Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Train de Trainer Summerschool 2011 | GO Amersfoort

Train de Trainer Summerschool 2011 | GO Amersfoort

Ratings: (0)|Views: 23|Likes:
Published by Huib Salomons
Train de Trainer Summerschool 2011 wederom georganiseerd en gegeven door GO-centrum uit Amersfoort. Een intensieve training om te leren trainen en omgaan met groepen in 2011.
Train de Trainer Summerschool 2011 wederom georganiseerd en gegeven door GO-centrum uit Amersfoort. Een intensieve training om te leren trainen en omgaan met groepen in 2011.

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: Huib Salomons on Jun 26, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/26/2011

pdf

text

original

 
 
Train de Trainer Summerschool
Dé Summerschool voor excellent trainerschap15 tot 21 augustus 2011
 
U bent heel deskundig op een bepaald gebied en u wilt die kennis met anderen delen.Misschien bent u gevraagd om kennis over te dragen.
Wist u dat
het uitdragen van uw eigen talenteen enorme stimulans is om verder te groeien?
 
Overdragen van kennis is een vak apart.
Een bijzonder vak. Een vak dat u kunt leren en een vakdat ook bijzonder leuk is om te beheersen. Train de Trainer is een training die er op gericht is u goedinzicht te geven in: uzelf als trainer, groepen en groepsdynamiek.De vaardigheden die u worden geleerd, zijn o.a.:het ontdekken van uw unieke missie in het trainersvak,het onderkennen van verschillende leerstijlen,het maken van een trainingsdesign,het herkennen van en omgaan met groepsontwikkeling,het programmeren van leerstof bij de cursisten,het coachend trainerschap uitstralen.U leert verder ook boeiende presentaties te geven, op bewust en onbewust niveau trainen,flexibiliteit en zelfvertrouwen ervaren en uitstralen, omgaan met moeilijke groepen en lastigecursisten.Aan het eind van de week hebt u een trainingsontwerp gemaakt. En dat is heel wat makkelijker,praktischer en leuker dan alleen een training te ontwikkelen.
GO - centrum voor Groei en Ontwikkeling
Theo Uden Masmanstraat 73813 ZE AmersfoortTel: 033-4802993Fax: 033-4806892Email: go-centrum@planet.nl
 
Train de Trainer Summerschool 2011 [ http://www.go-centrum.nl ] - 1 van 3
 
De opleiding Train de Trainer 
Doelen van Train de Trainer 
Als persoon bent u congruent met het leiden van een groep. U ervaart van binnenuit wat uw missieis. U straalt coachend leiderschap uit en maakt makkelijk contact met de groep. U hebt laagje voor laagje excellente trainersvaardigheden neurologisch in uzelf verankerd. Dit doet u via een innerlijkgroeiproces van zingeving en innerlijke groei. U behaalt uw persoonlijke doelstellingen.Velen zijn u al voorgegaan en de ervaring leert, dat deze trainingsweek inspirerend werkt.Lees meer in de Nieuwsbrief van GO centrum voor Groei en Ontwikkeling! 
 
Voor wie
Train de Trainer is bestemd voor startende en ervaren trainers, NLP Practitioners en NLP
 –
Masters,bij- en nascholers, teamleiders, sprekers in het openbaar en in-company trainers, managers,medewerkers op HR- afdelingen, therapeuten die werken met een groepsbenadering.Tevens voor ieder die lezingen geeft, een informatieavond voor cliënten houdt, voorlichting geeftover een bepaalde werkwijze, het inoefenen van sociale vaardigheden, het organiseren vanlotgenotencontact, bijvoorbeeld bij verliesverwerking.
Kortom:
Voor een ieder die wil leren zijn of haar kennis met passie over te dragen aan degeïnteresseerde luisteraar.
 
Door wie
Drs. Hanneke van Tienhoven en het trainersteam zullen met de GO zo kenmerkende deskundige enpersoonlijke benadering u en de groep als geheel coachen in de passie van het trainen.Deze training wordt gegeven in samenwerking met 
.De aanmelding is via 
.
Wanneer 
De week van
15 tot 21 augustus 2011
. De training wordt dagelijks gegeven tussen 09.00-18.00 uur,in drie blokken van 2 ¼ uur. Deze worden afgewisseld met twee ruime pauzes, naar vrije bestedingvoor de lunch, massages, er even uit gaan, het persoonlijk coachinggesprek of digitaal uitwerkenvan het eigen trainingsontwerp.
Verblijf 
In OKKN in Amersfoort zult u een magnifieke leerervaringtegemoet gaan. U kunt in dit centrum met grote tuin, dichtbij station Amersfoort, ontspannen leren.
Certificering
De Train de Trainer week wordt afgesloten met een examen en certificering.
Accreditering
SKB: Introductieavond 1 dagdeel/ 6 studie-urenSKB: Summerschool 7 dagen/ 20 dagdelen 50 CU/ 50 LU Totaal: 100 studie-uren
Train de Trainer Summerschool 2011 [ http://www.go-centrum.nl ] - 2 van 3

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->