Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Marius Ciocan - Un viitor sigur, astăzi

Marius Ciocan - Un viitor sigur, astăzi

Ratings: (0)|Views: 31|Likes:
Published by kingdomdesign
Predica din biserica Metanoia Timisoara in 13 martie 2011.
Predica din biserica Metanoia Timisoara in 13 martie 2011.

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: kingdomdesign on Mar 16, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/16/2011

pdf

text

original

 
Duminică Seara, Biserica Metanoia 13.02.2011
Un viitor sigur, astăzi
- Marius Ciocan
Iosua 2: 23-24
: 23.
“Cei doi oameni s-au întors, s-au coborât din munte şi au trecut Iordanul. Au venit la Iosua, fiul lui Nun, şi i-au istorisit tot ce li se întâmplase. 24.Ei au zislui Iosua: Cu adevărat, Domnul a dat toată ţara în mâinile noastre, şi toţi locuitorii ţării tremură înaintea noastră.” 
Viitorul nostru este sigur în mâna lui Dumnezeu.Cât la sută ar bifa Dumnezeu în dreptul tău, câtă încredere ai în El?Trebuie să credem că pe axa timpului lui Dumnezeu, există siguranţă.Nu uita că pe parcursul vieţii, Dumnezeu este cu tine şi îţi poartă de grijă.Nu uita că pe axa vieţii eşti doar un abur. Iar timpul trece.De ce uităm că suntem doar un abur?Oare chiar să nu ştim cu cine avem de-aface? Cu Făuritorul timpului!Ce i-a făcut pe oamenii aceştia care au uitat că Dumnezeu a fost cu ei, să ştie că Dumnezeu leva da Canaanul ?Noi avem de-aface cu un Dumnezeu al viitorului. Spre deosebire de noi, El a fost deja acolo.A avea siguranţă şi încredere este divin. El vrea să ofere siguranţă şi încredere asupralucrurilor care nu s-au întâmplat încă.Cum poţi să trăieşti un viitor sigur?
Uită-te în trecutul tău!
Uită-te la profeţiile care aufost spuse pentru tine! Cu siguranţă Dumnezeu a spul lucruri mari pentru tine!
Începe să acţionezi!
Acesta poate fii un factor bun! Nu uita ce ţi-a promis!Atunci când te-ai uitat la ce a făcut Dumnezeu în viaţa ta,
îţi va consolida încrederea!
Tu eşti acolo unde Dumnezeu îşi desfăşoară un plan cu tine!Cel mai magnific plan a lui Dumnezeu a fost în Isus Christos.Pe axa timpului lui Dumnezeu, tu ai devenit un abur veşnic datorită lui Christos.Viaţa noastră se desfăşoară pe axa timpului lui Dumnezeu. Pune-te acolo!Pe axa aceasta întâmpinăm şi bucurii şi probleme, dar viitorul lui Dumnezeu pentru mineeste fantastic! Acel viitor este astăzi, aici! Crede în El!Singurul care poate să desfăşoare un plan magnific în viaţa mea este Dumnezeu, iar eu măîncred în El.Dobândeşte un nou nivel de încredere şi începe să trăieşti un viitor fericit! (Ieremia 29:11)Trebuie să ştii că viitorul lui Dumnezeu pentru tine este DA, este diferit, arată bine, estrălucitor, e fericit.Indiferent de situaţia pe care o trăieşti, pe axa timpului ai devenit un abur veşnic.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->