Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
SAWALA

SAWALA

Ratings: (0)|Views: 92 |Likes:
Published by -Nduuh Newbie-

More info:

Categories:Types, School Work
Published by: -Nduuh Newbie- on Nov 26, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/26/2010

pdf

text

original

 
 Naon Penyebab Jelema males olahragaJelema males olahraga kusabab ngarasa dirina gues kolot,sabenerna eta sanesmangruapakeun alesan,hadirin tiasa milarian tempat atawa klub kebugaran anungabuka kelas sausia anjeun.Jelema anu ngarasa gendut oge males kana olahraga.Kumaha cara ngatasina ? nya eta urang teu kudu era,umumna jelema ngarasaera ngalakukeun olahraga.Padahal anu sejen mah justru nga hargan ka individu anusok ngajaga kasehatan,komo deui pan\mi anjeun entos kaleuwihan berat badan,anjeunkedah sering olahraga.Pagawean saeutik oge pasti bakal ngabantu nurunkeun berat badan,jeung aktifitas fisik anu teratur bakal nambahan kakuatan jeungenergi.Kagiatan fisik anu teratur sabernerna bakal masihan anjeun tambahantanaga,ku ngalatih otot,jantung,paru-paru jeung pembuluh darah.Tanaga anjeun bakalnambahan,ngatasi stress jeung ngatasi bebeban pagawean sasapoe.Lamun urang sibuk urng teu perlu waktu lila jang ngarasakeun manfaat olahraga.urng tiasa ngalakukeun jalan santai salila 30 menit ungal poe.Kacindekanana nyeta,olahraga teu buktina bias ningkatkeun jang ngajagakasehatan,jeung mere manfaat jang urang.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->