Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Verbal Section

Verbal Section

Ratings: (0)|Views: 35 |Likes:
Published by khanrock247

More info:

Published by: khanrock247 on Dec 11, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/25/2012

pdf

text

original

 
 
Verbal Section: Antonyms
Directions:
Each of the GRE sample antonyms questions consists of a word followed by five words or  phrase as choices. Choose the word or phrase which is most nearly opposite in meaning to theword in capitals and shade the alphabets marked in the grid on your answer sheet.Following are some GRE sample antonyms qustions.
1.ABOMINATE :
1.loathe2.despise3.adore4.abho5.attach
Ans :
C
2.OBSEQUIOUS :
1.servile2.first3.fawning4.supercilious5.imprope
Ans :
D
3.OROTUND :
1.not resonant2.not reddish3.not eage4.pompous5.loud
Ans :
A
4.RECANT :
1.entangle2.rescue3.fail4.assert5.predict
 
Ans :
D
5.UPBRAID :
1.defe2.vacillate3.seve4.conjoin5.laud
Ans :
E
6.PERFIDY
1.tact2.generosity3.thoroughness4.loyalty5.gratitude
Ans :
D
7.OUTLANDISH
1.conventional2.prolific3.unchanging4.transparent5.noticeable
Ans :
A
8.PLUMB
1.reversed2.lofty3.horizontal4.thin5.light
Ans :
C
9.FERVID
1.undistinguished2.unexpected3.stubborn4.restrained5.discouraged
Ans :
D
 
10.VACUITY
1.quality2.certainty3.plenitude4.stability5.incontinence
Ans :
C
1.SQUALID
1.fervid2.florid3.pristine4.extraneous5.abundant
Ans :
C
2.PLENITUDE :
1.luxury2.magnificence3.richness4.contentment5.scarcity
Ans :
E
3.SCURRILOUS :
1.decent2.savage3.majo4.volatile5.scabby
Ans :
A
4.FULMINATION :
1.praise2.repetition3.escape4.ratification5.addition
Ans :
A
5.DISTEND
<<Previous| | Next >>

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->