Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
livenation01072011uutiskirje

livenation01072011uutiskirje

Ratings: (0)|Views: 8|Likes:
Published by Kerttu Vali
Live Nation Uutiskirje: Xzibit, Bo Kaspers Orkester, On The Beach, Guardia Nueva ym
Live Nation Uutiskirje: Xzibit, Bo Kaspers Orkester, On The Beach, Guardia Nueva ym

More info:

Categories:Topics, Art & Design
Published by: Kerttu Vali on Jul 01, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/25/2014

pdf

text

original

 
 Live Nationin tulevia tapahtumia
XZIBIT HELSINKIIN SYYSKUUSSA
Miljoonia myynyt hiphopin supertähti esiintyy Helsingin The Circuksessa perjantaina 9. syyskuuta.Xzibit on vuosien varrella tehnyt musiikkia ja kiertänyt muun muassa Dr. Dren, Eminemin ja Snoop Doggyn kanssa.Kuluvan vuoden huhtikuussa Xzibit julkaisi ´Urban Ammo 2´ -tupla-albumin, jonka hän sävelsi ja tuotti kokonaan itse.Monilahjakas sana-akrobaatti tunnetaan myös suositun ´Pimp My Ride´-ohjelman juontajana. Lisäksi mies on tehnytrooleja lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat 8 Mile ja xXx 2: The Next Level.Liput 15 euroa + mahd. toimituskulut>>> Liput myynnissä nyt!
Turun Linnan Juhlat tarjoaa:BO KASPERS ORKESTER JA JERRY WILLIAMS TUPLAKONSERTISSA
Pohjoismaiden suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Bo Kaspers Orkester ja Ruotsin rockin kuningas ja kummisetä JerryWilliams saapuvat konsertoimaan Turun linnan puistoon osana Linnan Juhlat -konserttien sarjaa tiistaina 23. elokuuta.Viime syksynä ´New Orleans´ -albuminsa julkaissut Bo Kaspers Orkester ja rock¶n¶rollin ilosanomaa ´More Dynamite´ -show¶llaan julistava Jerry Williams bändeineen nähdään konsertissa molemmat omilla seteillään.Liput 44-54 euroa + mahd. toimituskulut>>> Liput täältä!
Turun Linnan Juhlissa tangon huumaaGUARDIA NUEVA SOLISTEINAAN SILLANPÄÄ, PALO JA PIRTTIJOKI
Elokuussa Turun Linnan Juhlissa koetaan jotakin ainutkertaista, kun Turun linnan puiston kansallismaisema muuntautuuyhdeksi illaksi suomalaisten tunteiden näyttämöksi. Kansainvälisesti ylistetty Guardia Nueva -orkesteri hiooargentiinalaiseen tangoon kansainvälistä karismaa, unohtamatta rakastetuimpia suomalaisia tangohelmiä javiihdemusiikin klassikoita. Guardia Nueva -orkesteria johtaa Raimo Vertainen ja illan solisteina nähdään kaikkien aikojentangokuningas Jari Sillanpää, klassisen laulun taituri Mari Palo ja Gotan Projectin tyylisellä elektrotangollaan iltaaryydittävä Jonna Pirttijoki.Liput: 44-54 euroa + mahd. toimituskulut>>> Liput täältä!
Lisää On The Beach 2011 -esiintyjiä vahvistunut:MUKANA MYÖS PENDULUM DJ SET, CHEEK JA JARE & VILLEGALLE
Elokuun 15. päivä Hietaniemen uimarannan On The Beach -rantabileiden esiintyjäkattaus vahvistuu kolmella kovallanimellä. Lavalle nousevat Rihannan, Tinie Tempahin ja Santigoldin lisäksi Pendulum DJ Set, sekä kotimaisethuippunimet Cheek sekä Jare & VilleGalle. Esiintyjien välissä kuullaan dj-musiikkia.On The Beach on yhtä kuin koko päivän kestävät rantabileet, joissa yleisö pääsee nauttimaan biitsitunnelmasta jasuosikkiartisteistaan. Tapahtuma on ikärajaton, mutta täysi-ikäisille löytyy myös anniskelualueita. Hietaniemen uimarantaon kuin tehty festivaalipaikaksi: se on palvellut jo yli 80 vuotta uimarantana ja nyt siellä saadaan jälleen nauttia musiikistalive-esiintyjien ja dj:iden johdolla.Liput: 75 euroa + mahd. toimituskulut>>>Liput täältä!

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->