Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
9Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Alte Afectiuni Ce Pot Fi Tratate Cu Miraculosul Usturoi

Alte Afectiuni Ce Pot Fi Tratate Cu Miraculosul Usturoi

Ratings:
(0)
|Views: 156|Likes:
Published by ady67

More info:

Published by: ady67 on Jan 20, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/23/2013

pdf

text

original

 
Alte afectiuni ce pot fi tratate cu miraculosul USTUROI
Scris de VladimirMiercuri, 24 Noiembrie 2010 22:05 - Ultima actualizare Miercuri, 01 Decembrie 2010 19:53
Continuam dezvaluirile exceptionale privind “medicamentul nr. 1 al omenirii”: usturoiul.Luati ceva de scris, este foarte important. Tratamente preventive cu usturoi 
Tromboza, tromboflebita
- exista nu mai putin de 10 studii, facute in spitaleuniversitare din Germania, Statele Unite, China si Coreea,care au urmarit efectul usturoiului asupra trombozei, si toate au aratat o reducere semnificativaa tendintei de formare a cheagurilor de sange, la pacientii tratati cu el. Consumul a 4-6 catei deusturoi pe zi este, asadar, un remediu sigur pentru prevenirea si chiar pentru tratareatromboflebitei si a trombozelor in general. Trebuie insa mentionat ca efectele usturoiului apar intimp si nu se pune problema ca pacientii cu risc de aparitie a complicatiilor trombozei sarenunte la medicatia prescrisa pentru a face tratament exclusiv cu usturoi. 
Cancerul de colon si cancerul gastric
- mai multe cercetari epidemiologicearata ca la populatiile unde usturoiul intra in dieta zilnica, exista un risc mult diminuat dedezvoltare a cancerului de colon si de stomac.Doza de usturoi consumata este de minimum 2 catei pe zi. 
Cancerul de esofag si laringe
- Cercetatorii de la Nanjing Cancer Institute dinChina au comparat incidenta cancerului la cateva mii de oameni care consumau 1-2 catei deusturoi zilnic cu cea in randul celor care consumau usturoi cel mult o data pe luna. Rezultatelestudiului indica faptul ca primul lot de subiecti au prezentat cu 69% mai putine cazuri de cancerfata de lotul doi. Interesant este ca la cei care consuma si ceapa pe langa usturoi, rata imunitatiila aceste forme de cancer ajunge pana la cifra record de 83%. 
Cancerul de rect
- un colectiv de medici americani de la Universitatea Carolinade Nord a analizat mai multe studii realizate pe consumatorii constanti de usturoi. In raport searata ca un consum regulat de usturoi reduce riscul cancerului de colon si de rect cu 10% (lacei care consuma preponderent carne) si cu pana la 50% (la cei care, pe langa faptul ca suntconsumatori de usturoi, au si o dieta preponderent vegetariana, cu multe cruditati). 
Gripa
- trei-patru catei de usturoi consumati zilnic reduc cu cel putin o treime sanselede a ne imbolnavi de gripa in timpul unei epidemii, arata studii facute de medicii israelieni.
1 / 2

Activity (9)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
klim777 liked this
Doina Iliescu liked this
ponorel liked this
lya2008 liked this
zamf27 liked this
tamara_constantin liked this
tamara_constantin liked this
drnaturadan9268 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->