Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
41Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Purniche, Rodica - Iubire Si Astrologie

Purniche, Rodica - Iubire Si Astrologie

Ratings: (0)|Views: 2,418|Likes:
Published by starsem

More info:

Published by: starsem on Dec 16, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/10/2013

pdf

text

original

 
Rodica Purniche
IUBIRE ŞI ASTROLOGIE- din tainele seducţiei elevate -
Câteva cuvinte despre această carte
Privind în urmă la felul în care a luat naştere cartea de faţă, aş putea spune că ea a început mai degrabă în joacă. în vara lui 2004 am acceptat să mă ocup de o rubrică deastrologie erotică la revista digitală de astrologie „Astrele” (www.astrele.ro), primul articolfiind dedicat profilului erotic al nativului Leu. Am fost convinsă la data aceea că, într-un an,rubrica îşi va fi consumat şi subiectul, şi interesul. Tot atunci am acceptat să semnez,alături de Mihaela Dicu, „Mic îndrumar de seducţie” (eAstrolog.ro), mie revenindu-mi partearezervată modalităţilor de a cuceri nativele fiecărei zodii.Cu vremea însă, lucrurile au căpătat o profunzime neaşteptată, astfel încât, practic,fiecare mare capitol odată încheiat 1-a generat pe următorul. In momentul de faţă rubricape care o semnez în revista „Astrele” încă se află în derulare, dar se apropie totuşi desfârşit, spaţiul destinat profilelor erotice fiind secondat de un altul, „Generaţiile sexuale alesecolului XX” (acesta urmând să vadă şi el cât de curând lumina tiparului).Ceea ce am urmărit să oferim în lucrarea de faţă este o imagine şi totodată o abordaremai elevată a cunoaşterii şi descrierii noastre erotice. Am avut în vedere câteva fiinţeumane deosebite, chiar excepţionale, pe care le-am cunoscut în această viaţă, şi la ele ne-am raportat atunci când am elaborat aceste texte.Din punctul nostru de vedere, sexualitatea este pură, sacră şi divină. Dacă nu ne eranecesară, Dumnezeu nu ne-o dădea. Ţinând cont de saltul spiritual uriaş pe care omenireaurmează să-l realizeze, sexualitatea reprezintă un capitol ce urmează a fi înnobilat şireînvăţat. Aspirăm sincer ca paginile acestei cărţi - mai degrabă repere decât descrieritotalizatoare - să fie de folos tuturor celor care, sincer, îşi doresc să se cunoască şi să fiefericiţi prin iubire, prin dragoste, prin amor transfigurator cu continenţă sexuală, printransfigurare şi elevate - practic, printr-o sexualitate spiritualizată.
 Autoarea
 
SFATURI NEPREŢUITE PENTRUDOAMNE ŞI DOMNIŞOARE:
„DESCHIDEŢI LARG BRAŢELE TRANSFORMĂRII, DAR NU LĂSI DISPARĂ CEEA CE ESTE VALOROS”
 
DESPRE BĂRBATUL NATIV BERBEC
Posibile manifestări
Este cel mai fermecător domn din întregul zodiac. Nu vă veţi plictisi niciodată alături deel, dar nici nu veţi putea dormi liniştită în braţele sau în aşternuturile sale. Acolo undeapare se creează brusc o stare de entropie sau de incandescenţă, deoarece domnul Berbecaduce cu el acţiunea spontană, dinamică, nevoia de a începe permanent ceva sau de a luadecizii şi, mai ales, ceea ce-i este caracteristic: spiritul de competitivitate. Nu este uncompetitiv, dar competiţia îi place. în special în dragoste.Imediat ce vede femeia care” îi place, care îl provoacă - este Semn de Foc, ţineţi bineminte asta! - strategiile sale de cuceritor de carieră se activează instantaneu. Va intra brusc în conversaţie, va râde zgomotos, va face tot posibilul să polarizeze atenţia tuturor asuprasa, va face diverse propuneri sau chiar va pândi momente în care latura sa eroică să fiepusă în funcţiune. Nu e un bătăuş dar, dacă cineva vă pune viaţa în primejdie sau dacă elconsideră că urmează să treceţi printr-un loc rău famat, va fi primul care se va pune în modnecondiţionat la dispoziţia dvs.Este neatent, este adeseori lipsit de sensibilitate numai pentru că nu-şi propune să ţinăcont şi de aşa ceva, este grăbit, poate chiar dezordonat, dar toate acestea se petrec pentrucă el îşi urmăreşte „ţinta” sau rivalul. Pentru prima ambalează toate posibilităţile sale ştiutesau neştiute de cucerire; pentru al doilea, nu va precupeţi nici un efort să-l pună îninferioritate sau să-l provoace la indiferent ce duel.Domnul Berbec cedează doar într-o singură situaţie: când „ţinta” devine prea rezistentăsau este prea pretenţioasă, sau când rivalul este de proastă calitate. în astfel de situaţii,antenele sale pasionale detectează cu uşurinţă o nouă ţintă, un nou rival sau o nouăcombinaţie de acest fel.
Faceţi-vă curaj ca să...
Rezistaţi unor asalturi mai puţin obişnuite. Pot fi puţin grosolane, impulsive, demaratesau realizate la momente total nepotrivite, dar sunt sincere şi pline de ardoare. Permiteţi-văsă trăiţi clipa alături de acest domn! Evitaţi teoriile, renunţaţi la nevoia de a întâlni unbărbat cu maniere elegante sau care să vă recite pe dinafară citate din Platon şi, mai ales,eviti amânările. Domnul Berbec arde ca o flacără gata transforme în orice clipăminereul brut, impur, în aur de 24 de karate.Daţi-vă voie să admiraţi şi să strângeţi în braţe acest cuptor de Foc de la care siguraveţi de învăţat cum să începeţi ceva - orice: un concediu, o casă, un examen, o nouăetapă de viaţă. Admiraţi-l pentru explozia de vitalitate, de virilitate, de sinceritate şi pentrueroismul său nativ cu care plonjează în imprevizibilul vieţii.Dacă stagnaţi, dacă suferiţi, dacă vă plictisiţi, dacă nu aţi dat încă sens vieţii pânăacum, rugaţi-l pe Dumnezeu să aducă în existenţa dvs un domn Berbec armonios dezvoltatşi spaţiul dvs interior va fi asaltat ca la o alarmă de gradul III. Domnul cu pricina nu va întârzia să inunde cu o lumină şi cu un dinamism unic orice colţişor de fiinţă pe care i-l veţipune la dispoziţie şi energiile dvs vor fi brusc trezite la viaţă şi redirecţionate.Aşadar, mergeţi împreună la piscină, la bowling, la manifestaţii pentru drepturileomului, la un meci de fotbal. Faceţi împreună alpinism sau urmaţi amândoi un curs de dans.

Activity (41)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Gilles007 liked this
anandatime liked this
auraarua liked this
marinicolae liked this
Iulia B liked this
Niţă Borşan liked this
Doria Michaela liked this
bogarka24 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->