Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
6Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Ministria e Administrimit Lokal Ne Kosove

Ministria e Administrimit Lokal Ne Kosove

Ratings: (0)|Views: 182|Likes:
Published by Ideal Hoxha
Punim Kerkimor në Lëndën "E Drejta Administrative" me temën "Ministria e Administrimit Lokal Ne Kosove"
Punim Kerkimor në Lëndën "E Drejta Administrative" me temën "Ministria e Administrimit Lokal Ne Kosove"

More info:

Published by: Ideal Hoxha on Apr 20, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/09/2014

pdf

text

original

 
 
“ 
 Punim Kërkimorë” Lënda : E Drejta Administrative
Tema :
 
 Ministria e Admistrimit të Pushtetit  Lokal në Kosovë 
Mentor. Fadil Zendeli Punoi:Ass: Besa Kadiru Ideal Hoxha 115376  
Tetovë 2010 
 
 
 PERMBAJTJA
1.Permbajtja…………………………………………………22.Hyrje…………………………………………………………33.Misioni i MAPL – së………………………………………44.Qëllimet… …… … …… … …… … …… … …… … …… … ……45.Struktura organizative e MAPL – së……………………56.Organograme………………………………………………6,77.Plani i veprimit për zbatimin e decentralizimit…… ……88. Qeverisja Lokale dhe Decentralizimi…………………..99.Gjendja aktuale e pushtetit local… …… … …… … …… …1010.Material i perdorur………………………………………11
 
Hyrje
Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal është themeluar me Rregulloren eUNMIK-ut 2004/50, me 04 dhjetor 2004.Përgjegjësitë e Ministrisë janë përcaktuar me Rregulloren e UNMIK-ut 2001/9mbi Kornizën Kushtetuese për Vetëqeverisje të Përkohshme në Kosovë, KREU 5Pika2, si dhe me Rregulloren e UNMIK-ut 2005/15, të datës 16 Mars 2005, për ndryshimin e Rregullores 2001/19 mbi Degën e Ekzekutivit të IPVQ-ve nëKosovë. Nga 04 dhjetori I vitit 2004 deri më 08 janar 2008, Ministrinë eAdministrimit të Pushtetit Lokal e udhëhoqi z. Lutfi Haziri. Nga 08 janari 2008Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal udhëhiqet nga Ministri Sadri Ferati.Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal është strukturuar në mënyrën që tëfunksionojë në formë efektive në ushtrimin e përgjegjësive konform legjislacionitnë fuqi, për të realizuar mandatin e vet. Aktiviteti politik I Ministrisë udhëhiqetnga Ministri z. Sadri Ferati, ndërsa Stafi civil i Ministrisë udhëhiqetnga Sekretari i Përhershëm z. Besnik Osmani. Ministria e Administrimit tëPushtetit Lokal numëron gjithsej 83 punëtorë, 8 prej tyre janë staf politik ndërsa75 staf ekzekutiv.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->