Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
PROCÉS DE CREACIÓ

PROCÉS DE CREACIÓ

Ratings: (0)|Views: 1,802|Likes:

More info:

Published by: Andrea Malagarriga Perea on Dec 16, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/16/2010

pdf

text

original

 
PROCÉS DE CREACIÓ D’UNA WEBQUEST
 Tal com hem dit en l’apartat “Parts d’una webquest”, aquesta segueixsempre la mateixa estructura : índex, introducció, tasca, procés,avaluació, conclusions, credits i referències i, per últim, guiadidàctica.
Índex
És la pagina principal o portada de la webquest i ha de constar de: TítolAdequat a l’edat dels alumnes.Atraient, interessant.ImatgeAdequada i atractiva.Colors o tipus de lletra fàcil de llegir.Nom de l’àreaIndica l’assignatura a la que es desitna laWebquestNivellMarca els límits d’edat per als quals estàdestinada la Webquest.Adreça electrònicaPermet el contacte amb l’autor de la Webquest.EnllaçosAccés directe a cada un dels altres apartats dela Webquest.DataData de creació o de lactualització més recent.
Introducció
Consisteix en la informació bàsica sobre el tema, l’objectiu i elcontingut de l’activitat que es desenvoluparà, de manera quecontextualitzi, orienti, estimuli i motivi a llegir la resta d’apartats de laWebquest.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->