Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
4Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
MONOGRAFIEcontabilaVGA

MONOGRAFIEcontabilaVGA

Ratings:
(0)
|Views: 176|Likes:
Published by sorin76n
PROIECT
MONOGRAFIE CONTABILA

SC. VITALIS GARDEN SRL vitalisgardenas@gmail

INFORMATOR :
FLEACA LILIANA PODOLEANU NICOLAE

CURSANT:
STAN SORIN NICOLAE

• I.1Domeniul de activitate ( studiu de caz fictiv deocamdata, caut finantare sa pot incepe in mod real activitatea) Sc Vitalis Garden SRL este o firma adepta a unei politici bine definite de creştere durabilă, bazată pe o dezvoltare permanentă şi selectivă a produselor si serviciilor sale. Sc Vitalis Garden SRL işi concentrează activitatea pe t
PROIECT
MONOGRAFIE CONTABILA

SC. VITALIS GARDEN SRL vitalisgardenas@gmail

INFORMATOR :
FLEACA LILIANA PODOLEANU NICOLAE

CURSANT:
STAN SORIN NICOLAE

• I.1Domeniul de activitate ( studiu de caz fictiv deocamdata, caut finantare sa pot incepe in mod real activitatea) Sc Vitalis Garden SRL este o firma adepta a unei politici bine definite de creştere durabilă, bazată pe o dezvoltare permanentă şi selectivă a produselor si serviciilor sale. Sc Vitalis Garden SRL işi concentrează activitatea pe t

More info:

Categories:Topics, Art & Design
Published by: sorin76n on Mar 05, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/22/2012

pdf

text

original

 
 
PROIECT
MONOGRAFIE CONTABILA
SC. VITALIS GARDEN SRLvitalisgardenas@gmail
INFORMATOR : CURSANT 
:
 
FLEACA LILIANA STAN SORIN NICOLAEPODOLEANU NICOLAE
 
I.1Domeniul de activitate ( studiu de caz fictiv deocamdata,caut finantare sa pot incepe in mod real activitatea)
Sc Vitalis Garden SRL este o firma adepta a uneipolitici bine definite de creştere durabilă, bazată pe o dezvoltarepermanentă şi selectivă a produselor si serviciilor sale.Sc Vitalis Garden SRL işi concentrează activitatea pe trei axemajore: - intretinere peisagistica,- comercilizare plante pentru dezvoltare gradini,- dezvoltarea si constructia sistemelor de irigat automatizate.Firma se bucură deocamdata de o imagine restransa in randulpopulaţiei, avand peste 10 clienti, deţinand o cota foarte mica din piataactivitatilor de gradinarit in scop peisagistic.
I.2 Tendintele existente in firma
Tendinte generale in urmatorii ani
-Inbunatatirea cunostintelor de management, folosirea noilor tehnologiiinformationale si a uneltelor moderne de gradinarit.-Desfasurarea activitatii in locatii din mai multe judete.-Folosirea de personal cu contract part-time si temporar.-Dezvoltarea unor noi relatii intre salariati bazate pe performanta sicrestere personala.-Inbunatatirea executiei planurilor strategice ale firmei.
I.3 Politica de Resurse Umane
O creştere pe termen lung nu se poate realiza fără oameni binemotivaţi, care comunică bine şi care au sentimentul iubirii de frumos. 
I.5 Misiunea firmei
Misiunea unei firme exprima ratiunea de a fi a acelei organizatii inraport cu principalii ei parteneri si clienti.Prin misiune este precizat specificul activitatilor de baza intreprinse defirma.La ora actuala, Vitalis garden, este la inceput de drum.
Ce face si incotro se indreapta?
Urmareste acapararea de noi teritorii si o cotade piata cat mai mare, ceea ce ar face ca firma sa fie lider de piata injudet. 
I.6 Planificarea strategica
Pentru a forma cea mai buna planificare strategica, firma are nevoie deobiective c
lare
cum ar fi faptul ca se straduieste sa ajunga lider depiata, nu outsider ,vizand sa introduca
 
in fabricatie noi produse deservicii si obtinerea unui profit anual de minim 10%.
 
II.Cultura organizationala
Profesionalismul este in centrul culturii noastre
.Vrem
să acceptăm provocările, vrem sa castigam increderea clienţilor nostrii.
Viitorul nostru este spiritul de echipă
Succesele se nasc din acţiuni collective si individuale. Diversificareacompetenţelor, experienţelor, constituie bogăţia noastră cea mai depreţ.
Inovaţia este starea noastră de spirit.
In fiecare zi inventăm şi ne adaptăm la situaţii noi, caracteristice uneilumi intr-o schimbare permanentă.Cele trei valori reprezintă "motoarele" destinate să imbunătăţeascăeficacitatea şi calitatea serviciilor noastre. 
II.1 Elementele culturii firmeiSlogan
“Cel ce poate deschide bobocul o face atat de simplu.Arunca o privire si seva plina de viata ii curge prin vene.La adeierea suflarii lui, floarea isi deschide aripile si leflutura in vant.Culorile rasar ca dorintele inimii, parfumul sau tradeaza unsecret dulce.Cel ce poate deschide bobocul o face destul de simplu.”TagoreSloganul unei firme (si al unui produs sau serviciu in general)contribuie decisiv la constituirea brandului. Motto-urile nu se schimbades - uneori niciodata - si sunt create de agentiile de publicitate inrelatie directa uneori cu valorile firmei. In general, un motto arecapacitatea de a pozitiona un produs pe piata,de a-i crea un segment, un target, un punct de plecare, o imagine inraport cu care vor fi judecate de catre clienti toate serviciile lansatesub brandul respectiv. Motto-urile sunt pozitive, induc o stare deprosperitate, seriozitate sau chiar putere.
Simbolul
In cazul Vitalis garden simbolul este o reprezentare grafica sicromatica, iar pentru firma aceasta transmite seriozitate ,potential, forta. Este sursa cromatica pentru ca o floare sa sedezvolte armonios.

Activity (4)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
Iulia Rusea liked this
silik liked this
Gabriela Elena liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->