Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
15Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Drunvalo Melchizedek Nasterea Unei Noi Omeniri

Drunvalo Melchizedek Nasterea Unei Noi Omeniri

Ratings: (0)|Views: 270 |Likes:
Published by Ingerasul_Love

More info:

Published by: Ingerasul_Love on Nov 05, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/13/2013

pdf

text

original

 
Drunvalo Melchizedek NASTEREA UNEINOI OMENIRI
 Iata raspunsurile mele la intrebarile care mi-au fostadresate la 26 mai 2010, in cadrul transmisiei live -NASTEREA UNEI NOI OMENIRI:Desi imi este imposibil sa raspund la toateintrebarile care mi-au fost adresate, voi face tot ceeste posibil. Am luat in considerare intrebarile celemai importante si pe cele referitoare la subiectulabordat.Sper ca ceea ce urmeaza va va ajuta sa intelegetinatura acestei transformari uimitoare ce are loc inconstiinta umana, care se manifesta chiar in timpce vorbim. Poate parea terifiant in lumea din afara,dar, in lumea launtrica a constiintei umane, a fostprogramata o mare sarbatoare a unei zile denastere, la nivel global. La un nou nivel al vietii,esti gata sa devii un nou nascut.
 
* In ce dimensiune ne vom afla, atunci cand vomface aceasta tranzitie?* Ai spus ca Marea Piramida din Egipt a fostconstruita de sus in jos si a durat doar doua ore.Cum a fost posibila datarea cu precizie, pe baza decarbon, a acestei constructii?* Care a fost rolul Lemuriei in tot acest proces?* Ce se intampla cu vechea retea in care neaflam acum? Vor ramane unii in aceasta retea, iaraltii vor merge in noua retea?* Oare ne vom aminti despre constiinta inaltacare exista pe vremea Atlantidei printre mariipreoti ai vremii? Va fi posibil sa ne conectam cuMama Pamant din acest loc?* In dimensiunea a patra, ne vom pastraamintirile si vor ramane copiii nostri alaturi de noi?* Sunt implicati si asa numitii “deschizatori dedrum” in acest proces si vor putea ei sa ii sprijinepe ceilalti, sau oamenii vor fi cu totii in acelasispatiu, siguri ca vor merge odata cu Noua Retea aMamei Pamant?* Cum ne schimbam constiinta? Vom ramane informa pe care o avem acum? In ce mod ne vaschimba aceasta transformare pe noi, vietile silumea noastra?
 
* Cum ne putem ajuta pe noi insine in viata defiecare zi? Ne vom parasi vietile noastre moderne?Ar trebui sa meditam? Este ceva anume de facut?* Cand au avut loc ceremoniile de la Moorea siSedona?* Ce ne poti spune despre Agarthieni si Pamantulsacru? Ne vor ajuta ei?* Daca reteaua este la locul ei, inseamna ca nuva mai avea loc schimbarea polilor, sau cel putin,nu una radicala sa ca tranzitia va fi mult mai lina?* In ce dimensiune ne vom afla, atunci cand vomface aceasta tranzitie?Aceasta este o intrebare foarte dificila, fiindca nustim exact cum isi va juca Mama Pamant, piesa. Eatine intotdeauna seama de intreaga viata de peaceasta planeta, inclusiv de oameni si, din acestmotiv, se pot intampla multe lucruri. Am sa vaspun care sunt unele dintre aceste posibilitati.Majoritatea oamenilor considera ca ne aflam acumin cea de-a 3-a dimensiune, dar altii stiu ca suntemdeja in cea de-a 4-a dimensiune, gata sa intram incea de-a 5-a dimensiune.

Activity (15)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
sylucia liked this
Popa Daniela liked this
Cristian Gherman liked this
dionel_r20058775 liked this
ginny274 liked this
alexcolceru liked this
raza de soare liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->