generatoarelor. Daca nu ar fi existat actiunea de ajutorare din 1983 saudaca aceasta nu ar fi avut rezultatul dorit, atunci nava ar fi ramas in vecii vacilor 
“blocataintre dimensiuni”
in hiperspatiu, in pragul eternitatii sau poate in “viitor”, in anul 1983, nu sestie exact… Strapungerea spre anul 1943 pare a fi reusit, printre altele, cu un tip de antena“piramidala”, numita “delta T” (T, de la timp). O persoana deosebit de dotata mediumic,aflata acolo, s-ar fi concentrat asupra situatiei de la bordul navei “USS Eldrige”, realizandastfel rezonanta cu acel timp. Se pare ca la realizarea contactului cu trecutul s-a folosit ocomponenta “non-hertziana”, o gama de frecvente de dincolo de spectrul cunoscut al undelor electromagnetice.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->