Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
64Activity

Table Of Contents

ОСНОВНИ КОМПЈУТЕРСКИ ПОИМИ
КОМПЈУТЕРСКА ИСТОРИЈА
ВИДОВИ КОМПЈУТЕРИ
ГОЛЕМИ КОМПЈУТЕРИ
ПРИМЕНА НА КОМПЈУТЕРИТЕ ВО СОВРЕМЕНИОТ ЖИВОТ
ХАРДВЕРСКИ УРЕДИ КАЈ КОМПЈУТЕРОТ
ПЕРИФЕРНИ ХАРДВЕРСКИ УРЕДИ
ВЛЕЗНИ ПЕРИФЕРНИ УРЕДИ
ИЗЛЕЗНИ ПЕРИФЕРНИ УРЕДИ
ДЕЛОВИ ВО КУЌИШТЕТО
МЕМОРИСКИ УРЕДИ
СОФТВЕР
ВИДЕО ИГРИ
ОПЕРАТИВЕН СИСТЕМ
ЕЛЕМЕНТИ НА ОПЕРАТИВНИТЕ СИСТЕМИ
ЕЛЕМЕНТИ НА WINDOWS ОПЕРАТИВНИОТ СИСТЕМ
ЕЛЕМЕНТИ НА LINUX ОПЕРАТИВНИОТ СИСТЕМ
ФОЛДЕРИ И ФАЈЛОВИ
ПРОГРАМИ ЗА РАБОТА СО ФОЛДЕРИ
АКТИВНОСТИ СО ФОЛДЕРИ И ФАЈЛОВИ
ПОМОШНИ ПРОГРАМИ ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ТЕКСТ ТЕКСТ ЕДИТОРИ
РАБОТА СО ТЕКСТ ВО ПРОГРАМАТА ТЕКСТ ЕДИТОР
КАЛКУЛАТОР
ОБРАЗОВЕН СОФТЕР
ПРАШАЊА
МУЛТИМЕДИЈА ВО WINDOWS
SOUND RECORDER
VOLUME CONTROL
WINDOWS MEDIA PLAYER
WINDOWS MOVIE MAKER
МУЛТИМЕДИЈА ВО LINUX
ЈАЧИНА НА ЗВУК
СЛУШАЊЕ АУДИО CD-А
ПУШТАЊЕ АУДИО ФАЈЛОВИ
ПУШТАЊЕ НА РАДИО
ПУШТАЊЕ НА DVD ВИДЕО
ПУШТАЊЕ НА ВИДЕО ФАЈЛОВИ
СНИМАЊЕ НА АУДИО НА CD
КОМПЈУТЕРСКИ МРЕЖИ
ВИДОВИ КОМПЈУТЕРСКИ МРЕЖИ
ВЕБ СТРАНИЦА И ВЕБ САЈТ
ВЕБ ПРЕЛИСТУВАЧИ
ВЕБ ПРЕБАРУВАЧИ
ПОРТАЛ
ШТЕТНИ КОМПЈУТЕРСКИ ПРОГРАМИ
АНТИВИРУСНА ПРОГРАМА
ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА
РЕГИСТРИРАЊЕ НА КОРИСНИК НА ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА
ЕЛЕКТРОНСКО САНДАЧЕ И РАБОТА СО ЕЛЕКТРОНСКИ ПОРАКИ
КОМПЈУТЕРСКА ГРАФИКА
БИТ-МАПИРАНА ГРАФИКА
ВЕКТОРСКА ГРАФИКА
ПРОГРАМА ЗА ЦРТАЊЕ
КОРЕКЦИЈА НА ГОТОВА СЛИКА
БЛОКОВИ И РАБОТА СО БЛОКОВИ
ГЕОМЕТРИСКИ ТРАНСФОРМАЦИИ СО БЛОКОВИ
РАБОТА СО ГОТОВИ СЛИКИ
ПРОГРАМИ ТЕКСТ ПРОЦЕСОРИ
ЗАПОЗНАВАЊЕ СО ПРОГРАМАТА ЗА УРЕДУВАЊЕ НА ТЕКСТ
ПОСТАПКА И ЧЕКОРИ ПРИ КРЕИРАЊЕ НА ДОКУМЕНТ
ПИШУВАЊЕ НА ТЕКСТ
ФОРМАТИРАЊЕ НА ТЕКСТ
ПОСТАВУВАЊЕ РАМКИ
АКТИВНОСТИ СО СЛИКИ И ЦРТАЊЕ ГРАФИЧКИ ОБЈЕКТИ
НАБРОЈУВАЊЕ
ТАБЕЛИ
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
informatika_5_k1

informatika_5_k1

Ratings: (0)|Views: 8,449|Likes:
Published by rexh6165568

More info:

Published by: rexh6165568 on Jun 13, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/09/2013

pdf

text

original

You're Reading a Free Preview
Pages 5 to 66 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 71 to 115 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 120 to 162 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 167 to 202 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 207 to 208 are not shown in this preview.

Activity (64)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Aleksandar Simoski added this note
Напиши листа на неколку ученици одтвоето одделение како на сликата:1. Селектирај ги имињата на ученицитеи од лентата со алатки вклучи гонабројувањето сo броеви.2. Внеси три нови имиња во списокоткако на сликата на следниот начин:• Постави го курсорот на крајот од иметопосле кое треба да внесеш ново име.• Премини со Enter во нов ред. Сеприкажува слободен реден број заиспишување на новото име.Остана
Aleksandar Simoski added this note
згффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааагаааааааабббааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааагааафффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффггггггггггггг
Aleksandar Simoski added this note
згффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааагаааааааабббааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааагааафффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффффггггггггггггг
bore0057 liked this
Vanja Spirkovska liked this
aries4mk liked this
Hulija Akiova liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->