Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more ➡
Download
Standard view
Full view
of .
Add note
Save to My Library
Sync to mobile
Look up keyword
Like this
1Activity
×
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
17 Sekar Pupuh

17 Sekar Pupuh

Ratings: (0)|Views: 427|Likes:
Published by sausan_sarah

More info:

Published by: sausan_sarah on Jun 03, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, DOCX, TXT or read online from Scribd
See More
See less

06/03/2011

pdf

text

original

 
TUGAS SENI MUSIK DAERAH17 SEKAR PUPUH
NAMA: SARAH S.R. KELAS:X-101.
 
MASKUMAMBANG5 4 3 43 5 4 3 4 4 32 2 2A-duh i-bu na-ha te-ga ngan-tun ab-di2 3 4 5 43 43Teu a-can de-wa-sa2 1 5 5 5 5 54 512Ab-di sa-reng a-di a-di2 1 5 5 54 32 3 45Ma-les bu-di ka sa-li-raItu kusir bangun ambek ambek teuingTurun tina delmanKuda dipecutan tarikTeu aya pisan ras-rasan2.
 
SINOM4 3 2 2 2 2 21 234Ma-pag ba-le-bat ti we-tan4 3 2 2 2 2 2 2Ngabring leumpang nga ga-ri-dig2 3 4 5 5 5 5 5Ba-ru-dak rek sa-ra-ko-la5 4 3 43 5 5 54 512Ka-pi-reng pa-ting ha-ri-ring5 4 4 4 4 4 43Pa-heu la- heu-la ne-pi5 5 54 51 2 1 51 54Unggal I - suk geus nga-ba-ku3 45 5 5 5 5 5Ba-ri ga-ro-gon-ja-kan5 4 3 43 4 5 54 512Es-tu-ning sa-ru- ka a - ti2 2 21 234 4 4 4 4 4 3 51 54Sa-re-re- a ha-yang geu-ra di-a-la - jar3.
 
KINANTI2 2 1 1 1 1 1 54Ngantos-ngantos nu di Ban-dung5 5 4 51 2 1 51 21Ngumba-ra nyi-ar pa-nga-rti1 5 1 2 3 2 1 1Duh a-kang i-ra-ha mu-lang1 5 1 23 4 4 4 4Ab-di sa-reng a-di-a-di
 
4 3 2 2 2 2 1 23So-no ho-yong geu-ra te-pang4 4 4 32 2 2 12 2Kem-pel deu-i sa-bi-ha-riBudak leutik bisa ngapungBabaku ngapungna peutingNguriling kakalayanganNeangan nu amis-amisSarupaning bungbuahanNaon wae nu kapanggih4.
 
JURU DEMUNG3 4 3 45 5 4 34 32Han-ja-kal ab  di han-ja-kal5 5 5 5 5 4 35 12E-mut nu ka-pung-kur-pung-kur2 2 2 2 2 2 12 15E-mut nu ka-pung-kur-pung-kur2 2 2 123 21 23 2 12 15 (2x)Pun ba-pa nu nga-ping pun ba-pa (2x)3 4 3 45 5 4 34 32Ab-di ta-ra mi-ro-se-a5 5 5 5 51 345 1 512Ab-di kal-ah min-deng pu-ndungAyeuna kantun hanjakalSabada pun bapa ngantunTeu aya nu ngapingDa pun biang teu damanganKa saha abdi nyaluuh5.
 
LAMBANG3 3 3 5 5 4 12 1U-cing ha-yang ja-di jal-ma1 2 1 3 3 4 23 3Ha-yang pa-is la-uk e-mas2 2 2 2 2 3 21 1Sangkan teu di-gu-na-si-ka1 2 1 5 2 15 12 3Ku jal-ma di-tu-ding bang-satAsin hayang jadi jalmaSangkan ucing teu ngahakanMalah mun ucing ngabangsatRek digebah satakerna6.
 
WIRANGRONG2 2 2 2 2 2 2 21Ma-neh-na ka-ci-da teu-ing2 1 5 54 1 2 2 123Nge-dul ba-ri min-deng bo-los4 3 2 21 3 4 3 45Keur T-H-B ka-lah mu-mul5 5 5 5 5 1 3 45Nga-pal-keun di-pa-ke u-lin5 5 5 5 5 4 34 32Ra-pot-na re-a beu-reu-man
 
2 2 2 123 3 3 23 3Ma-neh-na teu na-ek ke-las7.
 
ASMARANDANA3- 3- 3- 3- 3- 2 15 12E-ling-e-ling mang-ka e - ling2 2 2 21 3 4 3 45Ru-ming-kang di bu-mi a-lam5 5 5 5 5 5 5 4+3Dar-ma wa-wa-ya-ngan ba -e5 5 5 5 1 5 12 2Ra-ga ta-ya pa-nga-wa-sa2 1 5 5 5 5 5La-mun ka-sa-sar lam-pah5 4 3 2 2 21 23 45Naf-su nu ma-tak ka-du-hung5 5 4 5 1 2 12 15Ba-dan a-nu ka-tem-pu-han8.
 
DURMA1 5 4 3 4 5 1 2 1 3 4 32Pa-ra pra-ju-rit A-mar-ta geus sa-mak-ta32 3 5 5 5 5 5Te-kad sa-ya-ga ju-rit3- 3- 2 1 51 2Ba-kal ma-ka-la-ngan2 1 2 1 2 1 5Ku-ra-wa mu-suh bang-sa23 4 5 5 5 4 3 2Pan ku-du gan-cang di-u-sir1 5 12 3 2Ti-le-mah en-dah32 3 5 5 5 5 5Nag-ri pu-pu-jan a-ti9.
 
MAGATRU1 5 4 3 3 3 4 5 1 5 43 3Hi-ji mangsa mang Ka-ba-yan da-gang bu-bur3 4 3 2 3 4 3 45Ce-nah rek da-gang ngu-ri-ling5 4 3 4-3 5 1 51 2Rek da-gang es tang-tu pa-yu215 12 3 3 23 3Bet hu-jan te-pi ka bu-rit5 5 4 51 2 2 12 15Da-gang ta-ya nu nga-wa-ro
y
 
Mang Kabayan isukna the dagang buburBubur kacang panas teuingSedeng poe matak tutungMang Kabayan rugi deuiTeu payu najan samangkok
y
 
Pagetona Mang Kabayan dagang terusBubur jeung es bet ngahijiSangkan sakalian nanggungMun hujan buburna larisMun panas es nu diboro

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->