Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more ➡
Download
Standard view
Full view
of .
Add note
Save to My Library
Sync to mobile
Look up keyword
Like this
4Activity
×
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Zodia balanta

Zodia balanta

Ratings: (0)|Views: 716|Likes:
Published by Daneza Azenad
zodie balanta
zodie balanta

More info:

categoriesTypes, Brochures
Published by: Daneza Azenad on Nov 21, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, DOCX, TXT or read online from Scribd
See More
See less

06/02/2013

pdf

text

original

 
ZODIABALANTA ZODIA BALANTEIAlte nume:
 
LIBRA
(in limba latina, preluat si in limba engleza)
PERIOADA
 
23 septembrie - 22 octombrie
 
ATENTIE!Zilele de inceput si de sfarsit ale zodiei difera de la un an la altul, in functie de ora lacare Soarele intra sau iese din zodia respectiva.Recomandarea astrologului: 
daca esti nascut la granita dintre zodii, solicita un calcul astrologicprofesionist prin intermediul serviciului
ASTRO-SMS:ASTRO-CALCULSIMBOLUL ZODIEI
 
Ideograma semnului zodiacal sugereaza talerele unei balante, linia de jos simbolizand laturafizica, iar cea de sus - cea metafizica, ce nu se ating niciodata.
DESCRIEREA ZODIEIZodie masculina de aer,
predominant intelectuala, mentala, guvernata de planeta
VENUS
, planeta caresporeste
talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica,
dar si
gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea
.Nasterea in zodia
Balantei
indica o mare nevoie de uniune prin casatorie sau asociere. Personalitateaindividului este foarte deschisa spre lume, publicil, societatea, lumea larga fiind cele mai importante spatiide manifestare ale preocuparilor sale. Viata sa este complet dependenta de ceilalti si s-ar putea spune canu are o individualitate foarte puternica, asteptand in permanenta sprijinul si aprobarea celorlalti. Incasatorie - depinde de partener, in afaceri - depinde de asociati, în familie - de celelate rude etc. Individulare mare nevoie sa fie incompaniacelorlalti si sa fie de ajutor. Numai societatea si viata sociala il fac sa se simta implinit. Poate deveni opersoana populara in mediul sau social sau poate avea parte de o casatorie (sau o afacere) aducatoarede stralucire si optimism. Stie sa asculte omul din fata sa, de aceea ar putea avea succes in domeniilegate de lucrul/contactul cu publicul. Poate face cariera in lumea publicitatii sau a comertului. Poate fi unbun arbitru in situatii conflictuale, de aceea ar avea succes in domenii juridice. Artele sunt de asemeneaun domeniu favorit, de aceea ar putea avea interese deosebite pentru dans, viata mondena, artefrumoase. Mai are de invatat inca lectia cooperarii cu ceilalti, fiind inca un capitol deficitar., fara a maiincerca sa-si impuna in permanenta parerile. Chiar daca nu ii convine ceva, arata un zambet pe figura deparca totul ar fi perfect. Poate avea succes in domenii precum politica, justitia, relatiile publice, diplomatia,unde isi poate folosi din plin inteligenta, abilitatile analitice si spiritul justitiar. Poate fi de asemenea atrasde domenii artistice, de tot ce e legat de lux, placeri, petreceri, mondenitati, culoare, moda, frumusete,muzica, dans. In cuplu, are marele talent de a face compromisuri, de aceea poate fi un partener de viatafoarte tolerant. Ii place sa iubeasca si sa fie iubit, astfel incat casatoria este unul din scopurile de baza aleunei
Balante
. E putin lenes, dar numai din nevoia sa de liniste si armonie. Poate media cu succesconflicte sau neintelegeri, gasind intotdeauna cheia unei reconcileri intre doua parti adverse. Nu esteatras de ceea ce ii seamana, ci mai ales de ceea ce i se pareopus sau complementar lui.
COMPATIBILITATE CU ALTE ZODII
 
EXCELENTA (100%) -
Balanta, Varsator, Gemeni
BUNA (80%) -
Sagetator, Leu
DELICATA, RISCANTA (60%) -
Capricorn, Rac
DIFICILA, DAR INTERESANTA (50%)
- Berbec
DIFICILA, CU DATORII KARMICE (20%)
- Taur, Pesti
NERECOMANDABIL (10%)
- Scorpion, Fecioara
ATENTIE!Acestea sunt compatibilitati generale intre zodii.Recomandarea astrologului:
pentru compatibilitate exacta cu partenerul/partenera, solicita un calculastrologic profesionist de compatibilitate prin intermediul serviciului
ASTRO-SMS:CUPLUL, PE SCURT...
 
CALITATILE ZODIEI
 
Echilibru, justete, dreptate, cinste, adevar, armonie, alegere, sociabilitate, diplomatie, amabilitate, politete,arbitraj, cooperare, conciliere, asociere, uniune, colaborare, echitate, tact, intelegere, ascultare, optimism,dorinta de casatorie, estetism, pace, seductie, frumusete, tandrete, senzualitate, arta, gust, placere,blandete, bunatate, calm, obiectivitate, impartialitate, prietenie, toleranta, romantism, iubire, gratie,altruism, sensibilitate la nevoile altora.
DEFECTELE ZODIEI
 
Ezitare, nehotarare, snobism, inconstanta, superficialitate, frivolitate, nerabdare,indecizie, superficialitate.
 
VERBUL CARACTERISTIC
 
A echilibra. ECHILIBREZ SITUATII.
 
MOTTO-ULZODIEI
 
"Imi deschid inima, impartasesc experiente agreabile cu altul si tin seama de nevoile lui, fara a deveni dependent de el." 
SENTIMENTAL:
 
Citeste portretul afectiv-erotic al zodiei tale
:CUM IUBESTE BALANTA?CITESTE HOROSCOPUL:
 
HOROSCOP IN TOATE FELURILE!
Citeste Horoscopul:
ZIUA CARACTERSTICA
 
VINERI
 
PLANETA GUVERNATOARE
 
VENUS
 
METALUL CARACTERISTIC
Cuprul
 
CULORILE ENERGIZANTE
verde, roz
 
NUMERELE NOROCOASE
 
6
 
SIMTUL CEL MAIDEZVOLTAT:
 
Auzul
 
VARSTA SPECIFICA:
Copilaria
 
PERIOADA DIN ZI CARACTERISTICA:
 
Zorii,dimineata
 
ANOTIMPUL CARACTERISTIC:
 
Primavara
 
PUNCTUL CARDINAL CARACTERISTIC:
Estul
ORGANELE SENSIBILE
 
Rinichii, sistemul urinar.
 
PIETRELE CARACTERISTICE
Acvamarin, Amazonit, Ametrin, Aventurin, Carneol, Citrin, Coral, Crisolit, Crisopraz, Cristal de stanca,Cuart fumuriu, Cuart roz, Diamant, Iolit, Jad, Kianit, Lapis Lazuli, Lepidolit, Malahit, Morganit, Obsidianmahon, Onix, Opal, Opal negru, Peridot, Piatra lunii, Piatra sangelui, Piatra Soarelui, Rubin, Safir,Sardonix, Tanzanit, Topaz, Turmalina bleu.
Talisman norocos:
Opal, Sardonix, Crisolit.
Recomandabil:
PIETRE VERZI
 
Luciano Pavarotti, Julie Andrews , Brigitte Bardot, Lech Walesa, Catherine Zeta Jones, Michael Douglas,Pele, John Lennon, Sting, Giuseppe Verdi, Margaret Thatcher, Eminem
ALIMENTE
 
Are nevoie de alimente usoare, zaharuri, dulciuri, carne de pasare, fructe, ceaiuri din frunze si fructe, mancare din organe interne (rinichi), alimente de culoare galben sau verde: porumb, lamaie, banane,mere, mazare, marar, patrunjel, verdeturi, zarzavat, salate, castraveti. crudtitai, mancare fara foc, legumesi fructe de toamna.
CADOURI
 
Articole de divertisment, dulciuri, bomboane, ciocolata, carti umoristice, articole de gimnastica, pantaloni,fusta, oglinda, articole de scris, articole de infrumusetare (cosmetice, machiaj), picturi sau articole pentrupictura, obiecte de arta, pantofi, ciorapi, bauturi, rama foto, muzica, flori, trusa medicala, decoratiuniinterioare, parfumuri cu esente dulci, invitatie la un restaurant de lux sau la bar-discoteca, cantar,clopotei, muzica disco, dance, vestimentatie in nuante de galben, verde, purpuriu, roz, obiecte din cupru,articole ce reprezinta pasari, insecte, betisoare, parfumuri sau esente de levantica, mir, pin, violeta, floride toamna, bijuterii sau obiecte din metalul si pietrele semi-pretioase caracteristice.
VESTIMENTATIE
 

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->