Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more ➡
Download
Standard view
Full view
of .
Add note
Save to My Library
Sync to mobile
Look up keyword
Like this
2Activity
×
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
ngabodor

ngabodor

Ratings: (0)|Views: 777|Likes:
Published by amank
Kumpulan Humor sunda anu ngakak pisan...ti bobodoran sunda ketawa.com
Kumpulan Humor sunda anu ngakak pisan...ti bobodoran sunda ketawa.com

More info:

categoriesTypes, Speeches
Published by: amank on Apr 07, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See More
See less

09/15/2012

pdf

text

original

 
5Orang Jawa dengan menggunakan bahasa sunda tetapi logatnya memakai bahasa Jawabercerita kepada Orang Sunda tentang mimpinya di malam Jum'at.Orang Jawa : "Mas abdi wengi ngimpenOrang Sunda : "ngimpen naon mas?"Orang Jawa : "Ngimpen bobo jeung nu geulis."Orang Sunda : "Kumaha dina jero impenannana?"Orang Jawa : "Pokona endah pisan ngan pas abdi gugah nu geulis teh hento aya, pan abdi teh kesel ah abdi teh bobo deui we."Orang Jawa : "Eh ngimpen deui."Orang Sunda : "Bari kerung, ngimpen naon deui mas?"Orang Jawa : "Ngimpen gaduh acis seueur pisan. Pas abdi gugah dicabakan dina pesak calana, acisna hento aya ah abdi teh kesel bobo deui we."Orang Jawa : "Eh abdi ngimpen deui"Orang Sunda : "Ngimpen naon deui mas?"Orang Jawa : "Ngimpen ee"Orang Sunda : "Kumaha tah?"Orang Jawa : "Pas abdi gugah, dicabak teh aya ee teh. Hahahahahahaha...."Si Encep budak kelas opat SD keur gundem catur jeung bapana.Encep : "Pa, Encep enjing bade ulangan Matematika. Pami Encep kenging peunteun 10, bapa bade masihan naon ka Encep?"Bapa : "Bapa bade masihan duit saratus rebu..!"Encep : "Alim ah saratus rebu mah, sarebu wae nya, Pa?"Bapa : "Naha, Cep?"Encep : "Saratus rebu mah cape ngetangna.."Aya saurang ibu-ibu tumpak angkot, tina dandanana mah siga guru SD eta teh, diukna angkot di hareup gigireun supir. Bari ngadagoan angkotna pinuh, supir tuluynanya ka ibu-ibu eta.Supir : "Dupi ibu ngawulang di SD?"Bu Guru : "Muhun"Supir : "Ngawulang Seni...?"Bu Guru : "Sanes"Supir : "Agami...?"Bu Guru : "Sanes..."Supir : "Ngawulang naon atuh..?"Bu Guru : "Ngawulang Bahasi....!"Supir : "Ooo...hh..!" Ceuk supir bari nincak gas.Hiji poe leuweung nu sakitu legana kaduruk nepi ka cai ge garing bakating ku panasna seuneu. sasatoan kabeh mencar kalabur kaluar, teu nyesa hiji hijieun acan.Sanggeus kahuruan tinggal haseupna tina jeuro guha kaluar indung jeung anak maung.
 
"Ma..aden lapar" anak maung ka indungna"Nya ke urang..." can ge beres nyarita, ti tukangeun kaluar oge uncal ti jeuro guha, singhoreng uncal jalu nu ngilu nyumput."Ma itu uncal..udag ma aden hayang daging uncal" anak maung rada ngagareuwahkeunindungna anu reuwaseun.Indung maung teu talangke langsung luncat ngudag eta uncal.Uncal anu leuwih leutik leuwih lincah tibatan maung, ngan satarik tarikna ge sato nu geus nahan lapar jeung hawa panas duanana beuki laun, ngan sakadang uncal gancang manggih jalan manehna lulumpatan ngaliwatan tangkal kai nu rekep, maung bati ku nafsu teu bisa newak bae beunang kadeoh, manehna muru uncal ngan..awak maung tungtungna nyelap na sela tangkal.Kanyahoan maung teu bisa ojah, uncal nguriling balik deui. abong jalu sanajan uncal boga pikiran cabul."Ah..bae sagalakna maung, da ti tukang mah angger we maung bikang" uncal ngomongsorangan. geus kitumah maung teh diopi ku uncal. geus beres uncal terus lumpatdeui bari heheotan..(aya kituh uncal nga heot).Geus bisa leupas maung balik deui ka anakna."Ma...ma..kumaha SI UNCAL teh beunang...mana ma..aden lapar.."Indung maung kadon jamutrut ka anakna " eh...ari maneh tong susa sisi PAPIH kituh!!!" bari ngaleos.Kacaritakeun Solihin budak anu butut boga babaturan ngarana Ii nu kasep jeung Ginda nu super cool. Di hiji waktu barudak nu tilu eta ulin ka tempat latihan TNIangkatan udara terjun payung.Ii : "heh ihin, abi rek nanya ka maneh. Majar maneh teh pinter lin?"Solihin : "rek nanya naon maneh? Naon wae pertanyaannana pasti ku kuring mah kajawab." ( sabari masang wajah anu balaga. Padahal mani geuleuh gaya na teh)Ginda : "bener hin maenya the master teu bisa ngajawab" (bari semu ngaledek)Solihin : "heueuh bener"Ii : "kieu hin, urang rek nanya. Mana nu bener ? "terjun payung teh terjun makepayung" atawa "terjun payung teh terjun make pa" "sok jawab mana nu bener. Kapanan maneh teh pinter"Ginda : "sok hin jawab. Ulah lobah mikir"Solihin : "gampang atuh eta mah. Nya nu bener mah atuh terjun payung teh terjunmake payung. Kumah benerteu?â

Ii + ginda: "wah ihin, maneh bener pisan. Bener bener bener goblok gebloh teu katulungan matak ge sakola meh rada ngarti seutikmah"(sabari seuri cacarawakan)Solihin : "naha uing salah kitu"(sabari mikir)Ginda : "geus ayeuanamah, supaya maneh yakin mana jawaban nu bener. Ayeuna urang
 
terjun payung. Maneh terjunna make payung. Urang jeung si ii make parasut"Solihin : "hayu. Ke keheula lamun urang terjun tina kapal atuh meureun koidâ

"Ii + ginda: "pikiran we olangan. Da moal nyaho ari can di ajaran mah"Solihin : "?@#??!%%!#~`"Hiji mangsa si sueb indit ka bandung naek bis.Maklum,na bis sok padedet ku muatan ari ges pinuhmah,nya si sueb teu kabagean jok kapaksa manehna nangtung.Keur anteng manehna ngalamun torojol aya copet kakarayapan kana pesak calanana,kabeneran pesak calana si sueb teh ges soeh(robek),trus manehna ngomong kieu,Sueb : "Sok sia rek maling naon?"Copet: "Heunteu mang,"Sueb : "Sok mending digorowoken copet,atawa mendingan tuluy usapan bobogaan aing."Copet: "..?@/???Ehm..."Mang Juned poe eta kadatangan tamu dulurna pak Kosim ti Jakarta, kabeneran manehna jeung pak Kosim boga budak saumuran kira-kira 5 taunan.basa mang Juned keur ngobrol jeung pak Kosim di teras imah, anakna keur uplek maen koleci jeung anak pak Kosim. Keur anteng maen koleci, ujug-ujug gejlo weh ayabangkong luncat ka deukeut barudak nu keur maen koleci, atuh barudak teh rareuwaseun.Anak mang Juned: "Ih, awas aya bangkong, aya bangkong"Anak pak Kosim : "Idih, ada kodok, ada kodok"Anak mang Juned: "Yeeh, tong di kodok, geuleuh"Atuh mang Juned jeung pak Kosim nu ngadengekeun sing cakakakHiji peuting si aki jeung si nini keur ngalobrol di kamar memeh sare.Aki : "Nini urang teh geus karolot,aki rek menta dihampura bisi aya kasalahan kaNini"Nini : "Ih aki sarua nini oge, urang silih hapura we atuh umur mah saha nu nyaho."Aki : "Sukur atuh ari nini rek ngahampura ka aki mah,sabab aki teh pernah salingkuh ka nini"Nini : "Kutan jeung saha aki?"Aki : "Eta jeung Si Edah tukang lotek tea,terus jeung Si Emeh anak Mang Sarkawi,malah jeung Si Icih oge nu dilebak ngalaman."Nini : "Nya ari aki geus ngaku mah bari jeung ngarasa kaduhung teu nanaon ki dihampura,tapi nini oge sarua geus pernah salingkuh."

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->