Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
4Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Vámpírakademia 5

Vámpírakademia 5

Ratings: (0)|Views: 323 |Likes:
Published by EM69full

More info:

Published by: EM69full on Jan 23, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/01/2013

pdf

text

original

 
 
 
2
RICHELLE MEAD
VÁMPÍRAKADÉMIA 5.
 
SPIRIT BOUND
Rajongói fordítás
 
Fordították:
 SrekuciKiscsillagBejja
Léna
 Reeka
Tünde
 Szerkesztette:NegraAngyal
Könyvrajongók 
 2010.
 
3
Egy
(fordította: Srekuci)
 
 Nagy különbség van a halálos fenyegetés és a szerelmes levél között – 
 
még ha az aszemély, aki a halálos fenyegetést írja, azt állítja, hogy szerelmes beléd. Természetesen aztfigyelembe véve, hogy egyszer megpróbáltam megölni valakit, akit szerettem, talán nincs jogom ítélkezni.
 A mai
levelet tökéletesen időzítették, nem mintha mást vártam volna. Négyszer olvastam eleddig, és habár késében voltam, nem tudtam mit tenni, elolvastam ötödször is.
 Én legdrágább Rose
-om!
 Egyik hátránya a sok közül annak, hogy felébresztettek, hogy nincs már szükségem alvásra. Ez elég nagy kár, mert ha álmodhatnék, tudom, hogy rólad álmodnék. Az illatodról álmodnék,és a sötét hajad selymes érintéséről az ujjaimon. A bőröd puhaságáról álmodnék, és az ajkaid vadságáról csókjaink közben.
 
 Álmok nélkül a saját képzelőerőmre kell hagyatkoznom – 
 
ami majdnem ugyan olyan jó. El tudom képzelni az egészet tökéletesen, és azt is, milyen lesz, ha elveszem az életedet a világtól. Ez egy olyan dolog, amit sajnos meg kell tennem, de te tetted szükségszerűvé a döntésemet.
 Az
 , hogy visszautasítottad, hogy csatlakozz hozzám az örök életbe és szerelembe, nem hagymás választást, és nem engedhetem meg, hogy valaki, aki olyan veszélyes, mint te, életbenmaradjon. Emellett, még ha erővel ébresztenélek is föl, akkor is annyi ellensé
ged van a
 strigák közt, hogy az egyikük biztos megölne. Ha meg kell halnod, akkor az az én kezem által történjen. Ne másé által.
 
 Ennek ellenére, remélem, jól megy majd ma a végső próbád – 
 
nem mintha szükséged lenne jókívánságokra. Ha tényleg végig csináltatják veled a próbát, akkor az csak időpazarlásmindenki részéről. Te vagy a legjobb a csapatban, és ma estétől viselni fogod az ígéret jelét.Természetesen ez azt jelenti, hogy sokkal nagyobb kihívást fogsz jelenteni, ha újra találkozunk  – 
 
amit egyébként teljes mértékben élvezni fogok. És újra fogunk találkozni. A vizsgád után ki fogsz kerülni az Akadémiáról, és amint avédvonalakon kívülre érsz, megtalállak téged. Nincs olyan hely ezen a világon, ahováelbújhatsz előlem. Figyellek téged.
Szeretlek:
 
 Dimitrij
A „jókívánságai” ellenére nem találtam valami lelkesítőnek a levelet, és miközben kifelésiettem a szobámból, az ágyamra dobtam azt. Azon voltam, hogy a szavai ne jussanak elhozzám, habár az szinte képtelenség, hogy ne akadjak ki egy ilyen dologtól.
 
 Nincs olyan hely
ezen a világon, ahová elbújhatsz előlem.
 
 Nem is kételkedtem ebben. Tudtam, hogy Dimitrij
-
nek vannak kémjei. Mert régi tanárbólszeretővé, majd abból gonosz, élőhalott vámpírrá vált, és ezzel együtt egyfajta vezető is lettköztük – 
 
amit én
 
gyorsítottam fel, mikor megöltem az előző főnőkét. Azt gyanítottam, hogy a

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->