Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
4Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Aloe Vera_Ghigul Utilizarii Produselor

Aloe Vera_Ghigul Utilizarii Produselor

Ratings: (0)|Views: 197 |Likes:
Published by Johny Bravo
ALOE VERA - MIRACOLUL NATURII
ALOE VERA - MIRACOLUL NATURII

More info:

Categories:Types, Research
Published by: Johny Bravo on Nov 09, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/26/2013

pdf

text

original

 
Aloe VeraGhidul Utilizării Produselor
Fii un Învingător !!!Învinsul este întotdeauna o parte a întrebării...Învingătorul este întotdeauna o parte a răspunsului...Învinsul are întotdeauna o scuză...Învingătorul are întotdeauna un plan...Învinsul spune: Nu e treaba mea!Învingătorul spune: Te voi ajuta!Învinsul vede o problemă în fiecare răspuns!Învingătorul vede un răspuns în fiecare întrebare!Învinsul vede mai multe capcane în fiecare avantaj!Învingătorul vede un avantaj în fiecare capcană!Învinsul spune poate e posibil, dar e atât de dificil...Învingătorul spune poate e dificil, dar e posibil...Fii un Învingător !!!
 
ÎNAINTAŞI CELEBRI:1. După prima probă dată de Fred Astaire în 1933, directorul studioului MGM şi-a notat:
 Nu poate să joace. Uşor chelios. Ştie puţin să danseze.” Astaire a păstrat această notiţă toată viaţadeasupra şemineului din faimoasa sa locuinţă din Beverly Hills.2. Beethoven de-abia se descurca la vioară şi din acest motiv prefera să interpreteze propriile salecompoziţii în loc să-şi îmbunătăţească tehnica. Ascultându-1, profesorul lui i-a spus că nu existănici o speranţă ca el să ajungă vreodată compozitor.3. Părinţii celebrului cântăreţ de operă Enrico Caruso au vrut ca el să devină inginer, iar  profesorul lui i-a spus că nu are nici un pic de voce şi că nu va putea cânta niciodată.4. Walt Disney a fost concediat de redactorul şef al unui ziar pentru lipsă de idei. El a fostfalit de mai multe ori înainte să construiască Imperiul Disney.5. Profesorii lui Thomas Edison, unul dintre cei mai mari inventatori ai lumii, spuneaudespre el că este prea prost ca să înveţe ceva.6. Albert Einstein nu a vorbit până la vârsta de patru ani şi nu a învăţat să citească decât la şapte.Profesorul său îl descria ca:
înapoiat mintal, nesociabil şi veşnic cu capul în nori”. A fostexmatriculat şi a picat examenul de admitere de la Şcoala Politehnică din Zurich.7. 18 edituri au refuzat povestea emoţionantă a lui Richard Bach despre pescăruşul
care se înalţăspre cer” intitulată Pescăruşul Jonathan Livingstone înainte ca editorul MacMillan să o publice în1970. Până în 1975 se vânduseră peste 7 milioane de exemplare numai în America şi a fost publicată în toate limbile pământului.ŞI... NOI:Când nişte prieteni mi-au prezentat pentru prima oară afacerea Forever am râs şi am spus:
Sunt prea timid pentru vânzări directe şi nu am timp să testez toate ciudăţeniile care apar”. Le-amrepetat prietenilor mei aceste vorbe timp de cinci luni. După încă 45 de zile primeam insigna demanager din aur masiv, având pe ea gravat pescăruşul Jonathan ca simbol al succesului.Al dumneavoastră, Mihai Stoian,Senior Manager Forever Living Products.
 
Cristofor Columb:
Sunt patru plante indispensabile pentru viaţa omului: grâul, strugurii, măslinele şi planta dealoe. Prima hrăneşte, a doua bucură inima omului, a treia aduce armonie, a patra te face sănătos.”Francois Vincent Raspail:
După 20 ani de tratament al bolnavilor numai cu aloe pot să afirm că o serie de simptomedescrise încă din antichitate au dispărut utilizând aloe sub formă de praf sau granule.”Roger Bacon:
Dacă vrei să trăieşti cât Noe, foloseşte planta de aloe.”Mahatma Gandhi:
întrebi despre secretele forţelor care mi-au dat putere în timpul lungilor mele posturi:credinţa mea de neclintit în Dumnezeu, viaţa mea simplă şi planta de aloe, a cărei efect benefic l-am cunoscut la sfârşitul secolului XIX, când am sosit în Africa.”

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->