Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
6Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
23563854-Keresztszemes-09

23563854-Keresztszemes-09

Ratings:
(0)
|Views: 1,037|Likes:

More info:

Published by: Noémi Forgács-Popp on Jun 16, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/05/2013

pdf

text

original

 
2005. január • 2 évfolyam 1. szám (9.) • Ára: 790 Ft
 Kétfajta
 AJÁNDÉK- KÉSZLET 
M
INDENÚJSÁGBAN
1
KÉSZLET
!
 
G O B E L I N m e l l é k l e t t e l !
 Hagyományõrzõ  Hagyományõrzõ ÜnnepváróÜnnepváróGobelinGobelin Horoszkóp Horoszkóp
Nemzetek és kultúrák
 Kína
Nemzetek és kultúrák
 Kína
Bemutató
 Hardanger
Bemutató
 Hardanger
Kezdõknek
 Babakelengye
Kezdõknek
 Babakelengye
 
Hirdetés
 
3
Tisztelt Olvasó!
Szívbõl köszöntöm 2005-ben is velünk tartó ol-vasóinkat az év elsõ lapszámában! Reméljük, idénis velünk tartanak, és együtt egyre jobbá tehetjükmindannyiunk kedvenc magazinját. Ígérjük, hogyakárcsak tavaly, az újévben is igyekszünk csodála-tos és kedvükre való mintákkal elkápráztatni Önö-ket. Köszönjük a rengeteg levelet, fényképet,kérést, észrevételt és ötletet, mellyel tavaly elhal-moztak minket. Kérjük, idén is írjanak nekünk,kérjenek bátran, tervezzenek saját mintákat, ésosszák meg velünk hímzéssel kapcsolatos gondola-taikat.Az új év elsõ magazinjában azoknak a kedvében szeretnénk járni, akikmég jó néhány évig nem foghatnak hímzõtût a kezükbe: õk az egészen picibabák, akiket a család minden tagja nagy örömmel vár. Hozzájuk szól azÜnnepváró rovat négy babaköszöntõ képe, a kezdõknek szánt rovat sok kisbabáknak való mintája, és az útmutató képeslapjai, melyekkel a „frissen ér-kezett” csöppségeket köszönthetik barátok, rokonok.A felnõttekrõl, s fõleg a sárkánykedvelõkrõl sem szerettünk volna meg-feledkezni, ezért körüljártuk a képzelet e fura szüleményét minden oldal-ról, kedves és gonosz mivoltában. A Gyereksarokban még megszelídítettformában jelenik meg, de azért tudjuk, hogy valójában biztosan rosszbansántikál... Jó szemmel a világban alighanem sehol sem nézik õket, kivévea Távol-Keletet, ahol lényét pozitív tulajdonságokkal ruházták fel. Kreatívrovatunkban elmélyedhetnek velünk a keleti kultúrában, hiszen az Euró-pában is egyre kedveltebb feng shuiról lesz szó, azon belül is természetesena sárkányról – és a fõnixmadárról.Több olvasónk kérésére indított új rovatunkban a horoszkóp jegyeitdolgozzuk fel. A kínai horoszkóp mintái közül – kissé elfogultan – a sár-kányt választottuk az elsõnek, hadd legyen teljes a paletta. A hagyományoshoroszkópot sem hanyagoltuk el: elsõként az év elsõ jegye, a Vízöntõ kerültsorra kisebb és nagyobb változatban.Tovább folytatjuk a Bemutató rovatban múlt alkalommal elkezdetthardangersorozatot, melynek végsõ célja, hogy a következõ szám segítségé-vel minden szorgalmas érdeklõdõ elkészíthesse elsõ hardangerterítõjét. Agobelinminták mellõl ezúttal elhagytuk a történelmi áttekintést, hogy kicsit jobban elmélyedhessünk egy nem túl ismert fortély rejtelmeiben. Magazi-nunk továbbra is gazdagabb az Önök leveleivel, mintakéréseivel és sajáttervezéseivel, melyeket a Levelesláda rovatban találnak.Üdvözlettel:
Felelõs kiadó:
Direx Média Kft. 1106 Budapest,Fehér út 10. (FMV 8-as épület)Telefon: 260-1148Fax: 260-4869E-mail: direxmedia@direxmedia.hu
Fõszerkesztõ:
Székelyhidi Judit
Lapigazgató:
Démi Zoltán
Korrektor:
Angyal István
Fotó:
Marcsek Áron
Mintatervezõ:
Kis Glória
Gobelin rovat:
Baranyainé Kálmán Etelka
Munkatársak:
Aranyosi Zsuzsanna, Vass Gábor, KalmárZoltán, Venicz Áron, Bartha Barna,
i
Nyomdai elõkészítés:
Event Service
Nyomás:
Press + Print Kft.
Terjeszti:
Lapker Rt.
Hirdetésfelvétel:
Direx Média Kft. 1106 Budapest,Fehér út 10. (FMV 8-as épület)Telefon: (+36-20) 326-6987, fax: 260-4869
Elõfizetés:
Havi kiadványunk elõfizethetõ a szerkesztõségben,telefonon: 260-1148, faxon: 260-4869.Elõfizetési díj egy évre: 7900 forint.
 A hirdetések tartalmáért és a megjelente-tett fotókért felelõsséget nem vállalunk! Az olvasói levelek közlésének és rövidítésé-nek jogát a szerkesztõség fenntartja.
ISSN 1785-7147
Székelyhidi Juditfõszerkesztõ 

Activity (6)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
feiltsch liked this
Nikoletta Balogh liked this
Bmgy liked this
AndreaKoller liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->