Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Ghid de Frumusete Diva Hair 2011

Ghid de Frumusete Diva Hair 2011

Ratings: (0)|Views: 58|Likes:
Published by karinaalessia

More info:

Published by: karinaalessia on Jan 09, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/04/2012

pdf

text

original

 
 www.
divahair
.ro
ValentinaPelinel
oplin de optimism! 
 
DIVA
Coafuri simple
accesorizate extravagantInfluenþaanilorse resimteºi în 2011
‘70
Genþi asortate
la perfecþie cu hainelePantofii cu baretãpe gleznã
Culoarea vedetã:
orange
|ndr`zne[te 
sã te machiezicu nuanþe
puternice
 
De achiziþionat!
 
 A 
nalizand colectiile marilor designeri pu-tem garanta faptul ca, macar din perspec-tiva modei, anul 2011 va fi unul extraor-dinar, plin de culoare. Tonurile nude raman intendinte, insa culorile vii, puternice, precumorange-ul, movul sau rozul se impun puter-nic nu doar in vestimentatie ci si in machiaj!
 
Atunci cand am pornit in cautarea vedetei caresa reprezinte ghidul din acest an, ne-am doritsa aiba o personalitate care sa se „asorteze”cu trendurile din 2011 si sa inspire aceeasi buna dispozitie. Si am gasit persoana potri-vita: modelul Valentina Pelinel, o diva cuun ras si un optimism molipsitor! Faptul ca este ofemeie frumoasa poate observa oricine, insa fireavesela o sa face sa radieze. Afla mai multe despreea din interviul pe care ni l-a acordat si aprofun-deaza apoi fiecare tendinta in parte in materie demoda, coafuri si make-up!
Oana Zidaru
Redactor-Şef, DivaHair
 
 Valentina Pelinel
o div` plin` de optimism 
 
Care este ritualul tau zilnic de frumu-sete? Ai anumite “trucuri” pe care le-aiputea dezvalui?
In primul rand fac sport zilnic. Apoi, searainainte de culcare, ma demachiez (dacasunt prea obosita pentru ritualul demachi-at cu discuri si apoi aplicat lotiune tonica,folosesc servetele demachiante ), aplic cre-ma de fata si crema pentru ochi; Aproapein fiecare zi folosesc ulei de ricin pe genesi imi aplic o masca (in general pe baza deargila pentruca am tenul mixt) de cate orisimt nevoia de un „rasfat”.Uneori imi fac acasa un tratament facialin stilul meu ce consta in scrub de fata,masca si apoi masaj cu crema si il numescsimplu”spa”sau spun ca am „zi de spa”,chiar daca propriu-zis nu merg la spa.
Majoritatea femeilor sunt dependentede anumite produse de frumusete. Ceai trece pe aceasta lista? Care sunt aceleproduse pe care le ai mereu cu tine sau pecare le folosesti in fiecare zi?
Nu imi lipsesc din geanta lip balmul, omica oglinda si un anticearcan pentruzilele in care am un program incarcat.
Pentru a avea un par frumos, trebuie satii neaparat cont de cativa pasi iar in ca-zul femeilor cu parul blond lista este cusiguranta putin mai lunga. Tu esti blondade multi ani. Ce faci pentru a avea un parfrumos si sanatos?
Am incercat multe tratamente de par de-alungul timpului, de cand traiam in America,si tot timpul incerc produse noi. Totusi, pepodiumul castigator inca se afla pe primulloc uleiul de ricin. S-a dovedit a fi cel mai bun produs de regenerare a pa-rului pentru mine. Il combin unoeri cu uleide masline, vitamina A sau E uleioasa, (de-pinde de ce am prin casa) si il aplic pe par.Stau asa cateva ore sau peste noapte. Amsi produse care imi plac pe baza de caviarsau uleiuri, pentru ca da, imi place si mie caoricarei femei sa incerc produse noi, sa fiupusa la curent cu noutatile de pe piata,daruleiul de ricin e vedeta parului meu.
Cum ti-ai caracteriza stilul vestimentar?
Stilul meu vestimentar poate fi descrisintr-un cuvant: clasic. Nu sunt o persoanaextravaganta si personalitatea mea se re-flecta mult in felul cum ma imbrac. Norocca imi place culoarea rosu, pentru ca altfelas fi avut foarte multe haine in culori ne-gru, alb si bej. Cand vine vorba de rochii,insa abordez cu curaj si culori tari.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->