Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
8Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Tarot - Semnificatia Arcanelor Minore

Tarot - Semnificatia Arcanelor Minore

Ratings: (0)|Views: 243|Likes:
Published by Nane Dragos

More info:

Published by: Nane Dragos on Mar 03, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/18/2013

pdf

text

original

 
TAROT - Semnificatia cartilor -Arcanele Minore
Batele
Cuvant cheie: creativitateBata (bastonul sau bagheta) este elemental pasiunii,al ideilor, al avansarii, cresterii, si progresului.Elementul care ii corespunde este focul (pasiunea).Indivinatie, bata arata ambitiile subiectului, cariera sicreativitatea. Reprezinta lucrurile pe care subiectul vatrebui sa le faca pe masura ce avanseaza in viata si isidescopera talente noi. Batele sunt carti ale actiunii.
Cupele
Cuvant cheie: emotieCupa este elementul emotiilor si este echivalentulelementului apa din astrologie. Cupele arata placerea,implinirea, fericirea si bucuria. De multe ori elevorbgesc despre viata noastra sentimentala, dar potsimboliza si umanitatea fiecaruia din noi. In plus,cupele fac referire la vise, puterile divinatorii si iluzii.
Spadele
 Cuvant cheie: actiuneSpada este elementul luptatorilor si al liderilor.Corespunde elementului zodical apa. Cartile de spadareprezinta ideile, curajul, autoritatea, agesivitatea,
 
puterea, ambitia si dorinta. Sabia poate fi folositapentru aparare sau pentru atac, deci o carte de spadapoate arata ca subiectul va ataca sau ca urmeaza sa fieatacat.
Monedele
Cuvant cheie: bogatieMoneda este elementul lucrurilor materiale,reprezentand atat corpul cat si cariera si bogatia.Elementul astrologic care corespunde sabiei estepamantul. Sabiile reprezinta cel mai adesea sanatateasi banii,dar si tot ce este legat de cariera, munca,noroc sau ghinion.
Numerele
Fiecare element este compus din carti numerotate dela 1 (Asul) la 10 si din patru carti de curte: Valetul,Cavalerul, Regina si Regele. In general, numerele serefera la subiectul in sine, in timp ce cartile de curteeprezinta influente din afara si persoane careinfluenteaza subiectul. In cazul Batelor, Cupelor siMonedelor progresul este logic. In schimb in cazulSabiilor, mai mult nu inseamna neaparat mai bine.
Asii
Cuvant cheie: inceputAsii reprezinta un nou inceput, sperante, vise sipotential succes. Cand urmeaza dupa alte carti, ei
 
arata creatie si implinire.
Doiarii
Cuvant cheie: decizieDoiarii arata o rascruce de drum. Trebuie luata odecizie. Interesele contrare trebuie echilibrate pentrua atinge armonia.
Treiarii
Cuvant cheie: triunghi.Cand triunghiul este pozitiv el este cea mai puternicastructura geometrica. Cand este negativ, devinesimbol al separarii.
Patrarii
Cuvant cheie: stabilitatePatrarii arata stabilitatea. Pentru un moment totul estenemiscat, solid, echilibrat. Poate sa fie vorba de ofundatie solida, pozitiva. Ca elemente negative,patrarii arata ceva ce refuza sa se schimbe.
Cinciarii
Cuvant cheie: problemaCinciarii arata ca exista o problema ce trebuierezolvata. Instabilitatea va aparea in viata subiectului.Astfel cinciarii mai mult pun intrebari, decat dauraspunsuri. O suparare in viata subiectului pare deneevitat.

Activity (8)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Simona Podaru liked this
georgemihail liked this
uriana47 liked this
Maier Irina liked this
uriana47 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->