Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
4Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Reportatge Londres Jessica

Reportatge Londres Jessica

Ratings: (0)|Views: 659|Likes:
Published by sesbadalona

More info:

Published by: sesbadalona on May 15, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/13/2014

pdf

text

original

 
Jessica 15-05-2011
REPORTATGE LONDRESPRIMER DIA:
El primer dia, quan vam arribar a Londres, vam deixar les maletes a l'hotel ivam anar a dinar. Després vam fer un tomb pel Hide Park i vam tornar a l'hotelper instal·lar-nos.Per la tarda vam anar caminant fins aOxford Street, que és un carrer amb moltesbotigues, i després fins a Picadilly Circus id'allà al pub on sopàvem.Quan vam acabar de sopar vam anarcaminant fins l'hotel.
SEGON DIA:
El segon dia pel matí vam anarcaminant fins al BritishMuseum. Quan vam sortir delmuseu vam anar fins a un PizzaHut i allà vam dinar.Per la tarda vam anar a laNational Gallery i després alCovern Garden.
 
Més tard vam anar al pub on sopàvem i vam veure el partit de futbol del Barça-Madrid, que per cert, va guanyar el millor (o sigui el Barça) :D .
TERCER DIA:
El tercer dia vam anar a veure el canvi de guàrdia al Palau de Buckingham.Després vam continuar caminant fins l'Abadia de Westminster i el Parlamentamb el Big Ben.Més tard vam buscar un lloc on dinar i després de dinar vam anar fins elLondon Eye i hi vam pujar.Per la tarda vam estar per Trafalgar Square i Picadilly Circus. Per allà estava elpub on sopàvem. Després de sopar, cap a l'hotel caminant.
 
QUART DIA:
El quart dia al matí vam anar amb metro fins el Museu de Ciències Naturals.Després de veure aquest museu, vam anar caminant fins el Museu de la Ciènciaque estava a cinc minuts del de les Ciències Naturals.Per allà vam dinar i després de dinar vam anar amb metro fins el museu de ceraMadame Tussaud's.Per la nit vam anar fins a la Torre de Londres i el pont de la Torre.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->