Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Contoh Teks Pawartos Bahasa Jawa

Contoh Teks Pawartos Bahasa Jawa

Ratings: (0)|Views: 430 |Likes:
Contoh teks pawartos bahasa jawa
Contoh teks pawartos bahasa jawa

More info:

Categories:Types, School Work
Published by: iyandri tiluk wahyono on Apr 03, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/12/2014

pdf

text

original

 
Tempat Pembuangan Sampah Akhir 
, Ngablak, Sitimulyo, Piyungan, Bantul dipunbikak wiwittaun 1996. Papan ingkang reged lan ngganda kasebat tumraping tetiyang ing sakiwatengeningTPA pranyata boten ndadosaken perkawis menapa-menapa, kepara mujudaken papan ingkangngrejekèni. Ing wekdal sakawit, sakdèrèngipun TPA menika dipunbikak, kawontenaningmasyarakat ing sakiwatengening papan kasebat mrihatosaken. Nanging sasampunipun TPAdipunbikak, panggesanganing warga mbaka sekedhik saya mindhak saé awit ndayakaken uwuhing papan menika.Salah satunggaling warga masyarakat Ngablak, Ahyar, ugi nélakaken bilih sasampunipun TPANgablak dipunbikak, kios ban lan tambal banipun ugi saya ramé. Kejawi menika, warga ingsakiwatengen ugi saged pidamel pados rongsokan uwuh menapa déné ngingah lembu, saénggapanggesanganipun saya mindhak.Para warga ing sakiwatengening TPA sewaunipun boten mangertos menawi uwuh menikawonten pangaosipun. Sasampunipun kathah tetiyang saking sajawining rangkah pados rongsok ing papan kasebat, para warga nembé gumregah tumut pados rongsok lan pranyatapanggesanganipun ugi saya saé.INTAN PUTRI SUNDARI12/ XI IPS 2

Activity (3)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->