Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
16Activity

Table Of Contents

Figura 1. Pozicioni që mund të mbani gjatë paralindjes
Figura 2. Fazat e lindjes
Figura 4. Bebi ndihet shumë mirë në gjirin e nënës
Figura 5. Mbani me kujdes kokën dhe qafën
Figura 6. Si ta ndërrojmë panolinën
Figura 18. Njeh veten në pasqyrë
Figura 19. Luan vetëm zakonisht
Figura 20. Ka interes të shikojë të tjerët kur shkojnë në tualet
Figura 21. Eksploron gjithçka
Figura 24. Mund t’u lexojë të tjerëve për të shpjeguar figurat
Figura 25. Mësojini ngjyrat
Figura 26. Uluni për të ngrënë së bash- ku vaktet e bukës
Figura 27. Përfshijeni fëmijën në gatimin e ushqimeve
Figura 29 . Lodra që nxisin kri- jimtarinë dhe imagjinatën
Figura 31. Lërini djemtë dhe vajzat të provojnë të gjitha aktivitetet
Figura 32. Muzika ndihmon zhvi- llimin e shëndetshëm
Figura 33. Shpërthimet e zemëri- mit dhe fëmija
Figura 34. Karrige sigurie me fy- tyrë përpara
VIZITA TEK PEDIATRI
ZHVILLIMI SOCIAL
Si të dalloni një ankth nate nga një terror nate
Karakteristikat e rritjes dhe të zhvillimit
ZHVILLIMI NJOHËS DHE I PERCEPTIMIT
Këshilla për prindërit dhe kujdestarët
Karakteristikat e të lindurit të parë
Ndryshimet në jetën e fëmijës
Figura 35. Frymëmarrja artificiale për foshnjat
Figura 36. Hapini rrugët e frymë- marrjes (njëlloj si te foshnjat)
Figura 37. Masazhi i zemrës tek foshnja
Figura 38. Goditje në shpinë Goditje në kraharor
Figura 39. Goditje në shpinë Goditje nga përpara
Figura 40. Shoku elektrik
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
RRitja e femijes liber

RRitja e femijes liber

Ratings: (0)|Views: 4,137|Likes:
Published by jonilardi

More info:

Published by: jonilardi on Apr 06, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/30/2013

pdf

text

original

You're Reading a Free Preview
Pages 11 to 58 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 69 to 208 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 219 to 331 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 342 to 502 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 513 to 530 are not shown in this preview.

Activity (16)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Mejdi Musliu liked this
7days liked this
Mejdi Musliu liked this
Emirjeta Kumnova liked this
Gresa Mirena liked this
Luigj Lora liked this
Barije Baroo liked this
Ava Masha liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->