Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
5Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Erotiek in de Bib - keuzelijst

Erotiek in de Bib - keuzelijst

Ratings: (0)|Views: 1,245|Likes:
Published by BibliotheekAalst
Erotische verhalen van Louis Paul Boon tot Anais Nin. Deze lijst met bijhorende themastand was een absolute voltreffer in de bib!
Erotische verhalen van Louis Paul Boon tot Anais Nin. Deze lijst met bijhorende themastand was een absolute voltreffer in de bib!

More info:

Published by: BibliotheekAalst on Dec 28, 2010
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/06/2014

pdf

text

original

 
1
 
2

 
 Naar aanleiding van het verschijnen van de reeks ‘Boeken van liefde en lust’ van De Morgenen van talrijke nieuwe informatieve boeken over erotiek, o.a. van Kim Catrall, Goedele Liekens en Tracey Cox, hebben we eens onderzocht hoeveel erotiek er in de bib zit. Dezekeuzelijst is daarvan het resultaat.
 
We proberen een zo volledig mogelijk overzicht te geven van de erotische
 fictie
in onzebibliotheekcollectie. Qua
informatieve boeken
hebben we een selectie gemaakt uit onzerecentste materialen. Boeken over seksuele voorlichting hebben we niet opgenomen. Dezekunt u vinden op de plaatsnummers 615.5 en 615.51, zowel in de volwassenen- als in de jeugdafdeling.
 
Telkens is aangegeven op welke locatie de boeken aanwezig zijn.
 
 Deze lijst is natuurlijk al snel gedateerd. Continu worden er nieuwe materialen in onzecollectie opgenomen en worden er ook materialen uit verwijderd. Met behulp van volgendethema’s en trefwoorden kunt u zelf in de catalogus opzoeken:- Thema volwassenen: erotiek, erotische literatuur, sadomasochisme, homoseksualiteit,seksualiteit, ouderdom en seksualiteit, erotische film(s), seksuele obsessies- Trefwoord volwassenen: erotiek, erotische schilderkunst, erotische kunst, erotische fotografie, erotische letterkunde, erotische tekenkunst, seksualiteit, erotische massage,sensuele massage, verleidingskunst, flirten, afrodisiaca- Genre: erotische literatuur 
 
Vindt u dat sommige boeken echt niet passen in deze lijst of dat andere belangrijke werkenontbreken, dan mag u dit altijd doorgeven. Ook suggesties voor andere keuzelijsten mag ualtijd mailen naar bibliotheek@aalst.be.
 
3

 Amis, KingsleyM
EIDEN EN MANNEN
Patrick en Jenny Standish betrekken hun nieuwbouwmaisonette in Zuid-Londen enmaken al snel kennis met de nieuwe buren. Patrick kan, hoewel dol op zijn tamelijk volmaakte, maar helaas onvruchtbare vrouw, het rokkenjagen niet laten, en belandt inbed met de nogal sexy, maar bij nader inzien zeer irritante buurvrouw.
VHB
Andriesse, PeterV
ERRE VROUWEN
,
OF
U
IT HET LEVEN VAN EEN MAN ALLEEN
 De hoofdpersoon is een romanschrijver, die in een grote flash-back zijn jeugd vanaf de Tweede Wereldoorlog en zijn steeds mislukte verhoudingen met vrouwen beschrijft. Hij fantaseert over amoureuze avonturen met jonge meisjes.
VHB
AnoniemD
E NAAKTE BRUID
Geheim dagboek van een vrouw die is verdwenen, haar auto is gevonden aan de rand van een afgrond, evenals de wandelwagen van haar verdwenen zoontje. In het dagboek vertelt ze openhartig over haar seksuele leven. Het boek begint tijdens haar huwelijksreis in Marrakech. Ze ontdekt dat haar leven een façade is, haar huwelijk isgoed, maar de seks niet. Ze treedt dan binnen in een wereld van verlangens, fantasieen roekeloosheid en beleeft vele erotische avonturen.
VHB, V15, V17
Aretino, PietroZ
ES DAGEN
:
GESPREKKEN OVER HET HOERENBESTAAN
 Aretino schreef in 1534 zes gesprekken tussen vrouwen die als 'Zes dagen' bekend zijngeworden. In de eerste gesprekken wordt uitgelegd dat je beter hoer kunt zijn dan nonof getrouwde vrouw, want dezen zijn slechts onbetaalde hoeren. In de volgende wordt de dochter van een van hen ingewijd in de details en trucs van het hoerenbestaan. Detekst is geestig en een parodie op andere werken als de Decamerone, maar is ook seksueel zeer expliciet. Het geldt als een der eerste pornografische werken.
VHB, V17, V22
Atkinson, DianaL
ITTEKENS LIEGEN NIET
'Littekens liegen niet' gaat vooral over het dagelijks leven van de striptease-danseresen de naargeestige plaatsen waar ze moet werken. Een realistisch, rauw boek over iemand zonder gevoel van eigenwaarde.
VHB, VHB : grootletterboek
,
V13, V17
 Auwera, FernandT
EDERE SCHADE
Peter Paul Himmelsorge blijkt een verwoede ingezonden-brieven-schrijver, wiens produkten meestal niet worden geplaatst. Hij trouwt onverhoeds met San en deelt haar mede, dat hij een miraculeuze potentie bezit om vrouwen, lijdend aan de meest 

Activity (5)

You've already reviewed this. Edit your review.
Tooners liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
qushbegi liked this
efipaz liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->