Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
cerita kedai kopi

cerita kedai kopi

Ratings: (0)|Views: 0 |Likes:
Published by Khairun Ainaa

More info:

Categories:Topics, Art & Design
Published by: Khairun Ainaa on Jul 03, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as ODT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/21/2014

pdf

text

original

 
Lirik Lagu Cerita Kedai Kopi - Malique Ft SalamIntro
(Malique)Terlalu banyak kena kopi, aku menyanyiditemani teko berasap dan bau wangiditemani cahaya malap dan lagu reggaehayati, salam(Salam)Masing-masing ada masalah sendirimasalah dunia, masalah peribadiluahkan jangan simpan dalam hati boleh cerita di kedai kopi
(Salam)Cerita kedai kopicerita kedai kopitiada hakim tiada saksicerita sensasi di kedai kopi (2x)[Lirik lagu on http://lirikami.blogspot.com/ ]
Verse 1
(Salam)Ada satu hero melayu, namanya rahsiadulu lepak tepi parit kampungsekarang lepak media massa
(Malique)
Asal boleh masuk tv, dia mesti buatawek tengok jambu, laki tengok meluatcitarasa makin besar otak makin ketat baru angkat berat sikit baju pun dah sendatay, jalan berkepak dengan awek romantis biasalah budak baru nak naik jadi artisay, jalan berkepak dengan awek romantis biasalah budak baru nak naik jadi artis jakun ke pelakon, jamban ke makan malamdinner show menyanyi, sorang pun tak fahamtapi datin muda tengok, geram dan sangkutdatuk outstation,apalagi angkutKorus
Verse 2
(Salam)I'm in the mood for lovesimply because you're near me
 
honey but when you're near mei'm in the mood yes i'm in the mood for love(Malique)Terima kasih rahsia diterimakalau sunyi lagi boleh main giladatin kena taruk, rahsia kemaruk makan boleh tapi jangan sampai kena lauk datuk pergi London lama, pucat bila balik  bini buncit sikit tau dia tak boleh naik datuk pergi London, dia pucat bila balik  bini dan anak percuma dah ada penyakitapa kesudahannya, apa yang terjadirahsia tinggal rahsia takkan masuk tv lagicerita sensasi dengar di kedai kopisetiap individu punya versi sendiri
Bridge
(Salam)Masing-masing ada masalah sendirimasalah dunia, masalah peribadiluahkan jangan simpan dalam hati boleh cerita di kedai kopiChorus
Verse 3
(Malique)Terlalu banyak kena kopi aku menyanyiditemani teko berasap dan bau wangiditemani cahaya malap dan lagu reggaehayati, rentak keluarga marleyhamba di belanda di tengah ibu kotatemanku Salam, dreadlocks bawah mahkotaanak perantauan yang punya citarasa Jamaicarindu nak dengar cerita kedai kopi Malaysiaaku cerita, dia ketawatak kering gusi, jatuh kerusidia pula bercerita tapi bukan tentang dia atau diadi Eropah orang bentang ideatopik-topik intelektual didiskusianjakan paradigma bila kena kopi peace, love and harmony, reggae sampai pagikeluar kedai kopi Amsterdam masih steadyChorus
Outro
(Malique)

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->