Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
creacio webquest

creacio webquest

Ratings: (0)|Views: 40|Likes:

More info:

Published by: Andrea Malagarriga Perea on Dec 16, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/16/2010

pdf

text

original

 
ESCRIBINT EL CODI HTML A MÀ
Es tracta d'un procés llarg i entretingut, en el qual es produeixen nombroses errades de sintaxis, i trobar-les és més aviat complicat. Esrequereix una inversió de temps extra per tal de comprobar el resultat.
UTILITZANT PROGRAMES DECREACIÓ I EDICIÓ DE PÀGINES WEB
En aquest mètode tu pots comprobar en el acte el resultat del què estasfent i ofereix una major flexibilitat al creador.Hi ha diferents grups deditors:Editors lliures de pàgines web: Són lliures i gratuits, demanera que són accesibles per a tothom.Editors propietaris de pàgines web: Són molt cars iobliguen a adquirir una llicència Windows, no sóncompatibles amb tots els navegadors.
EINES GENERADORES DEWEBQUEST
Són programes pensats amb lafinalitat d'evitar passar pel procésd'escriure el codi HTML. No s'had'instal·lar el programa, ja queestà instal·lat en el navegador.Aquests estan pensats perfacilitar al màxim el treball,permeten una millorconcentració en el dissenypedagògic de l'activitat.
PHP WebQuest
: programa de software lliure. Té com a referent a un model d'usuari ambconeixements molt basics sobre l'ús d'eines informàtiques i que vol crear activitats de calitatprofessional, sense necessitat d'escriure el codi HTML o fer servir programes d'edició de pàginesweb. L'usuari pot també editar o esborrar les activitats creades per ell/ella i queden censades idisponibles a la base de dades d'aquesta aplicació. Amb això aconseguim que el professor no hagide preocupar l'allotjament de la seva webquest a la xarxa.
CATEDU
: Aquest creador de Webquest dinàmic et permetrà, un cop registrat, crear la tevawebquest al teu ritme, amb un ampli ventall de plantilles per triar i una acurada ajuda. Norequereix de coneixements informàtics amplis per a la seva aplicació. Per utilitzar-lo cal registrar-sei treballar en algun centre educatiu de la CC.AA aragonesa.
Webquest Creator:
Un altre generador online de les Webquest que ens permet generar els arxiushtml d'una webquest. No allotja webquest, hem de buscar allotjament propi per als arxiusgenerats.
Zunal
: Com nova versió de InstantWebquest, amb aspecte més 2.0 que ens permetcrear-les iemmagatzemar en línia. La pega és que està configurat en anglès.
Generador 1, 2, 3 La teva Webquest de Aula21
: Es tracta d'un generador en línia, i has d'estarconnectat per fer la webquest però després tu has de preocupar-te de publicar-la. També potsutilitzar-la, un cop feta, sense estar connectat a Internet.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->