Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
36Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Shkrimi akademik III

Shkrimi akademik III

Ratings: (0)|Views: 4,512 |Likes:
Published by Stella Krusha

More info:

Published by: Stella Krusha on Jan 31, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/11/2013

pdf

text

original

 
UNIVERSITETI
FAMA
Shkrimi akademik
:Bazat e teknikës sëshkrimit akademikSllajdet III
Mësimdhënësi: M. sc. Kristë SHTUFI
 
2 K.
Shtufi: Shkrim akademikProgrami semestral
I Tetor Hyrje, prezantimi i programit
II Tetor Ƕështë puna shkencore?
III Tetor Cilësitë e punës shkencore dhe veçoritë e një vepre të mirëshkencore
IV Tetor Enigma ±parashtrimi i problemit në punimin shkencor 
I Nëntor Ushtrimi I ±Hartimi i shtrimit të problemit shkencor 
II Nëntor Burimet dhe përdorimi i tyre ±Gjurmimi I
III Nëntor Burimet dhe përdorimi i tyre ±Gjurmimi II
IV Nëntor Ushtrimi II ±Gjurmimi i literaturës për një detyrë shtëpie
I Dhjetor Leximi i teksteve, të kuptuarit e tyre dhe dokumentimi i tyre
II Dhjetor Të shkruarit ±strukturimi i përmbajtjes
III Dhjetor Ushtrimi III ±Hartimi i një ndarjeje ose strukturimi
I Jan. Të shkruarit ±sjellja e punimit në formë I
II Janar Të shkruarit ±sjellja e punimit në formë II
III Janar Gjuha dhe stili i një detyre të shtëpisë
IV Janar Ushtrimi IV ±Introduktimi në një detyrë shtëpie
I Shkurt Citimi në një detyrë shtëpie
II Shkurt Diskutimi përfundimtar dhe kritika e kursit
 
K.
Shtufi: Shkrim akademikLiteratura:
ECO, Umberto: 2006.
Si shkruhet një punim diplome.
Tiranë: Dituria, ???.
SHAMIQ, Mid¶hat:2006.
Si shkruhet vepra shkencore.
Shkup: Logos-A, ???.
KADRIU, Zeqir [et al.](Përg.): 2006.
Shkrimi akademik.
Doracak për studentë të viteve të para. Tetovë: Universitetii EJL, ???.
MUSAI, Bardhyl: 2004.
Si të shkruajmë ese.
Tiranë:Qendra për Arsim Demokratik, ???.
BOCE, Elona: 2004.
Si të shkruajmë një punim kërkimor.
Tiranë: Qendra për Arsim Demokratik, ????.
NISHKU, Majlinda: 2004.
Si të shkruajmë.
Proçesi dheshkrimet funksionale. Tiranë: Qendra për ArsimDemokratik, ????.

Activity (36)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Sebastjan Mjekaj liked this
Sebastjan Mjekaj liked this
Mani Hajrizi liked this
urbanlegende liked this
Përparim Zeka liked this
mano212 liked this
Besarta Imeri liked this
Samire Hoti liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->