Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
3cofi

3cofi

Ratings: (0)|Views: 16|Likes:
Published by Loretta Nardai

More info:

Published by: Loretta Nardai on Jul 04, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/16/2013

pdf

text

original

 
3.fejezetAz nem lehet, hogy…..Robert szemszögeAz életem fenekestül felfordult az elmúlt időszakban. Az egyik pillanatban még egy államisuliban lógtam Los Angelesben a haverjaimmal, a másikban már New yorkban egy elit suli padjait koptattam egy csomó sznob ,divatmajom, eminens kis segg között.Mikor apám bejelentette , hogy odaköltözünk az új nőjéhez –akinek mellesleg még alétezéséről sem tudtam- enyhén szólva kiborultam. De ő erősen és ellentmondást nem tűreelvonszolt magával. Persze nem mintha lett volna más választásom hiszen az anyám elhagyottminket a születésem után. És ebből a kis csavarból következik a nők iránti hatalmas,,tiszteletem”. Amióta az eszemet tudom a nagyimon kívül az összes nőt csak játékszer gyanánt vettem igénybe. A legtöbbet egészen hamar meguntam, de akadt olyan is aki aszívemhez nőtt, de így vagy úgy egy dolog egészen biztos volt, mindegyik lapátra került.Fura módon ha én csajból lennék biztosan nem állnék le saját magammal. Nem értem alányok olyan pasik helyett akik szeretik és tisztelik őket, miért azokra buknak akik egyszer használatos papírzsepi módjára bánnak velük.De az én szénám addig áll jól ameddig ez így marad.Az újlakhely iránti háborgásom hamar elmúlt amikor megláttam , hogy milyen kecóbanfogunk élni. Nagyon puccos kis villa egy rendkívül drága környéken. Igaz , Los Angelesben is jobban éltünk az átlag embereknél, de ez annál százszor nagyobb szabású volt.Apu nőjében Samantában hatalmasat csalódtam….pozitív irányban. Egy a tizedik  botoxkezelése után lévő de még mindig ráncos pincsikutyás macára számítottam, ehelyett egy jófej és felszabadult , kedves ,látszólag plasztikai műtéten át nem esett háziasszonyt kaptam.Érkezéskor elnyomtam néhány poént , hogy felmérjem a jófej faktorát. A vizsgán átment méghozzá ötösre.Van egy lánya is . Ő kevésébe vevő a vicceimre viszont annál csinosabb. A neve Ashleyaranyos lány bár őszintén megvallva nem éri el az ingerküszöbömet. Kicsit zavarban vagyok ,az érzelmektől, amelyeket a szemében vélek felfedezni. Azt hiszem fülig belém zúgott. Nem akarok játszadozni vele , mivel már most úgy tekintek rá mint a húgomra, de kitűnőfegyvert adott az irántam táplált érzésekkel a barátnője felbosszantására. Nos igen Kristen ,,szexi lábú ,hosszú szőke hajú és szörnyen szemtelen” Stewart.A nagybetűsnő. Ha nem lenne ennyire idegesítő azt mondanám belé is tudnék szeretni…akár.Különös , hogy mennyire felcsigázott. Nem csak a csillogó kinézete fogott meg hanem arendkívüli titokzatossága . Mindig képes meglepni. Amikor először találkoztunk apámirodájában , egy buta csinibabának tartottam , akit csak a noteszomban szereplő listagyarapítására használtam volna..De hamar kibújt a szög a zsákból és be kellett látnom, hogy nehezebb eset mint gondoltam.A második koppanás pedig akkor ért amikor megláttam , hogy egy másik pasi szájábankotorászik nagy élvezettel aki nem mellesleg a barátja volt, Mike . Én csak Oregánónak hívom , úgy sokkal egyszerűbb meg persze szarkasztikusabb is.
 
Féltékeny vagyok arra a beképzelt hólyagra amiért egy ilyen női egyedet tudhat maga mellett. Nem vall rám a barátnő iránti irigykedés .Ájj le Pattinson az nem lehet , hogy te…..Nemsemmi esetre.***Új diáknak lenni kellemetlen. Minden felé kíváncsi tekintetekbe botlasz , és látod, hogy arrólsugdolóznak vajon miért költöztél ide. A legnehezebb feladatnak mégis a beilleszkedés bizonyult. Keményen kell kaparni azért, hogy a srácok megszeressenek és befogadjanak maguk közé. Bár szerintem a legtöbben úgy gondolják, hogy ilyen kétségei csupán alányoknak akadnak, de ezen ponton közölném, hogy tévednek.Már három napja kiszúrtam magamnak egy kisebb csoportot akik távolról lazának és az énzsáneremnek tűntek.Ezért ebédszünetben vettem a bátorságot és odamentem hozzájuk. Azt a srácot szólítottammeg akivel együtt járok kémiára.-Szia , leülhetek ?-Persze –mondta a srác fel sem pillantva a laptopjából. A többiek sem szenteltek nekem többfigyelmet, röpke pillantással végigmértek majd tovább beszélgettek. Remek a régi suliban énvoltam a falkavezért , itt meg majd rám osztják a lúzer szerepét!-Amúgy a nevem Robert Pattinson. Együtt járunk bioszra- tepertem tovább majd belekezdtem az ebédem elfogyasztásába ami valami tésztaféle volt.-Áhh –emelte rám a tekintetét. –Jézusom , ne haragudj , azt hittem valamelyik banda tagvagy! Nem akartam bunkó lenni veled-mosolygott. –A nevem Tom Sturiddge-rázott velemkezet.-Te vagy Ashley új bátyója igaz ?-Igen- Halottam híredet. Azt mondta nagy spíler vagy !-Ja ,Los Angelesben benne voltam néhány muriban, nem vagyok az az ijedős fajta..semmilyentéren- fényeztem magam-Csajokkal , hogy állsz –fordult most már teljes testtel felém- Nem panaszkodom , buknak rám mint maci a mézre. De én nem szeretném lekötni magam.Mindig azt mondom az én szívem arra termett , hogy több nőt szeressen egyszerre!-Helyes!- vigyorgott teli szájjal és megveregette a vállamat-Nocsak , valaki nagyon be akar kerülni a klikkbe-lépett oda hozzánk egy barna hajú jólöltözött srác. Szürke pólót , farmert és egy Ray Ban napszemcsit viselt.-Mivan megint kakaskodni akarsz ?- kérdezte tőle Tom játékosan. Simán lejött , hogy jóbanvannak egymással.
 
-Dehogy. Csak úgy látom , a kör tagja akar lenni- mondta olyan hanglejtéssel mint ha valamiszuper titkos társaságról lenne szó.- Valami kivetni valót találsz benne ?-Csupán annyit , hogy előadja nekünk a fasza csávót. Ami talán rendben is van egyenlőre. Dehonnan tudjuk , hogy igaz e meséje ?-Nem hazudok, abban biztos lehetsz- válaszoltam komolyan-Ha akkora nőcsábász vagy , akkor tuti felszedtél valami jó kis bigét a suliban …- heccelt Nyilvánvalóan pocsék helyzetbe kerültem, mivel eddi csak egy csaj szédítésére koncentráltam, aki egyenlőre még nem adta be a derekát, ,másra rá sem néztem. A húgommal meg csak nemhozakodhattam elő.-Na mi van Casanova , miért ilyen elkeseredett a képed?- fúrta a tekintetét az ismeretlen azarcomba- Hagyd már, három napja van csak itt…a csajozás stratégiajáték. Ezt pont te nem tudod ?-kelt a védelmemre Tom- Ennek a nyikhajnak csak a szája járt az előbb , ha olyan nagypályás lenne, már rég beújítottvolna egy új barbit. Nem bírtam elviselni tovább a aljas piszkálódását, így szóra nyitottam a szám-Ami azt illeti…-haboztam-Halljuk, halljuk . És előre jelzem, hogy a konyhásnéni nem számít hódításnak - Volt egy lány akit majdnem megcsókoltam már az első napon csak megzavartak. De tapi éstársai mind megvoltak-hadartam el és közben sűrűn a hajamba túrtam.-Húha már majdnem elérted egy hetedikes szintjét. De lévén , hogy már az első nap akcióbaléptél, elfogadom , ha megmondod a nevét. Nem tűnődtem sokáig csak körbepillantottam , hogy Oregano nincs e közelben-Kriten Stewart-ejtettem ki lassan és büszkén a számon ezt a –gondolom nekik is sokat jelentőnevet.A körülöttem lévő fiúk arca mind eltorzult , de kiváltképp a kötekedő srácé.A következő pillanatban már csak azt észleltem ,ahogy megragadott a galléromnál fogva éstestemet az asztalra nyomva ütni kezdett minden erejével.-Héé Chuck ne !-üvöltött Tom a többiek pedig körülálltak minket. Természetesen nemhagytam magam kibújtam a szorításból és megpróbáltam védeni magam.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->