Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
47Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Teoria Unificata a Campurilor

Teoria Unificata a Campurilor

Ratings: (0)|Views: 3,915 |Likes:
Published by adrianaadia

More info:

Published by: adrianaadia on Jun 01, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/22/2013

pdf

text

original

 
Steaua lui David
in interiorul uniu cerc = un cerc cu dubla polaritate in interiorul acesteia.
Ce este infinitul ?
Aveti posibilitatea sa impartiti infinitul in limita unui cerc. Fiecare dintre celulele noastre au unPotential nelimitat si sunt conectate cu totlul. Totul contine 99,9999% spatiu, inclusiv noi insine, obiectele de mobilier,planetele, etc. Acest lucru se datoreaza faptului ca un Atom contine 99,9999% spatiu. Cu alte cuvinte, Universul esteconectat printr-o forta nevazuta.Cele doua infinitati din Fizica :1) Infinitatea unor cantitati mici [ infinit mai mica]2) Infinitatea mare [ infinit mai mare]Daca totul vibreaza in VID, rezulta VIDUL nu poate sa fie gol...!?Noi creem propriul nostru camp gravitational, atunci cand forta gravitationala si Spatiu-Timp tind spre Singularitate.
Templul Mayas din Chichen--Iza
Calcule complexe au fost utilizate pentru a construi acest templu. Majoritatea Piramidelor sunt aliniate in functie dediferite evenimente Astrologice. Legendele spun ca rocile folosite la constructie au fost taiate cu unelte din cupru, fiindtransportate pe busteni de copaci (prin rulare pe acestia), acestia fiind transportati asa peste munti si distante lungi,pentru ca pe urma sa fie folosite la constructia Templului.De ce geometria constructiilor din Piramide este peste tot aceeasi ? Acestia stiau ceva despre structura fundamentala aVidului.Cand a citit "Misterele Piramidelor din Mexic", Nasim a observat imaginea unui tetraedru intr-o sfera, gandind ca aceastareprezinta adevarata geometrie, cea a realitatii .Piramida este situata la 19,47122064 grd latitudine.
 
In Mexico City, toate templele sunt asezate in asa fel incat descriu orbitele Sistemului Solar, inclusiv Pluto si Neptun.Pluto nu a fost descoperit, decat la inceputul anilor 1900.Cum au stiut ei acest lucru ? Aceeasi matematica (calcule) este folosita in toate masuratorile, cu o sfera si un tetraedruinclus in aceasta
Vectorul Tropic
- atunci cand spatiul negativ este luat in calcul in interiorul unui tetraedru, se formeaza un octoedru,despre care Nasim a crezut ca reprezinta genomul farmarii Universului, dar acesta nefiind polarizat si-a dat seama catrebuie sa existe 2 conditii care sa fie cuprinse in ecuatie. Atunci cand a inclus totul intr-o sfera si apasat inspre interior,s-a format Steaua lui David in interiorul unui cerc.Echilibrul vectorial este atunci cand toate punctele sunt la distante egale unul fata de celalalt, precum si fata de centru.Un tetraedru are 12 vectori din centrul sau de echilibru si 24 in total. Numerele 12 si 24 se gasesc in majoritatea textelor antice.
"Crop Circles": Ce trebuie sa stim ?
Unul dintre primele astfel de cercuri a fost format din tetraedre, in forma de fulg de nea ( deaspra dealului din Silbury,Avebury, Wiltschire Anglia 23-07-1977). Cateva saptamani mai tarziu s-a observat un alt cerc, doua figuri formate dintetraedre, in forma de fulg de zapada, cuprinse unul in celalalt.
 
Cel mai important "Crop Circle" vazut vreodata ( mai sus de Winterbourne Basset, Wiltshire Anglia 1995) : reprezentarea2D a unu vector de echilibru 3D. Adunate impreuna, semnifica genomul vietii.
ADN :
o celula de ADN contine aproape 1,8 m de informatie, conform Genome Project. Daca punem toate celulelenoastre una langa alta, am putea sa inconjuram Pamantul de 5 milioane de ori.
Codul Binar: am fost contactati.

Activity (47)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
waltdisne liked this
marcelionescu liked this
Dumitru Stefan liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->